İHS Player İPTV v1.1.3 Güncellendi

1️⃣ Düzeltilmesi Gerekenler​

• Sol taraftaki menüde yukarı-aşağı gezinirken küçük droplar oluyor, arayüz hafif kasıyor.(Anasayfa,Arama,TV...yazan bar)
  • Kumanda ile favorilere kanal ekleme şu an çalışmıyor veya yapılamıyor.
  • Oynatma listesi oluşturma işlemi fare olmadan yapılamıyor. Kumanda ile yapmak mümkün değil.(COPY PASTE ICINDIR MANUEL TEK TEK YAZILABILIYOR)
  • Uygulama her açıldığında oynatma listesini yeniden yüklüyor. Bunun yerine listeyi indirip yerel olarak saklaması daha iyi olabilir.

2️⃣ Eklenmesini İstediklerim​

• Altyazı desteği eklenebilir.
    • OpenSubtitles entegrasyonu olabilir.
    • Alternatif olarak AI ile otomatik altyazı oluşturma özelliği eklenebilir.

3️⃣ Beğendiğim Özellikler​

• Arayüz gerçekten premium ve modern görünüyor.
  • Kanal geçişleri hızlı ve EPG iyi çalışıyor.
  • Uygulama kumanda ile genel olarak kolay kullanılabiliyor.
1 HAFTALIK DENEYIM SONUCU OLUSAN GORUSUMDUR.
8/10

Son düzenleme:

1️⃣ Düzeltilmesi Gerekenler​

• Sol taraftaki menüde yukarı-aşağı gezinirken küçük droplar oluyor, arayüz hafif kasıyor.(Anasayfa,Arama,TV...yazan bar)
  • Kumanda ile favorilere kanal ekleme şu an çalışmıyor veya yapılamıyor.
  • Oynatma listesi oluşturma işlemi fare olmadan yapılamıyor. Kumanda ile yapmak mümkün değil.(COPY PASTE ICINDIR MANUEL TEK TEK YAZILABILIYOR)
  • Uygulama her açıldığında oynatma listesini yeniden yüklüyor. Bunun yerine listeyi indirip yerel olarak saklaması daha iyi olabilir.

2️⃣ Eklenmesini İstediklerim​

• Altyazı desteği eklenebilir.
    • OpenSubtitles entegrasyonu olabilir.
    • Alternatif olarak AI ile otomatik altyazı oluşturma özelliği eklenebilir.

3️⃣ Beğendiğim Özellikler​

• Arayüz gerçekten premium ve modern görünüyor.
  • Kanal geçişleri hızlı ve EPG iyi çalışıyor.
  • Uygulama kumanda ile genel olarak kolay kullanılabiliyor.
1 HAFTALIK DENEYIM SONUCU OLUSAN GORUSUMDUR.
8/10
Hocam Çok Teşekkürler, Bu uygulamayı belirli saat ve zaman (kısıtlı zaman) vererek ilerletiyorum bu nedenle ilerleyişi yavaş ilerliyor. Dedikleriniz benim için yolun etrafındaki güzellikleri gösteren ışık gibi oldu. Çok Teşekkür ederim size verdiğiniz zaman için. Dediklerinizi Özellikle notlarıma aldım.
Yenilikler için çalışmalara ve gelişmelere devam ediyorum.

Logo+OyuncuAramaProfil+Profil Detay
2.png3.png4.png

Hocam Çok Teşekkürler, Bu uygulamayı belirli saat ve zaman (kısıtlı zaman) vererek ilerletiyorum bu nedenle ilerleyişi yavaş ilerliyor. Dedikleriniz benim için yolun etrafındaki güzellikleri gösteren ışık gibi oldu. Çok Teşekkür ederim size verdiğiniz zaman için. Dediklerinizi Özellikle notlarıma aldım.

Logo+OyuncuAramaProfil+Profil l

Liste yükleniyor fakat canli kanallar listede çıkmıyor

Logo+OyuncuAramaProfil+Profil Detay
Ekli dosyayı görüntüle 21508Ekli dosyayı görüntüle 21509Ekli dosyayı görüntüle 21510
Böyle kaliteli bir uygulama geliştirdiğiniz için ben teşekkür ederim. Diğer tüm oynatıcı uygulamalarını kaldırdım ve artık sadece sizin uygulamanızı kullanıyorum

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

YENİLİKLER

Sinematik Hero Banner (Görsel Şölen)

Akıllı Odaklama: Ana sayfada hangi içeriğin üzerindeyse, üstteki dev "Hero Banner" anında o filme/diziye bürünüyor.

Dinamik Arkaplan: Arka plan, seçtiğin içeriğin renkleriyle uyumlu, yumuşak bir degrade (gradient) efektiyle değişiyor. Tam bir Netflix havası var!
. Yeni Nesil "Oyuncu ve İçerik" Araması

TMDB Entegrasyonu: Sadece kanal ismi değil; oyuncu ismine göre arama yapabiliyorsun.

Biyografi Paneli: Bir oyuncuyu arattığında fotoğrafı, yaşı, doğum yeri ve tüm biyografisi şık bir panelde karşına çıkıyor.

Filmografi Keşfi: Oyuncunun oynadığı tüm filmleri tek bir ekranda görüp, eğer senin listende varsa anında izlemeye başlayabiliyorsun.
. Modern Bilgi Panelleri (Infobox)

Detaylı Bilgilendirme: Film ve dizilerin IMDb puanları, kategorileri, çıkış yılları ve uzun özetleri artık çok daha okunaklı ve şık panellerde sunuluyor.

Akıllı Rozetler (Badges): Yayın türüne göre (Film, Dizi, Canlı TV) otomatik değişen renkli ve şık etiketler eklendi.
. Yenilenen Logo ve Tasarım Dili

SafeAsyncImage: Logolar veya afişler yüklenirken oluşan hatalar giderildi. Eğer bir görsel yoksa uygulama çirkin durmuyor, senin için şık bir yer tutucu (placeholder) koyuyor.

Yüksek Çözünürlük: Tüm ikonlar ve logolar vektörel (SVG) veya yüksek çözünürlüklü olarak güncellendi, 4K TV'lerde bile cam gibi görünüyor.
. Gelişmiş TV Navigasyonu

D-Pad Focus: Kumandayla gezerken hangi butonun üzerinde olduğun artık daha belirgin. Kenarlıklar parlıyor, kartlar hafifçe büyüyor (Scale animasyonu).

Hızlı Erişim: SideNav (Yan Menü) sayesinde tek tuşla Profiline, Aramaya veya Ayarlara zıplayabiliyorsun.

Alt yazı iyileştirme ve geliştirme yapıldı.

Ana menü de son izlenen canlı kanallar eklendi

GENEL OLARAK İYİLEŞTİRME VE GELİŞTİRMELER YAPILDI...

Son düzenleme:
Hocam indir butonuna basıldığında sayfa bulunamadı uyarısı veriyor

hocam emeklerınız ıcn tesekkurler.. ama uygulama lınkı calısmıyor yada ben beceremedım en son paylastıgınız lınkte olmadı cunku

Hocam teşekkürler eline emeğine sağlık

Hocam yine ana sayfada kumandının yön tuşları ile link pasword ve şifre bölümlerine geçiş olmuyor. Sanal klavye de enter yaoarak geçiş yapıyor. Sunucu ekle pasif oldupundan. Sanal mause kullanarak giriş yapabiliyorum. Bilginize. Tv markası Tcl google tv

Hocam yine ana sayfada kumandının yön tuşları ile link pasword ve şifre bölümlerine geçiş olmuyor. Sanal klavye de enter yaoarak geçiş yapıyor. Sunucu ekle pasif oldupundan. Sanal mause kullanarak giriş yapabiliyorum. Bilginize. Tv markası Tcl google tv
Bir sonraki güncellemede giriş ekranını için detaylı çalışmalar yapacağım hocam

yeni versiyonu indirdim kullanim sonucu deneyimi paylasicam, gun gectikce daha cok premium goruntusu veriyor tesekkurler

Merhaba, sisteme bağlan Tuşunda kalıyor ekran, tüm bilgiler girili ama giriş yapmıyor

Geri