Herkes Nerede ?

Paraguay maçında A Milli Futbol Takımımıza başarılar dilerim 😎
Maç saatlerimiz birer birer geri giderken futbolumuz ve skorumuz ileri gider inşallah bizden yana 🤓

Maç başlıyor gençler, burada mıyız.?

Paraguay maçında A Milli Futbol Takımımıza başarılar dilerim 😎
Maç saatlerimiz birer birer geri giderken futbolumuz ve skorumuz ileri gider inşallah bizden yana 🤓
Golleri yemeye başladı A Milli...Bu takımdan bir halt olmaz...Öngörüm çıktı ne yazık ki...Gavur teknik adam sayesinde, grubun şamaroğlanına döndük...Gruptaki dört maçının ikisini kaybettik (maçın devam etmesi beni entrese etmiyor, zaten sonuç belli ya yenilgi veya beraberlik) kaldı iki maç...!!! 2 x 3 = 6 puan gitti.Geri kalan 6 puan ile gruptan çıkılamaz...Dünya Kupası buraya kadar...Hepimize geçmiş olsun...

NOT :

Buradaki forum konusuna bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Golleri yemeye başladı A Milli...Bu takımdan bir halt olmaz...Öngörüm çıktı ne yazık ki...Gavur teknik adam sayesinde, grubun şamaroğlanına döndük...Gruptaki dört maçının ikisini kaybettik (maçın devam etmesi beni entrese etmiyor, zaten sonuç belli ya yenilgi veya beraberlik) kaldı iki maç...!!! 2 x 3 = 6 puan gitti.Geri kalan 6 puan ile gruptan çıkılamaz...Dünya Kupası buraya kadar...Hepimize geçmiş olsun...

NOT :

Buradaki forum konusuna bakabilirsiniz.

Kaldı iki maç mı? Bir maç kalıyor geriye

Selam
Bence hakli bir Ironie nerde bu millet😂😂
Saygi ve sevgiler

Geçmiş olsun. Yine şaşırmadık.
Perşembe'nin gelişi "Çarşamba'dan" bellidir.O gavur, milli takımın başında olduğu sürece biz, Milli Takım olarak daha çok hezimetlere yelken açarız....

Perşembe'nin gelişi "Çarşamba'dan" bellidir.O gavur, milli takımın başında olduğu sürece biz, Milli Takım olarak daha çok hezimetlere yelken açarız....
Benim için son dünya kupasıydı zaten. Bir sonrakini de 24 yıl beklersek ölmüş olurum.

aman dilediler heralde

O vakte kadar ölüme çare bulunup, biz halen bugünki gibi hezimete uğrarsak, kendime ötenazi uygularım. :)
Bari, gruptaki son maçı alsalar ama umudum yok...!! (son maçı alsa, ne olacak,kuru gürültü-patırtı)

Bari, gruptaki son maçı alsalar ama umudum yok...!! (son maçı alsa, ne olacak,kuru gürültü-patırtı)
Vallahi keşke fark yesek diyorum dibe vurmadan yükselme şansımız yok maalesef
bir galibiyet her şeyi örter bizde malumunuz
Yaşı yetenler hatırlar şerefli gururlu mağlubiyetler vardır tarihimizde

Geri