Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evt ama yok olmuyor
İlginç. Genelde bir şekilde aynı listeler yüklü olduğunda olabiliyor. Size ait olan yani kullanmadığınız tüm listeleri kaldırıp, önbellek temizleyip Listeleri Güncelle dedikten sonra farklı bir isimde yeni listeyi ekleyince çalışıyor böyle bir sorun olduğunda. Dosya ile ekliyse dosya adını da değiştirmek gerekebiliyor.
Bir de farklı bir oynatıcıda açılabilir liste.

İlginç. Genelde bir şekilde aynı listeler yüklü olduğunda olabiliyor. Size ait olan yani kullanmadığınız tüm listeleri kaldırıp, önbellek temizleyip Listeleri Güncelle dedikten sonra farklı bir isimde yeni listeyi ekleyince çalışıyor böyle bir sorun olduğunda. Dosya ile ekliyse dosya adını da değiştirmek gerekebiliyor.
Bir de farklı bir oynatıcıda açılabilir liste.
tuhaf olan ayni link televizo da calisiyor ama yeni listede hersey ayni olmasina ragmen olmuyor

tuhaf olan ayni link televizo da calisiyor ama yeni listede hersey ayni olmasina ragmen olmuyor
Çalışmayan bu 123 olan dosya değil mi? Peki çalışan hangisi, o da dosya mı yoksa URL adresi mi?

Çözümü de yazsaydınız başka zaman aynı şekilde sorun yaşayanlara çare olurdu ;)
tahminimce kimse m3u listelerini benim gibi yapmiyordur ben kendim Program yardimiyla listeleri kuruyorum ve Programda yasanan bir sorundan dolayi olmuyor mus onu da en yakin zamanda duzeltecegim

tahminimce kimse m3u listelerini benim gibi yapmiyordur ben kendim Program yardimiyla listeleri kuruyorum ve Programda yasanan bir sorundan dolayi olmuyor mus onu da en yakin zamanda duzeltecegim
kisaca yapmam gereken once tekrardan Kekik listesini eklemek ve onu program yardimiyla duzenlemek boylece sadece belirli User Agent ile Calisan Kanallar da calisacaktir umarim demek istedigimi az cok anlamissindir xD @Latte kullandigim sitelerin Yayinlari Sadece Belirili User Agent ile Calisiyor ve Programa kendim onlari yazinca liste koda eklemiyor ama Once mesela Kekikin listesini ekleyip onu duzenlerken yazdigimda Program o User Agent leri Yazmaya basliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri