nyzkvsgl
Paylaşımcı
hala hata veriyor ustaHocam kontrol ettim bir yanlışlık yok tekrar kontrol eder misiniz sizde
hala hata veriyor ustaHocam kontrol ettim bir yanlışlık yok tekrar kontrol eder misiniz sizde
doküman arama işlemi başarısız oldu diyerek hata veriyorhala hata veriyor usta
doküman arama işlemi başarısız oldu diyerek hata veriyor
şimdi oldu teşekkürler alakan icin emeğine sağlıkBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Hocam Çok Teşekkürler, Bu uygulamayı belirli saat ve zaman (kısıtlı zaman) vererek ilerletiyorum bu nedenle ilerleyişi yavaş ilerliyor. Dedikleriniz benim için yolun etrafındaki güzellikleri gösteren ışık gibi oldu. Çok Teşekkür ederim size verdiğiniz zaman için. Dediklerinizi Özellikle notlarıma aldım.
Düzeltilmesi Gerekenler
- Sol taraftaki menüde yukarı-aşağı gezinirken küçük droplar oluyor, arayüz hafif kasıyor.(Anasayfa,Arama,TV...yazan bar)
- Kumanda ile favorilere kanal ekleme şu an çalışmıyor veya yapılamıyor.
- Oynatma listesi oluşturma işlemi fare olmadan yapılamıyor. Kumanda ile yapmak mümkün değil.(COPY PASTE ICINDIR MANUEL TEK TEK YAZILABILIYOR)
- Uygulama her açıldığında oynatma listesini yeniden yüklüyor. Bunun yerine listeyi indirip yerel olarak saklaması daha iyi olabilir.
Eklenmesini İstediklerim
- Altyazı desteği eklenebilir.
- OpenSubtitles entegrasyonu olabilir.
- Alternatif olarak AI ile otomatik altyazı oluşturma özelliği eklenebilir.
Beğendiğim Özellikler
1 HAFTALIK DENEYIM SONUCU OLUSAN GORUSUMDUR.
- Arayüz gerçekten premium ve modern görünüyor.
- Kanal geçişleri hızlı ve EPG iyi çalışıyor.
- Uygulama kumanda ile genel olarak kolay kullanılabiliyor.
8/10

Hocam Çok Teşekkürler, Bu uygulamayı belirli saat ve zaman (kısıtlı zaman) vererek ilerletiyorum bu nedenle ilerleyişi yavaş ilerliyor. Dedikleriniz benim için yolun etrafındaki güzellikleri gösteren ışık gibi oldu. Çok Teşekkür ederim size verdiğiniz zaman için. Dediklerinizi Özellikle notlarıma aldım.
Yenilikler için çalışmalara ve gelişmelere devam ediyorum.
Logo+OyuncuAramaProfil+Profil l
Böyle kaliteli bir uygulama geliştirdiğiniz için ben teşekkür ederim. Diğer tüm oynatıcı uygulamalarını kaldırdım ve artık sadece sizin uygulamanızı kullanıyorumHocam Çok Teşekkürler, Bu uygulamayı belirli saat ve zaman (kısıtlı zaman) vererek ilerletiyorum bu nedenle ilerleyişi yavaş ilerliyor. Dedikleriniz benim için yolun etrafındaki güzellikleri gösteren ışık gibi oldu. Çok Teşekkür ederim size verdiğiniz zaman için. Dediklerinizi Özellikle notlarıma aldım.
Yenilikler için çalışmalara ve gelişmelere devam ediyorum.
Logo+OyuncuAramaProfil+Profil Detay
Ekli dosyayı görüntüle 21508Ekli dosyayı görüntüle 21509Ekli dosyayı görüntüle 21510
KONTROL eder misin tekrar hocamHocam indir butonuna basıldığında sayfa bulunamadı uyarısı veriyor
hocam emeklerınız ıcn tesekkurler.. ama uygulama lınkı calısmıyor yada ben beceremedım en son paylastıgınız lınkte olmadı cunku
Rica ederim hocam ben teşekkür ederim kullanıp fikrinizi ve eksiklerimi söylerseniz ayrıca memnun olurum.Hocam teşekkürler eline emeğine sağlık
Bir sonraki güncellemede giriş ekranını için detaylı çalışmalar yapacağım hocamHocam yine ana sayfada kumandının yön tuşları ile link pasword ve şifre bölümlerine geçiş olmuyor. Sanal klavye de enter yaoarak geçiş yapıyor. Sunucu ekle pasif oldupundan. Sanal mause kullanarak giriş yapabiliyorum. Bilginize. Tv markası Tcl google tv