ugur2941
Paylaşımcı
Büyük ihtimalle güvenli DNS açık değil üstad yoksa açılırEkli dosyayı görüntüle 27402
Ben de calışmıyor sözcü tv
Büyük ihtimalle güvenli DNS açık değil üstad yoksa açılırEkli dosyayı görüntüle 27402
Ben de calışmıyor sözcü tv
teşekkürlerEğer telefonla tv boxta aynı hesap açık ise telefondan tvbox'ı seçip yükleyebilirsiniz.
dm den ulaşabilirmisin üstadKod alabilirsiniz mumkunse
teşekkür ederim iyi seyirlereline emegine saglık
teşekkürler iyi seyirler üstadeline emegine saglık basarılar
CANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?
FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.
ONE CIKAN OZELLIKLER
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore.
Hizli ve akici kullanim
Populer kanallara pratik erisim
Sade ve kullanisli arayuz
Tek uygulamada toplu izleme keyfi
Rahat ve kolay deneyim
Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
SEN DE DENE, FARKI KESFET!
Selamünaleyküm benim Next TV Box cihazım var Play Store de fu tv inmiyor uygün deyildir diyor apk sı var mı ustamGüneş kurmadan izleme mümkün olsa çok iyi olur
Üstad cihazın desteklediği Android sürümü nedir iletirmisin APK veremiyorum verdiklerimde sorun yasadım Google pek APK olarak verilmesini iyi karşılamıyor saygılar...Selamünaleyküm benim Next TV Box cihazım var Play Store de fu tv inmiyor uygün deyildir diyor apk sı var mı ustam
Cihaz ile uyumlu değil demekki apk sadece play storeda varSelamünaleyküm benim Next TV Box cihazım var Play Store de fu tv inmiyor uygün deyildir diyor apk sı var mı ustam
teşekkür ederim üstadCihaz ile uyumlu değil demekki apk sadece play storeda var