Bugün fragmana bakıp listeye aldım, en kısa zamanda izleyeceğim.Uykucuyu şimdi izledim, mutlaka izleyin bence süper filmdi arkadaşlar

@neocan Hocam;Herhangi Bir Ekran Yerleşim Ayarı, Yok.Filmler bende "ekrana genişlet" ya da "uzat" formatında diyebileceğim şekilde görüntüleniyor. 21/9 gibi. Sizde de öyle mi ya da bir ayarı mı var?
Filmler bende "ekrana genişlet" ya da "uzat" formatında diyebileceğim şekilde görüntüleniyor. 21/9 gibi. Sizde de öyle mi ya da bir ayarı mı var?
Otomatik ekranı kaplayacak şekilde ayarlı.Ancak bazı filmlerde farklılıklar olabiliyor.@neocan Hocam;Herhangi Bir Ekran Yerleşim Ayarı, Yok.
Sanırım Uygulama Tam Ekran veya Linklerden Gelen İcerige Gore Otomatik Tam Ekran Yapıyor.Next My Box"la Bu Sekilde.Lakin Cep Telefonu İle Nasıl Bilmiyorum.
Fragman"larda Kucuk Ekranda Gosteriyor.Fragmanlar,Tam Ekran Olmuyor.Saygılarımla.

Gece bitirdim diziyi ve acayip derecede berbattı, kesinlikle tavsiye etmiyorum La casa de Papelle alakası yoktu. Sürekli her bölüm aşırı derecede cinsellik içeriyor. İzlemezseniz hiçbir şey kaybetmezsinizBerlin and the Lady with an Ermine
Yeni bir soygun için avuçları kaşınan Berlin, ekibini Sevilla'da toplar ve da Vinci'nin bir başyapıtını çalmayı planlayan hırslı bir Dük'ü kendi kazdığı kuyuya düşürür.
İlk filmden sonra her defasında düşüş yaşadı.Gece bitirdim diziyi ve acayip derecede berbattı, kesinlikle tavsiye etmiyorum La casa de Papelle alakası yoktu. Sürekli her bölüm aşırı derecede cinsellik içeriyor. İzlemezseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz
Valla hocam La casa de papelde de uygunsuz sahneler vardı ama 5 sezonda taş çatlasın 5-10 defa falandır. Kakımlı kadın dizisinde ise her bölüm en az 5-10 sahne vardır. Hele sonlara doğru üçlü ilişki falan muhabbeti nedirİlk filmden sonra her defasında düşüş yaşadı.

Uygulama çok güzel oldu, gittikçe de güzelleşiyor. Elinize sağlık @Adnan K. hocam, teşekkürler...Pazar Dizileri Eklendi.İyi seyirler
Ekli dosyayı görüntüle 24921Ekli dosyayı görüntüle 24922
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Beğenmenize sevindim. İyi seyirlerUygulama çok güzel oldu, gittikçe de güzelleşiyor. Elinize sağlık @Adnan K. hocam, teşekkürler...

Teşekkürler emeğine sağlık @Adnan K.Cuma Dizileri Eklendi.İyi Seyirler
Ekli dosyayı görüntüle 25492Ekli dosyayı görüntüle 25490![]()