Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apple tv için iptv programı bilen var mı paylaşabilirmisiniz :)
Buna özel konu açın veya lütfen arama yapın mevcut konular arasında.

Böyle olunca asıl konu ve içerikler alakasız yere gidebiliyor anlayış gösterirsiniz ki.

Ben çalışmıyor diye gösterdiklerini tek tek kontrol ettim bile.

Spor kanalları için bir yorum yapamam. Belki yayın zamanı devreye giriyorlardır. O yüzden tamamen iptal diyemem.
Ayrıca aynı isimde birden fazla kanal varsa birini favorilere ekleyince diğerlerini de ekliyor. Linkleri de aynı sanırım birçoğunun. Yani mor kanallar için geçerli bu söylediğim.
Aynı isimde olup çalışmayanların yanında çalışanlar da var.

Ekran fotoğraflarını ekliyorum favorilerin. Bunlar uygulamada çalışmıyor görünüp benim kontrol ettikten sonra da çalışmadığını gördüklerim.

Ekli dosyayı görüntüle 2032Ekli dosyayı görüntüle 2033
Ekli dosyayı görüntüle 2034Ekli dosyayı görüntüle 2035Ekli dosyayı görüntüle 2036
@Memetcandal bunlara ilaveten epic drama kanalını da vpnsiz açamıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241227_144702.jpg
    Screenshot_20241227_144702.jpg
    55.5 KB · Görüntüleme: 11
Ben M3U veya

Kıymetli memet candal naparteva dosyasını açamıyorum böyle bir resim çıkıyor
Benim yaptığım Listeyi lütfen deneyiniz başkalarının yaptıkları listelerine bakmıyorum o listeyi yapan kişiye sorunuz benim yaptığım Listeyi 1 sayfa da ilk mesajdan bulabilirsiniz o radaki verilen URL yi kopyalayıp herhangi bir IPTV programında kullanabilirsiniz

URL arayan arkadaşlar lütfen ilk sayfada paylaştığım mesaja gidiniz

Son düzenleme:
Ben çalışmıyor diye gösterdiklerini tek tek kontrol ettim bile.

Spor kanalları için bir yorum yapamam. Belki yayın zamanı devreye giriyorlardır. O yüzden tamamen iptal diyemem.
Ayrıca aynı isimde birden fazla kanal varsa birini favorilere ekleyince diğerlerini de ekliyor. Linkleri de aynı sanırım birçoğunun. Yani mor kanallar için geçerli bu söylediğim.
Aynı isimde olup çalışmayanların yanında çalışanlar da var.

Ekran fotoğraflarını ekliyorum favorilerin. Bunlar uygulamada çalışmıyor görünüp benim kontrol ettikten sonra da çalışmadığını gördüklerim.

Ekli dosyayı görüntüle 2032Ekli dosyayı görüntüle 2033
Ekli dosyayı görüntüle 2034Ekli dosyayı görüntüle 2035Ekli dosyayı görüntüle 2036
ilk 2 Sayfadaki Cogu Kanala Alternatif bir Kanal eklendi onlar VPN siz Calisiyor mu diye Kontrol edebilirsiniz.

Spor Kanallarin Cogu daha da Alternatifli hale getirildi.

@Latte rica etsem bir daha kontrol edebilir misin Kanallari ? VPn siz sende aciyor mu diye ?

URL arayan Arkadaslar lutfen ilk sayfadaki mesajima gidiniz

Son düzenleme:
Alternatifleri Çalışanlar:

TRT2, ATV, ATV2, TV8, Haber Türk, NTV, A Haber (ikiside çalışıyor, youtube hariç), A Para (ilki video formatı içi farklı video oynatıcı istiyor alternatifi direkt açılıyor)
A spor, TRT Spor Yıldız, NBA (3. alternatif, 5. alternatif, 6. alternatif çalışıyor), Euro Sport (4/5/6/7. alternatifler çalışıyor), Euro Sport 2 (3/4/5/6. alternatifler çalışıyor), Tivibu Spor 1/2/3 kanallarının birçok alternatifi çalışıyor ama Tivibuspor 4 çalışmıyor, Spor Smart ve S Spor kanalları açılmıyor, Mor Haber açılmıyor ama Mor 1/2/3 alternatifleri arasında çalışanlar var, Mor 4/5 açılmıyor, EX... çalışmıyor, Tabi 1 Açılıyor ama diğer Tabi'ler açılmıyor,

Alterntiflerden:

CNN Türk açılmadı, Flash Haber'in ikisi de açılmadı, Minika Go ve Çocuk alternatifleri de kendileri de açılmadı.

Şimdilik kontrol edebildiklerim bunlar.

Uygulama ile de test ettim şimdi.

436 kanala çıkartmışsınız sayıyı.
Dün çalışan/çalışmayan 300/87 iken bugün 322/114 olmuş.
Yani yeni eklediklerinizden 22 tanesi çalışıyor demektir.

Bazısında benden de hata var diyelim anlık bilgiden ya da bağlantıdan dolayı ama genel olarak dizi/filmlerdeki aynı çalışmıyor diye gösterilenleri yine aynı şekilde çalışmıyor olarak kabul edersek bence ilerleme var. Özellikle ulusal kanalların alternatiflerinde. Tabi Power Tv, Power Türk ve DreamTürk kanalları hala aynı. Onlara alternatif yok muhtemelen.

Yani siz 2 sayfa demiştiniz oralara kadar gelmemişsinizdir diye total hatalı kanalı aslında o kadar çok olmayacak diye yorumluyorum.

Uygulama ile de test ettim şimdi.

436 kanala çıkartmışsınız sayıyı.
Dün çalışan/çalışmayan 300/87 iken bugün 322/114 olmuş.
Yani yeni eklediklerinizden 22 tanesi çalışıyor demektir.

Bazısında benden de hata var diyelim anlık bilgiden ya da bağlantıdan dolayı ama genel olarak dizi/filmlerdeki aynı çalışmıyor diye gösterilenleri yine aynı şekilde çalışmıyor olarak kabul edersek bence ilerleme var. Özellikle ulusal kanalların alternatiflerinde. Tabi Power Tv, Power Türk ve DreamTürk kanalları hala aynı. Onlara alternatif yok muhtemelen.

Yani siz 2 sayfa demiştiniz oralara kadar gelmemişsinizdir diye total hatalı kanalı aslında o kadar çok olmayacak diye yorumluyorum.
İlk resim i bitirmiştim ve Tivibu Lara yedek ekledim ve genel olarak başarılı olmuş gibiyim diğer lerini de alternatif eklenecek (YouTube) yazanlar ayrı bir Player ile açılıyor mesele YouTube üzerinden yada VLC Player Ile de açılıyor yanlış görmediysem yardımınız için yeniden teşekkür ederim diğer resimlerdeki kanallara da alternatif eklerim ve en son olarak kendim sonra da siz bakarsınız ve başarılı gitmeye devam ederse herkes mutlu olur ve illa bir alternatif üzerinden istediği içeriği açabilir

İlk resim i bitirmiştim ve Tivibu Lara yedek ekledim ve genel olarak başarılı olmuş gibiyim diğer lerini de alternatif eklenecek (YouTube) yazanlar ayrı bir Player ile açılıyor mesele YouTube üzerinden yada VLC Player Ile de açılıyor yanlış görmediysem yardımınız için yeniden teşekkür ederim diğer resimlerdeki kanallara da alternatif eklerim ve en son olarak kendim sonra da siz bakarsınız ve başarılı gitmeye devam ederse herkes mutlu olur ve illa bir alternatif üzerinden istediği içeriği açabilir
Ve şunu da ekleyeyim filmleri düzelteceğim dizileri düzeltme yapmayacağım, onlar zaten web sitesi üzerinden izleniyor sadece

Mor kanallar zaten bol alternatifli onlari da sık sık düzeltiyorum o yüzden daha fazla alternatif eklemeye gerek yok

Kısacası herşeyi düzeltikten sonra dizi ve mor kanallar haricinde geri kalanları tekrar dan kontrol edebilirsiniz ben size haber edeceğim hepsini alternatifli hale getirdigimde

@Latte

Ve şunu da ekleyeyim filmleri düzelteceğim dizileri düzeltme yapmayacağım, onlar zaten web sitesi üzerinden izleniyor sadece

Mor kanallar zaten bol alternatifli onlari da sık sık düzeltiyorum o yüzden daha fazla alternatif eklemeye gerek yok

Kısacası herşeyi düzeltikten sonra dizi ve mor kanallar haricinde geri kalanları tekrar dan kontrol edebilirsiniz ben size haber edeceğim hepsini alternatifli hale getirdigimde

@Latte

Evet, katılıyorum.

Siz listeyi tamamladığınız zaman söylerseniz ben yine kontrol etmeye çalışırım. Şu anda bir uygulama üzerinde çalıştığım için kafam allak bullak o yüzden gözümün önündekini göremeyebilirim ;))

Evet, katılıyorum.

Siz listeyi tamamladığınız zaman söylerseniz ben yine kontrol etmeye çalışırım. Şu anda bir uygulama üzerinde çalıştığım için kafam allak bullak o yüzden gözümün önündekini göremeyebilirim ;))
Abi düşündüğüm şey ise girme o topa.. 😅

@Patron kardeş sana bir sorum olacak senin paylaştığın M3u lari kendin mi oluşturuyor sun? Cevabı evet ise bir M3u yu Xtream e nasıl çevirebilirim ?

@patr0n
Paylaştığım hesaplar bana ait değil ama sorunuzun cevabını şöyle veriyim elinizde bir m3u linki var fakat bu linkte kullanıcı adı,şifre,domain ve port yoksa xtream kod oluşturamazsiniz sadece link ile giriş yapılır

Paylaştığım hesaplar bana ait değil ama sorunuzun cevabını şöyle veriyim elinizde bir m3u linki var fakat bu linkte kullanıcı adı,şifre,domain ve port yoksa xtream kod oluşturamazsiniz sadece link ile giriş yapılır
anladim cavabin icin tesekkur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri