IPTVSevenler Uygulamam (proje aşamasında)

Bu arada apk yi yükledim çok güzel bir çalışma olmuş emeğine yüreğine sağlık
Yukarıdaki oylamada/ankette eksikler var diye işaretlemişsiniz gördüm kadarıyla neler eksik mesela yazma şansınız var mı? Yapabileceğim birşey ise Ileriki dönemlerde eklemeye çalışırım

Merhaba arkadaşlar IPTV kısmı uygulamanın nerdeyse bitti sayılır bir kaç eksikler var düzeltmeye çalışıyorum bilginize

Xtream kodla ekleme yapılabilecek mi

Xtream kodla ekleme yapılabilecek mi
Xtream kodu değil de xtream kodunu m3u olarak girebileceksiniz IPTV sistemi ile (şuanda bir kaç sorun yaşıyorum onları çözeceğim inşallah)

Öncelikle eline emeğine sağlık bir öncekinden iyi bahsettiğim kanallar açıyor eksik yanı var tam kanalı açarken ortada sesi aç bölümü var bir de şöyle bir hata veriyor geri çıktığın zamanIMG_8604.jpeg

Yukarıdaki oylamada/ankette eksikler var diye işaretlemişsiniz gördüm kadarıyla neler eksik mesela yazma şansınız var mı? Yapabileceğim birşey ise Ileriki dönemlerde eklemeye çalışırım
Görsel olarak şık duruyor, player seçimleri de iyi ,
Canlı Tv Kanal üzerine gelip açtıktan sonra yayının sesini aç değil de otomatik olarak kendisi ses verirse daha iyi olur , yani ses aç butonunu kaldırabilirsin.
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim yine de mükemmel olmuş.

Öncelikle eline emeğine sağlık bir öncekinden iyi bahsettiğim kanallar açıyor eksik yanı var tam kanalı açarken ortada sesi aç bölümü var bir de şöyle bir hata veriyor geri çıktığın zamanEkli dosyayı görüntüle 21182
Evet sesi aç bölümü sadece bir kere çıkıyor ondan sonra bir daha gözükmüyor (bunu başka şekilde yapamadım maalesef) ve 2. Konuya gelirsek o hatayı görmezden gelebilirsiniz neden geldiğini çözemedim ama bir sorun oluşturmuyor gördüğüm kadarıyla

Görsel olarak şık duruyor, player seçimleri de iyi ,
Canlı Tv Kanal üzerine gelip açtıktan sonra yayının sesini aç değil de otomatik olarak kendisi ses verirse daha iyi olur , yani ses aç butonunu kaldırabilirsin.
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim yine de mükemmel olmuş.
Onu denedim maalesef olmadı bu seferde kanallar hiç açılmıyor du veya donup kalıyor idi o yüzden böyle yapmak zorunda kaldım o sesi aç bir kere basmanız yeterli ondan sonra geri Tuşu ile listeden başka Kanal seçtiğiniz de bir daha sormuyor yani sadece ilk başlangıçta bir kere yapmak gerekiyor ondan sonra otomatik çalışıyor

Evet sesi aç bölümü sadece bir kere çıkıyor ondan sonra bir daha gözükmüyor (bunu başka şekilde yapamadım maalesef) ve 2. Konuya gelirsek o hatayı görmezden gelebilirsiniz neden geldiğini çözemedim ama bir sorun oluşturmuyor gördüğüm kadarıyla
Sakın eleştiri mahiyetinde algılama ama elinize sağlık güzel olmuş

1000070256.jpgbaşkan böyle bir hata veriyor ama her şey çalışıyor

@polaltin Yukardaki Oylama da Uygulamanin daha da Kotu oldugunu Isaretlemissiniz tam olarak neler daha Kotu Soyleme sansiniz Varmi?

IPTV Hazır ve çalışıyor artık istediğiniz M3U listesini kullanabilirsiniz

Görseller yakında gelecek...

Sırada daha iyi bir Film ve Dizi Player oluşturulacak ve en son olarak otomatik güncelleme eklenecek

Beta Version 3 son Beta Version olacak

IPTV Hazır ve çalışıyor artık istediğiniz M3U listesini kullanabilirsiniz

Görseller yakında gelecek...

Sırada daha iyi bir Film ve Dizi Player oluşturulacak ve en son olarak otomatik güncelleme eklenecek

Beta Version 3 son Beta Version olacak
beklemedeyiz üstad

IPTV Sisteminden Goruntuler

Screenshot 2026-02-28 212210.png

Screenshot 2026-02-28 213229.png

Screenshot 2026-02-28 213329.png

Screenshot 2026-02-28 213346.png

Screenshot 2026-02-28 225132.png

Screenshot 2026-02-28 225156.png

Screenshot 2026-02-28 225210.png

Screenshot 2026-02-28 225237.png

Screenshot 2026-02-28 225358.png

Screenshot 2026-02-28 225419.png

Screenshot 2026-02-28 225430.png

Screenshot 2026-02-28 225450.png

Screenshot 2026-02-28 225642.png

Screenshot 2026-02-28 225700.png

Screenshot 2026-02-28 225713.png

Film ve Dizi Player Hazir

Eger Sectiginiz Film veya Dizi
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
⬅️ Bunun gibi bir URL ise Beta Version 2 deki Player acilir

Eger Sectiginiz Film veya Dizi
⬅️ Bunun Gibi bir URL ise Yeni Version Player Acilir

Yeni Versiyon Player Fonksiyonlari:
⬆️ Yukari tusu Sesi Yukseltir veya Acar
⬇️ Asagi Tusu Sesi Kisar veya Acar
➡️ Sag Tusu Video yu 10 Saniye Ileri sarar
⬅️ Sol Tusu Video yu 10 Saniyer Geri sarar
🆗 Orta Tusu Yani Ok tusu Video yu Dondurur Veya Baslatir
👈 geri Tusu Butonlari Gosterir (Boylece Alternatif Player veya Ana Ekran Tusu nu gorebilirsiniz ve Kullanabilirsiniz)

@okan2018 yukarıdaki oylamada uygulamanın daha Kötü olduğunu işaretlemişsiniz acaba neler daha Kötü olmuş söyleyebilirsiniz? Böylece yapabileceğim birşey varsa yapmaya çalışırım

Beta Version 2

Uygulamayı Smart TV de görebilmek için herhangi bir tane Launcher kullanmanız gerekiyor

Cihaz Minimum Ram: 1Gb
Cihaz Tavsiye Ram: 1,5Gb

Beta Version 2 de Bulunanlar:

- Beta Version 1 de ne varsa o +
- Daha iyi bir Player
- Film ve Dizi Listeleri/Butonlari Aktif hale getirildi

Ilk Ekran:
Ekli dosyayı görüntüle 21154

Film ve Dizi Listeleri:
Ekli dosyayı görüntüle 21155

Ekli dosyayı görüntüle 21156

Ekli dosyayı görüntüle 21157

Ekli dosyayı görüntüle 21158

Film ve Dizi Player Goruntuleri:
Ekli dosyayı görüntüle 21159

Ekli dosyayı görüntüle 21160

Ekli dosyayı görüntüle 21161

Ekli dosyayı görüntüle 21162

Yeni Canli TV Player:
Ekli dosyayı görüntüle 21164

Ekli dosyayı görüntüle 21165

Beta Version 2 ile ilgili Dusuncelerinizi Luttfen yazmayi Unutmayin ve yukarıdaki Ankette katılın 🫡

Beta Version 2 minimum 20 gun Surecek

Beta Version 3 ile eklenecekler (söz vermiyorum)

- IPTV Player
- Otomatik Gunceleme Sistemi (Eklenecek ama Sonradan Aktif Hale Getirelecek)
- Daha iyi Bir Film ve Dizi Player

Beta Version 2 Indirme Linki:

Beta Version 2 Indirme Linki Kisa:
Beta Version 3'ü X bir tarihe kadar ertelenmesi gerekiyor. Şu anda çok vaktim olmuyor uygulamayı daha iyi hale getirmek için. IPTV sistemi hazır ama kısıtlı çalışıyor ve bu haliyle yayınlamak istemiyorum. Düzeltebilirsem daha iyi hale getireceğim. Film ve dizi Player da daha iyi hale geldi kısmen de olsa onu da daha iyi yapmak için çabalıyorum.

Şu anki problemler:
- IPTV sistemi yavaş çalışıyor ve kısıtlı çalışıyor
- Film ve Dizi Player yeterince iyi değil daha iyi yapmaya çalışıyorum

Yapmaya çalıştıklarım:
- Her listeyi açabilen bir IPTV sistemi (yapamazsam en azından şu anki hızını bir tık daha artırmaya çalışıyorum)
- Film ve Dizi Player her URL de çalışsın ve daha stabil çalışın
- Film ve Dizi Player Telefon kullanımı için optimize etmek
- Film ve Dizi Player akıllı yapmak yani bir filme başladınız ve yarıda çıktınız bir dahaki açtığında baştan başlamak yerine sizi en son kaldığınız yere bırakmak (söz vermiyorum deneyeceğim olmazsa olan la idare etmek gerekiyor)

Geri