🔔 Forumdaki son yenilikler 🔔

Eskiden her tepkime +1 puan ekliyordu, yani kızgın ve üzgün dahi +1'di, şimdi onlar nötr oldu, kalp +2 oldu ve bu değişiklikler yapılınca hepimizin puanları değişti.
Tarık Bey Kardeşim Allah Senden Razı olsun, Bu yoklukta Sayende Maçları izleyebiliyoruz, Ben Teknik Bilgi Bakımından Zır Cahil Biriyim Benim Botech Wzone cihazıma İnattv yi yüklemek 2 haftamı aldı Forma Yazdım Latte olsun Diğer arkadaşlar olsun yardımcı oldular Sizin eski videolar izledim Cesaret geldi Videonuzu Durdur oynat Durdur oynat sonunda Başardım:) İyiki Varsınız. Teşekkürler.

En üsteki konulara girdiğimizde tıkladığımızda konunun ortasında açılıyor normalde ya konunun başına yada sonunda açılması lazım değilmi

En üsteki konulara girdiğimizde tıkladığımızda konunun ortasında açılıyor normalde ya konunun başına yada sonunda açılması lazım değilmi
Eski konular hortlatılıyo sizi son yazılan mesaja yönlendiriyor o yüzden öyle oluyor. :)

Son kaldığınız yerde açılması lazım. X konusunu 20. mesaja kadar okudunuz, sonra oraya 10 mesaj daha geldi, 21. mesaja geri dönmeniz gerekiyor.

Geri