Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bildirime tıkladıktan sonra tekrar geliyor mu?Şu anda aldım o sesi.
Konuyu okunak için giriyorum tık sesi geliyor.
Geri gidiyorum tık sesi geliyor.
Bazı imzalar çok uzun olduğu için tüm sayfayı kaplıyor. Mobil cihazlarda ekran sınırlı olduğundan görsel açıdan imzalardan ziyade mesajların ön planda olması daha güzel.Cep telefonuyla foruma girdiğimizde mesajların altında imza gözükmüyor
Bende gelmiyor ses de açık halbukiŞu anda aldım o sesi.
Konuyu okunak için giriyorum tık sesi geliyor.
Geri gidiyorum tık sesi geliyor.
Bu Sinetech Uygulaması mı? Cevabı evet ise nereden indirebilirim?Buradaki benim kullandığım uygulamanın ses seviyesi. Normalde böyle bir durum yok fakat sesli bildirimi aktif ettiğiniz için bildirim sesi aldıysam eğer ona ait bir bildirim ses seviyesi ayarlaması 2-3 saniyeliğine aktif oluyor.
Herhangi bir yere tıklamadıysam yani bildirim sesi gelmediyse ses butonuna tıkladığımda forum için ayrıca bir ses seviyesi görünmüyor.
Yani buradaki bildirim sesleri birkaç saniyeliğine ses düzeylerinde görünüyor.
Bildirim sesini duyduysam:
Ekli dosyayı görüntüle 1969
Bildirim sesini gerektiren işlem yapmadıysam:
Ekli dosyayı görüntüle 1970
Foruma veya kurucularına ait değil benim yaptığım bir uygulama. Bir deneyin isterseniz.Bu Sinetech Uygulaması mı? Cevabı evet ise nereden indirebilirim?
Eskiden her tepkime +1 puan ekliyordu, yani kızgın ve üzgün dahi +1'di, şimdi onlar nötr oldu, kalp +2 oldu ve bu değişiklikler yapılınca hepimizin puanları değişti.Yeni konu açmamak için buraya yazdım. Aslında çokta önemli birşey değil sadece hatamı var diye soruyorum. Tepkime puanları kırpılmış
Sayaçlarda hata olabilir. Sayaçları güncellerseniz düzelir sanırım