akrepmanah06
Paylaşımcı
Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler
Eline sağlık hocam güzel bir uygulama.Merhabalar Arkadaşlar daha önce belirttiğim gibi gemini ve Claude yardımı ile Kodular üzerinden IPTVSevenler adlı bir uygulama geliştirdim Uygulama Icergi: Canli TV, IPTV, Film ve Dizi Izletmek Daha Fazla Bilgiyi ve Uygulama Goruntulerini Asagida Bulabilirsiniz
Uygulamayı Smart TV de görmek için bir Launcher kullanmanız gerekiyor
Cihaz Minimum Ram: 1,5Gb
Cihaz Tavsiye Ram: 2Gb
Güncel durum:
- Uygulamanın Ilk sayfası çalışıyor
- Görevi: Size 4 tane Mod sunmak (Canlı TV, IPTV, Film veya Dizi izlemek)
Ekli dosyayı görüntüle 24483
IPTV Manager
Gorevi:
Kendi Listenizi Eklemeyi mumkun Kilmak
Fonksiyonlari:
- Kaydet Butonu m3u listenizi kaydeder
- Listedeki Listenize basili tutarak listeden Silebilirsiniz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Kategori sayfası Çalışıyor
- Görevi: Seçtiğiniz Moda göre size o Modun M3U indirip Kategorilerini filtrelemek ve size seçenek olarak sunmak
Canli TV Kategorileri:
Ekli dosyayı görüntüle 20087
IPTVM3u Kategorileri
![]()
Film Kategorileri:
![]()
Dizi Kategorileri:
![]()
- Kanallar Sayfası Çalışıyor
- Görevi: Seçtiğiniz Moda ve Kategoriye Göre size o Kategoriye ait Içerikleri Göstermek
Ekli dosyayı görüntüle 24485
Ekli dosyayı görüntüle 24486
Canli TV Player
Gorevi:
Size Istediginiz Kanali/Filmi Gostermek
Fonksiyonlari:
-Yukari ve
Asagi tuslari IleKanal Degistirme
-Geri Tusu Ile Kategori/Kanalar Menusu Acip Kapama
- Kanallar ve Kategori Butonlari ileKanal veya Kategori degistirme
-Alternatif Player
tusu ile size Baska Bir Player Kullanma imkani Vermek
Ekli dosyayı görüntüle 24487
Ekli dosyayı görüntüle 24488
Ekli dosyayı görüntüle 24490
IPTV Player
Gorevi:
Sizin Kendi M3u Listenizdeki Icerigi size acip Izletmek
Fonksiyonlari:
-Yukari ve
Asagi tuslari IleKanal Degistirme
-Geri Tusu veya
Orta Tus ile Menu Acilir
- Cikan menu Uzerinden Kategori veya Kanal Degistirebilirsiniz, Harici Player yani Alternatif Player Kullanabilirsiniz veya bir Onceki Ekrana geri Donebilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 24500
Ekli dosyayı görüntüle 24501
Film ve Dizi Player
Gorevi:
Size istediginiz Filmi veya Diziyi acma
Fonksiyonlari:
- Isterseniz Kaldiginiz yerden Izleme Fonksiyonu (Her 5 Dk bi Pozisyonu kaydeder)
-Yukari ve
Asagi Tuslari ile ses artirma/Kisma Fonksiyonu
-sol ve
Sag Tuslari ile Filmi/Diziyi 10 Saniye Ileri veya geriye sarabilirsiniz
-ok tusu yani Orta tus ile Butonlari aktif edebilirsiniz
-durdurma veya
Baslatma tusu ile Film/Dizi yi Dondurma veya Baslatma
-geri sarma ile 10 saniye geri sarma
ileri sarma ile 10 Saniye ileri Sarma
-Altyazi Butonu ile Alt Yazi Acip Kapama Fonkiyonu
-Ses Butonu Ile Video Sesini degistirme
-kalite Butonu Ile Filmin/Dizinin Goruntu Kalitesini Degistirme
-Alternatif Player ile Filmi veya Dizi yi Baska Player ile Acma
-geri Tusu ile Geri Gidebilirsiniz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Baska bir Film:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Full Versiyon Indirme Linki:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Alternatif indirme linki:
Full Versiyon Indirme Linki Kisa:
Abi filimler açılmıyor abiUygulamanın linkinki yok
Açılıyor şuanda sunucu limiti asıldığı için uygulamanın Player çalışmıyor bin bilgisini vermiştim bugünAbi filimler açılmıyor abi
Arkadaslar Onumuzdeki 1-2 gun Boyunca Film ve Dizi Player Stabil calismaya bilir bir kac sey deniyorum bu sayede uzun vadede daha Stabil calisacak Insallah
Demek istediğinizi anlamadım?m3u linkleri paylışacak mı? emeğine sağlık
teşekkürlerDemek istediğinizi anlamadım?
Burada M3U paylaşımı yapılmıyor uygulama paylaştım onun içinde bir çok içerik var istediğinizi izleyebilirsiniz + IPTV sistemi üzerinden istediğiniz M3U linkini uygulamaya ekleyip kullanabilirsiniz (televizo kadar stabil çalışmıyor)
Amacım bu uygulama ile hepsi bir arada bir paket sunmak (diğer uygulamalar rakip değil alternatif olmak) ortaya da güzel bir içerik çıktı çok şükür (bir kaç problem var onları da düzelteceğim inşallah)
Sağol ulemli deil emeği için sağolArkadaşlar uygulama tekrardan bozuldu Dropbox dan dolayıen yakın zamanda güncelleme ile GitHub sistemine geçilecek bilginize
Hepinizden özür dilerim
harika paylaşım emeğinize sağlık.Destek hep destekGüzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
Umarım bir daha bir sorun çıkmaz yakında bir güncelleme getireceğim içerik olarak jetfilm i ekleyeceğim bir de alternatif bir canlı TV listesi eklerim güzel bir liste bulabilirsem
Birde film ve dizi Player ı başka bir sunucuya aldım o sunucu daha stabil çalışacak inşallah o da güncelleme ile gelecek![]()
Birde düzgün çalışsa 10 numara 5 Yıldız dediğiniz gibi (tabiki biraz abartarak söylüyorum eksikleri elbette var). Şuanda dediğim gibi Dropbox dan dolayı sorun yaşıyorum, güncelleme ile düzelteceğim ama her şeyi çözmem ve güncelleme göndermem biraz sürebilir... O zamana kadar lütfen bu şekilde idare edin. Eksiklerimi kapatmaya çalışacağım.harika paylaşım emeğinize sağlık.Destek hep destek
Güzel çalışma bu uygulamayı Samsung tizen TV de deneğimlemek istiyorum nasıl yapabilirim...aBirde düzgün çalışsa 10 numara 5 Yıldız dediğiniz gibi (tabiki biraz abartarak söylüyorum eksikleri elbette var). Şuanda dediğim gibi Dropbox dan dolayı sorun yaşıyorum, güncelleme ile düzelteceğim ama her şeyi çözmem ve güncelleme göndermem biraz sürebilir... O zamana kadar lütfen bu şekilde idare edin. Eksiklerimi kapatmaya çalışacağım.
Benden 100% çalışan, her zaman mükemmel çalışan bir uygulama beklemeyin lütfen. Benim ilk mesajda bahsettiğim gibi programlama ile ilgili çok bir fikrim yok artı herşeyi bedava sunucularda yapıyorum (tabi buda bazı limitleri yanında getiriyor) ama yinede en iyi bedava sunucuları seçip, olabildiğince bir stabil birşey yapmayı çalışıyorum.
Hepsini yapmak da bu yüzden uzun sürüyor ama ona karşılık uygulama da hiç reklam çıkmayacak şekilde ayarladım
Herkese iyi forumlar dilerim![]()
TV Android mi? Ve şuanda indirseniz bile çalışmayacak uygulama sunucu daha doğrusu Dropbox erişime kapadı kendini güncellemeyi beklemenizi öneririmGüzel çalışma bu uygulamayı Samsung tizen TV de deneğimlemek istiyorum nasıl yapabilirim...a
TV box kullanıyorum teşekkür ederim sağolun...TV Android mi? Ve şuanda indirseniz bile çalışmayacak uygulama sunucu daha doğrusu Dropbox erişime kapadı kendini güncellemeyi beklemenizi öneririm
Alternatif URL ile şuan ki versiyonu indirebilirsiniz diğerleri şuanda Dropbox dan dolayı çalışmıyorTV box kullanıyorum teşekkür ederim sağolun...
Tamam projectivy launcher var şimdi anlaşıldı...Alternatif URL ile şuan ki versiyonu indirebilirsiniz diğerleri şuanda Dropbox dan dolayı çalışmıyor
Ondan sonra uygulamayı görebilmek için play Store dan yani marketten herhangi bir Launcher indirmeniz gerekiyor ondan sonra uygulamayı görebilirsiniz
Vaktim olduğunda görselli anlatım atarım![]()