IPTVSevenler Uygulamam (proje aşamasında)

Beta Version 3'ü X bir tarihe kadar ertelenmesi gerekiyor. Şu anda çok vaktim olmuyor uygulamayı daha iyi hale getirmek için. IPTV sistemi hazır ama kısıtlı çalışıyor ve bu haliyle yayınlamak istemiyorum. Düzeltebilirsem daha iyi hale getireceğim. Film ve dizi Player da daha iyi hale geldi kısmen de olsa onu da daha iyi yapmak için çabalıyorum.

Şu anki problemler:
- IPTV sistemi yavaş çalışıyor ve kısıtlı çalışıyor
- Film ve Dizi Player yeterince iyi değil daha iyi yapmaya çalışıyorum

Yapmaya çalıştıklarım:
- Her listeyi açabilen bir IPTV sistemi (yapamazsam en azından şu anki hızını bir tık daha artırmaya çalışıyorum)
- Film ve Dizi Player her URL de çalışsın ve daha stabil çalışın
- Film ve Dizi Player Telefon kullanımı için optimize etmek
- Film ve Dizi Player akıllı yapmak yani bir filme başladınız ve yarıda çıktınız bir dahaki açtığında baştan başlamak yerine sizi en son kaldığınız yere bırakmak (söz vermiyorum deneyeceğim olmazsa olan la idare etmek gerekiyor)
Teşekürler

Beta Version 3'ü X bir tarihe kadar ertelenmesi gerekiyor. Şu anda çok vaktim olmuyor uygulamayı daha iyi hale getirmek için. IPTV sistemi hazır ama kısıtlı çalışıyor ve bu haliyle yayınlamak istemiyorum. Düzeltebilirsem daha iyi hale getireceğim. Film ve dizi Player da daha iyi hale geldi kısmen de olsa onu da daha iyi yapmak için çabalıyorum.

Şu anki problemler:
- IPTV sistemi yavaş çalışıyor ve kısıtlı çalışıyor
- Film ve Dizi Player yeterince iyi değil daha iyi yapmaya çalışıyorum

Yapmaya çalıştıklarım:
- Her listeyi açabilen bir IPTV sistemi (yapamazsam en azından şu anki hızını bir tık daha artırmaya çalışıyorum)
- Film ve Dizi Player her URL de çalışsın ve daha stabil çalışın
- Film ve Dizi Player Telefon kullanımı için optimize etmek
- Film ve Dizi Player akıllı yapmak yani bir filme başladınız ve yarıda çıktınız bir dahaki açtığında baştan başlamak yerine sizi en son kaldığınız yere bırakmak (söz vermiyorum deneyeceğim olmazsa olan la idare etmek gerekiyor)
IPTV sistemi daha hızlı hale getirildi ve daha stabil hale getirildi (artık çoğu link açılıyor xtream dahil)

Yapılması gerekenler:
- Film ve dizi Player
- IPTV Player daha stabil hakte getirmek

Herşey artık sorunsuz çalışıyor xtream problemi çözüldü

Son düzenleme:
Herşey artık sorunsuz çalışıyor xtream problemi çözüldü
Bugun tekrardan TV de Kontrol edildi ve maalesef Calismiyor telefon, Tablet ve Pc de sorunsuz Calisiyor ama TV de Calismiyor o Yuzden son birsey daha deneyecegim olursa IPTV Sistemi eklenecek Olmazsa IPTV Sistemini Maalesef Iptal etmek Zorunda Kalacagim

tesekkürler fena degil
ama benim box ta programdan cikamiyorum
boxun fisini cekmek zorunda kaliyorum
kanallarda gezinme problemli bir kanaldan diger kanala gecmek icin
uzun süre bekleniyor
filmlerde ve dizilerde büyük ekran olmuyor
kendi kanallarimi yüklemek icin
iptv manager bölümü yok gözükmüyor
bunlar düzeltilirse bir ise yarar

Son düzenleme:
tesekkürler fena degil
ama benim android box ta programdan cikamiyorum
boxun fisini cekmek zorundsayim
IPTV Manager daha eklenmedi

Uygulamadan çıkmak için Geri tuşu yerine ev tuşuna basınız (o problemi çözmeye çalışayım)

Film ve diziler ilk başta büyük ekran halinde açılmazsa geri tuşuna basın ve sonra büyük ekran tuşuna basın ekranı büyük ekran yapacaktır (bir daha ki versiyon da daha iyi bir Film ve Dizi Player üzerine çalışıyorum ama benim tavsiyem herkesin alternatif bir Player kullanması)

tesekkürler fena degil
uzun süre bekleniyor
Kanaldan kanala geçmesi uzun sürmesi beni şaşırttı bende hızlı oluyor herşey büyük ihtimalle cihazın gücünden dolayı biraz yavaş çalışıyor onu daha hızlı hale getirmeyi deneyeceğim

tesekkürler fena degil
uzun süre bekleniyor
Bu geri dönüşünüz için teşekkür ederim 💪🫡

Bugun tekrardan TV de Kontrol edildi ve maalesef Calismiyor telefon, Tablet ve Pc de sorunsuz Calisiyor ama TV de Calismiyor o Yuzden son birsey daha deneyecegim olursa IPTV Sistemi eklenecek Olmazsa IPTV Sistemini Maalesef Iptal etmek Zorunda Kalacagim
Şuanda bir çözüm buldum galiba denemeler devam ediyor... Bilginize

En yakın zamanda geri dönüş yapacağım bu konu hakkındaki son kararımı

@Memetcandal hocam eğer mümkünse kanal geçişlerini kumandanın ileri geri tuşları ile yapabilir miyiz ?
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim

@Memetcandal hocam eğer mümkünse kanal geçişlerini kumandanın ileri geri tuşları ile yapabilir miyiz ?
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim
Onu denedim maalesef yapamadım ama tekrardan deneyim belki bu sefer bir yolunu bulurum 🫡
Istediginiz Ozellik sadece Canli TV Kismina Eklendi birdahaki Versiyon ile birlikte deneyebilirsniz

Yeni Player ama biraz daha yavasladi bu ozellikten sonra Bilginize (3-5 Saniye)

Istediginiz Ozellik sadece Canli TV Kismina Eklendi birdahaki Versiyon ile birlikte deneyebilirsniz

Yeni Player ama biraz daha yavasladi bu ozellikten sonra Bilginize (3-5 Saniye)
Bir kucuk hata buldum onu duzeltmeye calisiyorum

Emeğine yüreğine sağlık

Uygulamadan çıkmak için Geri tuşu yerine ev tuşuna basınız (o problemi çözmeye çalışayım)

Film ve diziler ilk başta büyük ekran halinde açılmazsa geri tuşuna basın ve sonra büyük ekran tuşuna basın ekranı büyük ekran yapacaktır (bir daha ki versiyon da daha iyi bir Film ve Dizi Player üzerine çalışıyorum ama benim tavsiyem herkesin alternatif bir Player kullanması)

Hoca geri tusuna cok defa bastigim halde programdan cikamiyorum
belki bu benim kullandigim boxtan kaynaklanabilir
programa EXIT koysaniz daha iyi olur bence

Dediğim gibi o problemi çözmeye çalışacağım şimdilik uygulamayı ya kullanmayın yada çıkmak için ev/ana ekran tuşuna basınız

Problemi cozdum bir dahaki versiyon ile birlikte geri tusu calismasi gerektigi gibi calisacak

Geri