Titan TV Uygulama Giriş Şifresi Güncellenmiş.

LAperdesi

Paylaşımcı
Konular
56
Bilginize...
1735887373247

Titan uygulaması direkt uygulama üzerinden veri sunmuyor bir web sitesi üzerinden veri sunuyor Google üzerinden opendns adreslerini bulup cihazınıza girerek şansınızı deneyebilirsiniz.

Titan uygulaması direkt uygulama üzerinden veri sunmuyor bir web sitesi üzerinden veri sunuyor Google üzerinden opendns adreslerini bulup cihazınıza girerek şansınızı deneyebilirsiniz.
Nasıl yapabilirim yönlendirebilirmisin kardeşim beni 🤗 TV box da dbs nasıl değiştirilir bulamadım modem arayüzünden değiştirsem olurmu

Titan uygulaması direkt uygulama üzerinden veri sunmuyor bir web sitesi üzerinden veri sunuyor Google üzerinden opendns adreslerini bulup cihazınıza girerek şansınızı deneyebilirsiniz.ve yahut pcden ethernet kablosu ile bağlı PC den değiştirsem de olurmu

Nasıl yapabilirim yönlendirebilirmisin kardeşim beni 🤗 TV box da dbs nasıl değiştirilir bulamadım modem arayüzünden değiştirsem olurmu
Ben tv box kullanmıyorum fakat android tabanlı cihazlarda ayarlar sekmesi altında özel dns ya da gizli dns gibi bir seçenek olur oradan yapabilirsiniz veya wifi ayarları içerisinde bağlı olduğunuz ağda gelişmiş seçenekler gibi bir ayar sekmesinden yapabilirsiniz veya modem içinden de bu ayarı yapabilirsiniz fakat modem içini tavsiye etmiyorum.

Geri