Latte
Geliştirici
- Konular
- 70
Önbelleği temizlemeyi denediniz mi?onu da denedim am ayok olmuyor bir turlu url haline getiriyorum listeyi suan belki ozle calisir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Önbelleği temizlemeyi denediniz mi?onu da denedim am ayok olmuyor bir turlu url haline getiriyorum listeyi suan belki ozle calisir
evt ama yok olmuyorÖnbelleği temizlemeyi denediniz mi?
İlginç. Genelde bir şekilde aynı listeler yüklü olduğunda olabiliyor. Size ait olan yani kullanmadığınız tüm listeleri kaldırıp, önbellek temizleyip Listeleri Güncelle dedikten sonra farklı bir isimde yeni listeyi ekleyince çalışıyor böyle bir sorun olduğunda. Dosya ile ekliyse dosya adını da değiştirmek gerekebiliyor.evt ama yok olmuyor
tuhaf olan ayni link televizo da calisiyor ama yeni listede hersey ayni olmasina ragmen olmuyorİlginç. Genelde bir şekilde aynı listeler yüklü olduğunda olabiliyor. Size ait olan yani kullanmadığınız tüm listeleri kaldırıp, önbellek temizleyip Listeleri Güncelle dedikten sonra farklı bir isimde yeni listeyi ekleyince çalışıyor böyle bir sorun olduğunda. Dosya ile ekliyse dosya adını da değiştirmek gerekebiliyor.
Bir de farklı bir oynatıcıda açılabilir liste.
Çalışmayan bu 123 olan dosya değil mi? Peki çalışan hangisi, o da dosya mı yoksa URL adresi mi?tuhaf olan ayni link televizo da calisiyor ama yeni listede hersey ayni olmasina ragmen olmuyor
ikisi de dosyaÇalışmayan bu 123 olan dosya değil mi? Peki çalışan hangisi, o da dosya mı yoksa URL adresi mi?
Çalışıyor dediğiniz ve çalışmıyor dediğinizi ek olarak ekler misiniz ben de ekleyip televizo ile bakayım ne sonuç verdiğini.ikisi de dosya
bir dakikaÇalışıyor dediğiniz ve çalışmıyor dediğinizi ek olarak ekler misiniz ben de ekleyip televizo ile bakayım ne sonuç verdiğini.
suan da ben problem yasiyorumçalışıyormu aynı anda yazdık galiba
maalesefLink olarak yokmu acaba ??
Dosya Calismiyor sebebini buldum en yakin zamanda duzeltecegimSsiptv uzaktan nasıl atabilirim dosyayı hocam ?
tahminimce kimse m3u listelerini benim gibi yapmiyordur ben kendim Program yardimiyla listeleri kuruyorum ve Programda yasanan bir sorundan dolayi olmuyor mus onu da en yakin zamanda duzeltecegimÇözümü de yazsaydınız başka zaman aynı şekilde sorun yaşayanlara çare olurdu![]()
kisaca yapmam gereken once tekrardan Kekik listesini eklemek ve onu program yardimiyla duzenlemek boylece sadece belirli User Agent ile Calisan Kanallar da calisacaktir umarim demek istedigimi az cok anlamissindir xD @Latte kullandigim sitelerin Yayinlari Sadece Belirili User Agent ile Calisiyor ve Programa kendim onlari yazinca liste koda eklemiyor ama Once mesela Kekikin listesini ekleyip onu duzenlerken yazdigimda Program o User Agent leri Yazmaya basliyortahminimce kimse m3u listelerini benim gibi yapmiyordur ben kendim Program yardimiyla listeleri kuruyorum ve Programda yasanan bir sorundan dolayi olmuyor mus onu da en yakin zamanda duzeltecegim
yada bir script olusturup ozle de halledebilirm ama o biraz ugrastiri o yuzden benim yazdigim sekilde yapmam daha kolay olacaktiryani en yakin zamanda yeni bir liste olusturmam gerekecek