NET TV V3.1 "Yeni Eklenen Kanallar/Filmler/Diziler"

Uykucuyu şimdi izledim, mutlaka izleyin bence süper filmdi arkadaşlar

Filmler bende "ekrana genişlet" ya da "uzat" formatında diyebileceğim şekilde görüntüleniyor. 21/9 gibi. Sizde de öyle mi ya da bir ayarı mı var?

Filmler bende "ekrana genişlet" ya da "uzat" formatında diyebileceğim şekilde görüntüleniyor. 21/9 gibi. Sizde de öyle mi ya da bir ayarı mı var?
@neocan Hocam;Herhangi Bir Ekran Yerleşim Ayarı, Yok.
Sanırım Uygulama Tam Ekran veya Linklerden Gelen İcerige Gore Otomatik Tam Ekran Yapıyor.Next My Box"la Bu Sekilde.Lakin Cep Telefonu İle Nasıl Bilmiyorum.
Fragman"larda Kucuk Ekranda Gosteriyor.Fragmanlar,Tam Ekran Olmuyor.Saygılarımla.

@neocan Hocam;Herhangi Bir Ekran Yerleşim Ayarı, Yok.
Sanırım Uygulama Tam Ekran veya Linklerden Gelen İcerige Gore Otomatik Tam Ekran Yapıyor.Next My Box"la Bu Sekilde.Lakin Cep Telefonu İle Nasıl Bilmiyorum.
Fragman"larda Kucuk Ekranda Gosteriyor.Fragmanlar,Tam Ekran Olmuyor.Saygılarımla.
Otomatik ekranı kaplayacak şekilde ayarlı.Ancak bazı filmlerde farklılıklar olabiliyor.

@powerboard katkılarıyla..

Şeytan Marka Giyer 2 (2026)​

Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt ve Stanley Tucci, Miranda, Andy, Emily ve Nigel rollerindeki efsane performanslarından yirmi yıl sonra, 20th Century Studios'un merakla beklenen devam filmi "Şeytan Marka Giyer 2" ile New York'un moda dolu sokaklarına ve Runway Dergisi'nin gösterişli ofislerine dönüyorlar. 2006'da gösterime giren ve bir nesli tanımlayan bu fenomenin devamı niteliğindeki filmin yönetmenliğini David Frankel, senaryosunu Aline Brosh McKenna, yapımcılığını Wendy Finerman ve yürütücü yapımcılığını Michael Bederman, Karen Rosenfelt ve Aline Brosh McKenna üstleniyor.
1779024247769.png

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
(2026)​

Fen bilgisi öğretmeni Ryland Grace, evinden ışık yılları uzakta bir uzay gemisinde uyanır, kim olduğuna ya da oraya nasıl geldiğine dair hiçbir şey hatırlamaz. Hafızası yavaş yavaş yerine gelirken görevini de çözmeye başlar: Güneşin sönmesine neden olan gizemli maddenin sırrını çözmek. Dünyadaki her şeyi yok olmaktan kurtarmak için tüm bilimsel bilgisine ve sıra dışı fikirlerine başvurmak zorundadır. Ancak beklenmedik bir dostluk, bu görevi tek başına yapmak zorunda kalmayacağı anlamına gelecektir.
1779024465147.png

Berlin and the Lady with an Ermine​

Yeni bir soygun için avuçları kaşınan Berlin, ekibini Sevilla'da toplar ve da Vinci'nin bir başyapıtını çalmayı planlayan hırslı bir Dük'ü kendi kazdığı kuyuya düşürür.
1779040346918.png

Leyla Hâli​

Onu evlat edinen koruyucu annesi vefat ettikten sonra Leyla hayatında bir dönüm noktasına girer. Ona miras kalan dükkânı hayallerindeki "toklara hizmet eden" restorana dönüştürmek için çocukluk arkadaşları Peri ve Deniz'i yardıma çağıran Leyla, ayrıca Mürsel adında bir şefi de ikna etmeyi başarır.
1779040453087.png

Berlin and the Lady with an Ermine​

Yeni bir soygun için avuçları kaşınan Berlin, ekibini Sevilla'da toplar ve da Vinci'nin bir başyapıtını çalmayı planlayan hırslı bir Dük'ü kendi kazdığı kuyuya düşürür.
Gece bitirdim diziyi ve acayip derecede berbattı, kesinlikle tavsiye etmiyorum La casa de Papelle alakası yoktu. Sürekli her bölüm aşırı derecede cinsellik içeriyor. İzlemezseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz

Gece bitirdim diziyi ve acayip derecede berbattı, kesinlikle tavsiye etmiyorum La casa de Papelle alakası yoktu. Sürekli her bölüm aşırı derecede cinsellik içeriyor. İzlemezseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz
İlk filmden sonra her defasında düşüş yaşadı.

İlk filmden sonra her defasında düşüş yaşadı.
Valla hocam La casa de papelde de uygunsuz sahneler vardı ama 5 sezonda taş çatlasın 5-10 defa falandır. Kakımlı kadın dizisinde ise her bölüm en az 5-10 sahne vardır. Hele sonlara doğru üçlü ilişki falan muhabbeti nedir :mad: Sexflix resmen aile yapısını bozacağını gözümüze gözümüze sokuyor:mad:

Özet​

Bu yeni filmde Jack Ryan, uluslararası gizli bir görevin ölümcül bir komployu ortaya çıkarmasıyla istemeyerek de olsa casusluk dünyasına geri döner. Zamana karşı yarışan Jack, başıboş bir karanlık operasyon birimine karşı çok riskli ve çok kişisel bir savaşta CIA arkadaşları Mike November ve James Greer ile keskin zekâlı MI6 ajanı Emma Marlow'a katılır.
1779381993196.png

Cuma Dizileri Eklendi.İyi Seyirler
taşacak budeniz.png
kizilcik-serbeti-png.25491
arka sokaklar.png

Ekli dosyalar

• kızılcık şerbeti.png
    kızılcık şerbeti.png
    119.7 KB · Görüntüleme: 72
Konuyu okuyanlar
1 gün 23 saat

Geri