Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dostum mor paket için böyle uygulamarda VPN mi kullanmak lazım VPN olmadan olmuyormuBilginize...
Ekli dosyayı görüntüle 2408
İnternet sağlayıcınıza göre değişebilir. Normal deneyin, olmazsa vpn lazım demektir.Dostum mor paket için böyle uygulamarda VPN mi kullanmak lazım VPN olmadan olmuyormu
Turknet kullanıyorum açmıyor VPN de hiç kullanmak istemiyorum özel DNS yokmu yada DNS değiştirebiliyor muyuz tvboxdaİnternet sağlayıcınıza göre değişebilir. Normal deneyin, olmazsa vpn lazım demektir.
DNS değiştirip de girebiliyormuyuz yadaTurknet kullanıyorum açmıyor VPN de hiç kullanmak istemiyorum özel DNS yokmu yada DNS değiştirebiliyor muyuz tvboxda
Dnsnin uygulamalarda işe yarayacağını sanmam Vpn kullanınDNS değiştirip de girebiliyormuyuz yada
Nasıl yapabilirim yönlendirebilirmisin kardeşim beniTitan uygulaması direkt uygulama üzerinden veri sunmuyor bir web sitesi üzerinden veri sunuyor Google üzerinden opendns adreslerini bulup cihazınıza girerek şansınızı deneyebilirsiniz.
Titan uygulaması direkt uygulama üzerinden veri sunmuyor bir web sitesi üzerinden veri sunuyor Google üzerinden opendns adreslerini bulup cihazınıza girerek şansınızı deneyebilirsiniz.ve yahut pcden ethernet kablosu ile bağlı PC den değiştirsem de olurmu
Ben tv box kullanmıyorum fakat android tabanlı cihazlarda ayarlar sekmesi altında özel dns ya da gizli dns gibi bir seçenek olur oradan yapabilirsiniz veya wifi ayarları içerisinde bağlı olduğunuz ağda gelişmiş seçenekler gibi bir ayar sekmesinden yapabilirsiniz veya modem içinden de bu ayarı yapabilirsiniz fakat modem içini tavsiye etmiyorum.Nasıl yapabilirim yönlendirebilirmisin kardeşim beniTV box da dbs nasıl değiştirilir bulamadım modem arayüzünden değiştirsem olurmu
öncelikle bilgi için teşekkürler dediğiniz gibi girince açıldı en alt da vip bölümü iptv m3 paylaşım ve admin panelindede şifre var giriyoruz kabul etmiyor oradki şifresi nedir ayrıca telegram sayfası kapalı sanırımBilginize...
Ekli dosyayı görüntüle 2408
İlk mesajdaGüncel şifre nedir