volkan
Paylaşımcı
Sağolasın öğretmenim..Reezn yeni güncelleme eklendi
Sağolasın öğretmenim..Reezn yeni güncelleme eklendi
Şifre sadece dm den hocam.
Şifreyi gönderirmisinz?ben a.gamelin şifresi zannettim, unlikidin biliyorum.Saygılar.
Açılmıyor gonderde kaliyorUnlinked reposuna mükemmel bir uygulama yukledim. AG Stream adlı uygulama. Mutlaka indirin ve deneyin. Aradığıniz kanallari turkish kategorisini bulup oradan arayın liste sonlarına doğru aradığınız kanalları bulacaksiniz. Yayın kalitesini oldukca iyi. Ekli dosyayı görüntüle 23521
Bu kadar büyük boyutlu uygulamayı uzun zamandır görmemiştim arayüz kalitesini gösteriyor içerik nasıl olur derken son aşama olan gönder de takılı kaldı içeri giremedim cihaz kaynaklı mı uygula mı bilmiyorum.Unlinked reposuna mükemmel bir uygulama yukledim. AG Stream adlı uygulama. Mutlaka indirin ve deneyin. Aradığıniz kanallari turkish kategorisini bulup oradan arayın liste sonlarına doğru aradığınız kanalları bulacaksiniz. Yayın kalitesini oldukca iyi. Ekli dosyayı görüntüle 23521
Bekleyelim.Yani uygulamayı paylaşmamiz ve patlaması 1 gün bulmuyor maalesef. Bakalım, düzelir belki.
Mesaj bana ulaştı sorun yok. Artık gerisi admin bileceği işHocam mesajı yanlış attım sinueg hıcaya özelden atacakdım genele gitmiş .düzenleyipp silemedi. Kusura bakamyın bir adminimiz ilgilenebilirmi tekrar özür dostlar
Kontrol ettim reklam linkleri geçişleri dandik ve sinir bozucu. Uğraşmaya değmez. Ayrıca bazı paylaşımları başka kanallardan alınma çalıntı paylaşılmış.
Aydınlatma için teşekkürlerKontrol ettim reklam linkleri geçişleri dandik ve sinir bozucu. Uğraşmaya değmez. Ayrıca bazı paylaşımları başka kanallardan alınma çalıntı paylaşılmış.
İnşallah öğretmenim .Ağ Stream için gözümüz aydın v2 sürümü çıktı ve eklendi. Eski versiyonu kesinlikle kaldırın ve sonra yenisini indirip kurun. Bakalım bunuda en kısa sürede patlatmazsaniz seviniriz![]()