Unlinked bilgilendirme, bilgi alma başlığı.

Reezn reklam engelleyici ile çalışmıyor. Bunu modifiye edebilecek bir usta var mı buralarda 😁

Yani bazen insanları anlamıyorum buraya yazana kadar bir cancel tuşuna basmayi denemek zor olmamalı. Sonuçta tuşa basınca dünyanın sonunu getirecek nükleer patlama başlatmıyosun. 🤦🏻‍♂️

Merak etme birader, denedik herhalde cancel tuşuna basmayı. Nedense benim telefonumda (Motorola Edge 20) olmadı, tekrar aynı ekranı getirdi. Aynı cihaza bir ton uygulama yüklediğim için mi bilmiyorum.
Neyse başka cihaza yükleyip denerim.

Merak etme birader, denedik herhalde cancel tuşuna basmayı. Nedense benim telefonumda (Motorola Edge 20) olmadı, tekrar aynı ekranı getirdi. Aynı cihaza bir ton uygulama yüklediğim için mi bilmiyorum.
Neyse başka cihaza yükleyip denerim.

Reezn TV uygulaması yüklendi. Film ve dizi için önerilmez. Canlı yayınları güzel. Sports için 1080 özelliği açık. Ekli dosyayı görüntüle 22850
Kaliteli uygulamalardan biri daha yalnız canlı yayınlarda bende açılmama ve durma sorunu oldu ayrıca dns ile de denedim ama açılmadı uygulama ile ilgili veya internetle ilgili anlık bir durum sanırım zamanla düzelecektir tam deneyimleyemedim ama ileride bakalım.

Beğenerek kullanıyoruz. Emeğinize sağlık

Unlinked uygulamamız malum bilen biliyor. Forumda mevcut anlatımı. Unlinked için bu başlığı açıyorum. Güncelleme gerektiren yada eklememi istediğiniz uygulama olursa bu başlık altından ulaşmanızı istiyorum. Pin kodu talebinizi yine özelden yazabilirsiniz. Eskiden olduğu gibi yine ücret vs talep etmiyorum.

Bilgisi olmayanlar için önceki Forum başlığımizdan okuyabilir. Linki bıraktım. 👍🏻

Unlinked uygulama indirme linki
Hocam bende kod alabilirmiyim

Unlinked reposuna mükemmel bir uygulama yukledim. AG Stream adlı uygulama. Mutlaka indirin ve deneyin. Aradığıniz kanallari turkish kategorisini bulup oradan arayın liste sonlarına doğru aradığınız kanalları bulacaksiniz. Yayın kalitesini oldukca iyi. Screenshot_2026-04-21-09-56-56-863_com.agstream.player.jpg

Unlinked reposuna mükemmel bir uygulama yukledim. AG Stream adlı uygulama. Mutlaka indirin ve deneyin. Aradığıniz kanallari turkish kategorisini bulup oradan arayın liste sonlarına doğru aradığınız kanalları bulacaksiniz. Yayın kalitesini oldukca iyi. Ekli dosyayı görüntüle 23521
Slm ağ Stream calismiyor ekranda gönder de kalıyor

Son düzenleme:
Sabah yüklediğim ide denedim güzel çalışıyordu şimdi daha sonra deneyin diyor.

Emeğinize sağlık.reezen murdum açınca gğncelleme var diyor ibdiriyor ama kutulmuyor sonra eskiside açılmıyor.

Geri