🔔 Forumdaki son yenilikler 🔔

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
224
Foruma yeni özellikler eklemeye devam ediyoruz. Her gün forumu daha güzel, daha kullanılır yapmak için çalışıyoruz.

Son düzenleme:
Şu anda aldım o sesi.
Konuyu okunak için giriyorum tık sesi geliyor.
Geri gidiyorum tık sesi geliyor.

İlave: aynı konuyu okumak için girince de ana sayfaya dönünce de yani neye tıklasam o tık sesi her seferinde geliyor.
Bildirim gelmediği için yani yeni bildirim test edemedim. Fakat nereye olursa olsun her tıklayışımda o ses geliyor.

Buradaki benim kullandığım uygulamanın ses seviyesi. Normalde böyle bir durum yok fakat sesli bildirimi aktif ettiğiniz için bildirim sesi aldıysam eğer ona ait bir bildirim ses seviyesi ayarlaması 2-3 saniyeliğine aktif oluyor.

Herhangi bir yere tıklamadıysam yani bildirim sesi gelmediyse ses butonuna tıkladığımda forum için ayrıca bir ses seviyesi görünmüyor.

Yani buradaki bildirim sesleri birkaç saniyeliğine ses düzeylerinde görünüyor.

Bildirim sesini duyduysam:

Screenshot 2024 12 25 20 47 26 54 94d0ed14935f88f839e4aa5e8e81ddfa

Bildirim sesini gerektiren işlem yapmadıysam:

Screenshot 2024 12 25 20 51 56 80 94d0ed14935f88f839e4aa5e8e81ddfa

Foruma giriyorum tık diyo konuya giriyorum tık diyo ana sayfaya dönüyorum tık diyo az zorlasam beatbox yapacak gibi bir havası var :D

Cep telefonuyla foruma girdiğimizde mesajların altında imza gözükmüyor

Cep telefonuyla foruma girdiğimizde mesajların altında imza gözükmüyor
Bazı imzalar çok uzun olduğu için tüm sayfayı kaplıyor. Mobil cihazlarda ekran sınırlı olduğundan görsel açıdan imzalardan ziyade mesajların ön planda olması daha güzel.

Ya imzalara bir sınırlama getirecez, ya da mobilde gözükmeyecek. Bunu da inceleriz.

Birde rütbeleri değiştirseniz kendimi yedi cüceler gibi hissetim

Kısaltma ya da kapatma yerine popup yapabilirsiniz eğer talep varsa. Mobilde mesaj alanı ve içerikleri yeterli fakat Kullanıcı Bilgisi içeren üst menü sadece Avatar ve Kullanıcı adı içeriyor.

Olabiliyorsa onların yanındaki uzun ve boş alana İmza/Kullanıcı Bilgileri gibi normalde avater üzerine mouse over ile görünen kısımlar eklenebilir.

Yine de sadelik iyidir sadece talep varsa diye önerimdir 🤔

@Akyol , mümkünse bir talebim olabilir kendi adıma olmasa da.

Bazı konular forum üyelerinin kendi geliştirdikleri uygulamaları veya güncel tutmaya çalıştıkları içerikleri barındırıyor.

Maalesef şöyle bir durum var ki birçok kullanıcı konu içerisindeki mesajları baştan okumaya başlamıyor ve son sayfadan konuya dahil olup asıl içeriğin olduğu ilk mesajı okumadıkları için cevabı/çözümü/bilgi zaten ilk mesajda olan soruları sorabiliyorlar.
Hâliyle konu sahipleri de şuraya tıkla, bu mesajı oku gibi her seferinde yönlendirmek zorunda kalıyor.

Eğer mümkünse diye başladığım kısım ise her konunun ilk mesajının konu kaç sayfa olursa olsun her zaman her sayfanın en üstünde sabit kalabilmesi.

Böylece buna rağmen hala soran olursa (Yeni mesajlarda konu başlığını görüp tıklayarak son mesajı okudukları için) en azından konu sahibi ya da biz diğer kullanıcılar "sayfayı yukarı kaydırın" diyebiliriz.

Kolay gelsin.

Buradaki benim kullandığım uygulamanın ses seviyesi. Normalde böyle bir durum yok fakat sesli bildirimi aktif ettiğiniz için bildirim sesi aldıysam eğer ona ait bir bildirim ses seviyesi ayarlaması 2-3 saniyeliğine aktif oluyor.

Herhangi bir yere tıklamadıysam yani bildirim sesi gelmediyse ses butonuna tıkladığımda forum için ayrıca bir ses seviyesi görünmüyor.

Yani buradaki bildirim sesleri birkaç saniyeliğine ses düzeylerinde görünüyor.

Bildirim sesini duyduysam:

Ekli dosyayı görüntüle 1969

Bildirim sesini gerektiren işlem yapmadıysam:

Ekli dosyayı görüntüle 1970
Bu Sinetech Uygulaması mı? Cevabı evet ise nereden indirebilirim?

Yeni konu açmamak için buraya yazdım. Aslında çokta önemli birşey değil sadece hatamı var diye soruyorum. Tepkime puanları kırpılmış

Sayaçlarda hata olabilir. Sayaçları güncellerseniz düzelir sanırım

Birde profiline daha önce Konum'a yaşadığı şehiri yazanlar konumdan şehir ismini silip alttaki şehir bölümünden seçim yapmalıEkran grnts 2025 02 03 210315

Yeni konu açmamak için buraya yazdım. Aslında çokta önemli birşey değil sadece hatamı var diye soruyorum. Tepkime puanları kırpılmış

Sayaçlarda hata olabilir. Sayaçları güncellerseniz düzelir sanırım
Eskiden her tepkime +1 puan ekliyordu, yani kızgın ve üzgün dahi +1'di, şimdi onlar nötr oldu, kalp +2 oldu ve bu değişiklikler yapılınca hepimizin puanları değişti.

Geri