TizenTube▶ Reklamsız YouTube [Güncellendi] >>> v2.0.2 ✔

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben her seferinde kurmuuyorum. Zaten içinden güncellleme var diyor. Eyvallah devam et bekleme yapma diyorum. Kendisi yükseltiyor. Diğer programlar gibi değil.

Mi box kullanabilen var mı?

Yapanın eline emeğine sağlık valla 10 numara uygulama olmuş

Selamlar

Projenin geliştiricisi @reisxd kardeşimize Teşekkür ediyoruz.

Destek Olmak İçin:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

💠 TizenTube Cobalt​

TizenTube Cobalt, reklamları kaldırarak,
desteği ekleyerek ve video hızı kontrolü gibi kullanışlı özellikler sunarak favori yayın web sitenizin görüntüleme deneyimini geliştiren
tabanlı bir uygulamadır .

Kobalt Nedir?
Cobalt, başlangıçta Google tarafından gömülü ve kaynak kısıtlamalı cihazlar (akıllı TV'ler, set üstü kutular ve oyun konsolları gibi) için geliştirilen, HTML5 tabanlı uygulamalar için hafif, platformlar arası bir uygulama kapsayıcısı ve çalışma ortamıdır. W3C HTML5 standardının bir alt kümesini uygular ve web uygulamalarını çok çeşitli donanımlarda yüksek performansla çalıştırır.

✨ Özellikler​

• 🛑 Reklam Engelleyici : Reklamların kesintisi olmadan favori yayın sitenizin keyfini çıkarın.
  • ❗ SponsorBlock Desteği : Videolardaki sponsorlu bölümleri otomatik olarak atlayın.
  • ⏭️ Video Hız Kontrolü : Oynatma hızını tercihinize göre ayarlayın.
  • 🔺
    Destek
    : Tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın.
  • ➕ Daha fazlası gelecek!
    yoluyla özellik talep edin .

⬇️ İndir​

Platformunuz için en son sürümü edinin:

AFTVNews kodu:6366500

Daha iyi bir deneyim için tercihen

❔ Nasıl Kurulur​

1. Yukarıdaki bağlantıdan son sürümü indirin.
  2. Uygulamayı cihazınıza yan yükleme yoluyla yükleyin veya kurun (bir dosya yöneticisi, ADB veya platforma özgü bir yöntem kullanarak).
  3. Uygulamayı açın ve gelişmiş bir yayın deneyiminin tadını çıkarın!

Screenshot 20250805 094217
Screenshot 20250805 094257
Screenshot 20250805 094333

Screenshot 20250805 094431

TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler.

Direkt indirme :

TizenTube Cobalt v1.0.7

Ne Değişti ?

• Açılış ekranı ve rengi koyu bir renge değiştirildi.
  • Otomatik Kare Hızı özelliği eklendi, TizenTube Ayarları -> Video Oynatıcı Ayarları -> Otomatik Kare Hızı bölümünden etkinleştirebilirsiniz.

Tüm değişiklik günlüğü :
Ellerine sağlık

Smartubeye göre çok hızlı. ilk açılıştaki oturum aç veya misafir olarak gelen ekranı direkt geçebiliyormuyuz acaba.projektivy launcher ana sayfasında abonelikler öneriler kartlarını gösterebilirmiyiz.

hocam uygulama dıger apk lar gıbı gırıste surum kontrolu yapmıyor yenı surum ıcın ben hep sıfırdan kuruyorum bu bendemı boyle sadece ??
Valla reis bana hep açılışta geliyor güncelleme, o şekilde yapıyorum. Bilinmeyen kaynaklardan TizenTube'i aktif etmeyi dene istersen ama, onla ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Valla reis bana hep açılışta geliyor güncelleme, o şekilde yapıyorum. Bilinmeyen kaynaklardan TizenTube'i aktif etmeyi dene istersen. Ama, onla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
tamamdır denerım tesekkurler hocam..

Tizentube'ye her girdiğimde hesap seçimini soruyor.yine uygulamadan geri şekilde çıkarken sürekli bu ekran geliyor. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı yani direktmen hesaba geçiş yapıp uygulamanın içine girsin istiyorumIMG_20260206_135943.jpg

Tizentube'ye her girdiğimde hesap seçimini soruyor.yine uygulamadan geri şekilde çıkarken sürekli bu ekran geliyor. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı yani direktmen hesaba geçiş yapıp uygulamanın içine girsin istiyorumEkli dosyayı görüntüle 19911
YouTube hesabın yokmu. Entegre edersen sormayacaktır. Sen muhtemelen misafir girişi yapıyorsun. O sebeple her seferinde sorması gayet normal. Ya google hesabı istiyordu ya YouTube . Unuttum hangisini istediğini ama zaten YouTube hesabın varsa Google'da görünüyordur.

@reisxd arkadaşımıza tekrardan teşekkürlerimi sunuyorrum.

Tizentube'ye her girdiğimde hesap seçimini soruyor.yine uygulamadan geri şekilde çıkarken sürekli bu ekran geliyor. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı yani direktmen hesaba geçiş yapıp uygulamanın içine girsin istiyorumEkli dosyayı görüntüle 19911
İşiniz bitince ana ekran tuşuna basın. Ben öyle yapıyorum. Geri geri yapınca bu oluyor. Ben de çözemedim. O nedenle ana ekran tuşu ile ana ekrana dönüyorum direkt işim bitince. @reisxd konuya el atarsa belki düzelir bir tarafı vardır bilmiyorum. Ben şimdilik bu şekil kullanıyorum ama düzelirse tabii seviniriz.

Son düzenleme:
@tekkan eline saglik

🔴 her actigimda "misafir" ekrani karsima cikiyor

🔴 Projectivity launcher'da "Önerilen" gibi kart destegi yok (SmartTube'da var)

🔴 bazi kurdugum kutularda ekrandaki tüm yazilari sesli okumaya basliyor, herseferinde güncel versiyon tekrar tekra yeniden yükledim, önbellegi temizledim, Android sistem ayarlari inceledim ama cözüm bulamadim, mecburen SmartTube yüklemek zorunda kaldim

bu üc sorunlari cözebilsen muhtesem bir uygulama olur, iyi basarilar

@tekkan eline saglik

🔴 bazi kurdugum kutularda ekrandaki tüm yazilari sesli okumaya basliyor, herseferinde güncel versiyon tekrar tekra yeniden yükledim, önbellegi temizledim, Android sistem ayarlari inceledim ama cözüm bulamadim, mecburen SmartTube yüklemek zorunda kaldim

Bunların cevabını uygulamanın geliştirici @reisxd verse daha yerinde olur bence.

• Beğen
Tepkiler: ENS
@tekkan eline saglik

Sesli okuma icin tamamen silip tekrar yükleyin

Smartubeye göre çok hızlı. ilk açılıştaki oturum aç veya misafir olarak gelen ekranı direkt geçebiliyormuyuz acaba.projektivy launcher ana sayfasında abonelikler öneriler kartlarını gösterebilirmiyiz.
Malesef o orjinallindede yok aboneyi göstermiyo ana ekranda orjinal bile

Arm ile arm64 arasındaki fark nedir

Geri