GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Peki bir kaç sorum olacak
Sunucu süresi ne zaman bitecek ilk soru bu ikinci sorum da şu bu kadar film ne olacak transfer edecek birisi yok mu @powerboard ustann projesi vardı umarım o alır
Sunucu süresi fazla kalmadı diye biliyorum, bende ki filmler her playerde açılmadığı icin o kadarda kullanışlı değil.
Hayırlısı olsun inşallah kardeşim inşallah daha iyi ve güzel projelerin olacağına inanıyorum.
Hersey gönlünce olur selametle
Teşekkürler.
Güzel kardeşim eline emeğine sağlık, sen muhteşem bir detaysın. Emeklerin için çok teşekkür ediyorum...
Teşekkürler.
Ellerine emeğine yüreğine sağlık
Habitattv logosu farklı bir tv logosu kalmış
Epic Drama TR versiyonu ses kodegi sıkıntı sesi yok
Görüntü var
Habibat logosunu duzelttim, maalesef yayınlara müdahale edemiyorum düzelir yakında 2 tane epic drama vardı 2 farklı kaynaktan.
Trt 4K için teşekkürler hocam eline sağlık
İyi seyirler.

TRT sesli kitaplarını filmler kategorisine ekledim.

Sunucu süresi fazla kalmadı diye biliyorum, bende ki filmler her playerde açılmadığı icin o kadarda kullanışlı değil.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Habibat logosunu duzelttim, maalesef yayınlara müdahale edemiyorum düzelir yakında 2 tane epic drama vardı 2 farklı kaynaktan.

İyi seyirler.

TRT sesli kitaplarını filmler kategorisine ekledim.
Vallahi fikri de güzeldi yaşaması da teşekkür ederiz

Vallahi fikri de güzeldi yaşaması da teşekkür ederiz
İlk başlarda bot yazıp veriyordum ama kimse dizileri filmleri toparlamiyordu öyle kalıyordu, kendim toparlayayım deyip düz bir m3u yapmıştım tüm film dizilerin olduğu sonra böyle de baya basit kaldı diye düşündüm. Xtream codes popüler olduğundan daha kullanışlı olur deyip bu hale getirdim. Açıkçası bu hale getireceğimi bende beklemiyordum. Şuan 170 bine yakın içerik eklenmiş ki halen eklemediğim Webcam yayınlari, btk kursları vs bir çok içerik var. İlk mesajlara bakıyorum 4 tane kanal var diye gülenler mi dersin içi boş diyenler mi dersin.

Nerden nereye...

İlk başlarda bot yazıp veriyordum ama kimse dizileri filmleri toparlamiyordu öyle kalıyordu, kendim toparlayayım deyip düz bir m3u yapmıştım tüm film dizilerin olduğu sonra böyle de baya basit kaldı diye düşündüm. Xtream codes popüler olduğundan daha kullanışlı olur deyip bu hale getirdim. Açıkçası bu hale getireceğimi bende beklemiyordum. Şuan 170 bine yakın içerik eklenmiş ki halen eklemediğim Webcam yayınlari, btk kursları vs bir çok içerik var. İlk mesajlara bakıyorum 4 tane kanal var diye gülenler mi dersin içi boş diyenler mi dersin.

Nerden nereye...
Valla sen üstüne düşeni fazlasıyla yaptın

Emeğinize. Sağlık başarılar tebrikler.
Rica, stingray müzik kanallarını ekleyebilİrmisiniz

Son düzenleme:

Nerden nereye...
❤️❤️❤️❤️

Nerden nereye...
Eline Emeğine Sağlık @hpgdisco Kardeşim.
Sana İnanları Mahcup Etmedin.
Elinden Geldigi Kadar Herkese Faydalı Olmaya Calıstın.
Forum İcin Herkes Faydalansin Diye Yaptin Bunları.
Surekli Hep Guncel Tutup Yeni Birseyler Eklemeye Calıstın.
Bizlerden Birsey Talep Etmedin.Reklam Referans Git Su Siteye Kaydol Demedin.
Zamanindan,Hayatindan,İslerinden,Ailenden,Uykundan,Herseyden Fedekarlik Yaparak Yaptin Bunlari.
HerZaman Soyluyorum Bu Son Olmayacak,Belkide Bu Bir Baslangıc Olacak.
Bu Projeyi Apk"ye Donusturebilirsen Deep Tv Pro"ya Benzer Essiz Bir Apk Olacak.
Ne Yaparsin Bilemiyorum Ama Tahmin Edebiliyorum O Isığı Sende Gorebiliyorum.Kardesim.
Bundan Daha İyi Proje"ler Yapabilecegin Hakkında Zerre Kadar Bir Suphem Yok.
Cenab"ı Allah"ım Gönlüne Göre Versin Kardeşim.Saygılarımla.
Ayrıca Bu Proje"de Emeği Gecen İcerik Editor"leri @ibrahimbey @tdemirel @MDuymaz Kardes"lerimizede Cok Tesekkur Ederiz. Allah Razı Olsun Hepinizden.Saolun.

Son düzenleme:

Nerden nereye...
eline emeğine sağlık dostum...

Nerden nereye...
reis genelde dalga gecenler iptv satici veya butur islerle ugrasnlar oluyor sirif tekerine çomak sokuyorsun diye imkanin varsa bu yolda devam et derim tecrubelerime dayanarak soyluyom benim sansar tv yede demedikleri kalmadi onlarin sozlerini kale bile almiyom 2.5 ayda 8k oldum o kadar kotu bir apk olsa 8 bin kullanici olurmu ozel zamanlarda 4bin onlineyi gordugumuz oldu gunluk 2 k dan fazla giris oluyor
sanirim ne demek istedigim gayet basit bir dille anlatabilmisimdir

Emeğinize. Sağlık başarılar tebrikler.
Rica, stingray müzik kanallarını ekleyebilİrmisiniz
Stingray ilk defa duyuyorum sitesi veya uygulaması var mı?
Eline Emeğine Sağlık @hpgdisco Kardeşim.
Sana İnanları Mahcup Etmedin.
Elinden Geldigi Kadar Herkese Faydalı Olmaya Calıstın.
Forum İcin Herkes Faydalansin Diye Yaptin Bunları.
Surekli Hep Guncel Tutup Yeni Birseyler Eklemeye Calıstın.
Bizlerden Birsey Talep Etmedin.Reklam Referans Git Su Siteye Kaydol Demedin.
Zamanindan,Hayatindan,İslerinden,Ailenden,Uykundan,Herseyden Fedekarlik Yaparak Yaptin Bunlari.
HerZaman Soyluyorum Bu Son Olmayacak,Belkide Bu Bir Baslangıc Olacak.
Bu Projeyi Apk"ye Donusturebilirsen Deep Tv Pro"ya Benzer Essiz Bir Apk Olacak.
Ne Yaparsin Bilemiyorum Ama Tahmin Edebiliyorum O Isığı Sende Gorebiliyorum.Kardesim.
Bundan Daha İyi Proje"ler Yapabilecegin Hakkında Zerre Kadar Bir Suphem Yok.
Cenab"ı Allah"ım Gönlüne Göre Versin Kardeşim.Saygılarımla.
Ayrıca Bu Proje"de Emeği Gecen İcerik Editor"leri @ibrahimbey @tdemirel @MDuymaz Kardes"lerimizede Cok Tesekkur Ederiz. Allah Razı Olsun Hepinizden.Saolun.
Yorum icin çok teşekkürler.
eline emeğine sağlık dostum...
İyi seyirler.
Xtream codes benim de m3u8 listem var ama nasıl Xtream codes yapılaçağını bilmiyorum aca nasıl Xtream codes yapabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Sizdeki büyük ihtimal kişiye özel m3u listesi sizden başkası kullanamaz,.
reis genelde dalga gecenler iptv satici veya butur islerle ugrasnlar oluyor sirif tekerine çomak sokuyorsun diye imkanin varsa bu yolda devam et derim tecrubelerime dayanarak soyluyom benim sansar tv yede demedikleri kalmadi onlarin sozlerini kale bile almiyom 2.5 ayda 8k oldum o kadar kotu bir apk olsa 8 bin kullanici olurmu ozel zamanlarda 4bin onlineyi gordugumuz oldu gunluk 2 k dan fazla giris oluyor
sanirim ne demek istedigim gayet basit bir dille anlatabilmisimdir
Çok iyi anlatınız size de başarılar dilerim.

Ustam emeğinize sağlık sizin gibi muhalefet usta gibi dostlar iyiki varsınız...Bu liste mükemmel ötesi bir şey sunucu yani host bitsede İNADINA devam ettirin, böyle bir emek yok olmamalı, birilerinin ekmeğine yağ sürmeyin. (ip tv satanlar) selamlar.

Ustam emeğinize sağlık sizin gibi muhalefet usta gibi dostlar iyiki varsınız...Bu liste mükemmel ötesi bir şey sunucu yani host bitsede İNADINA devam ettirin, böyle bir emek yok olmamalı, birilerinin ekmeğine yağ sürmeyin. (ip tv satanlar) selamlar.
Henüz sunucunun süresinin bitmesine zaman var.

Bu arada en son eklediğim yayınlarda sorun olduğundan kaldırdım RC tv kanalları adinda bir kategori ekledim 86 tane farklı kaynaktan yayınlar var.

Stingray ilk defa duyuyorum sitesi veya uygulaması var mı?

Yorum icin çok teşekkürler.

İyi seyirler.

Sizdeki büyük ihtimal kişiye özel m3u listesi sizden başkası kullanamaz,.

Çok iyi anlatınız size de başarılar dilerim.
evet ama bende öğrenmek istiyorum acaba yardımcı olurmusunuz Xtream Codes

panel yapımını benim ne işim var yayın dağıtmayla benim derdim tivimate ye m3u8 listemin tv film dizi ayrı ayrı gelmesini istiyorum bu şekilde film tv geliyor ama diziler gelmiyor birde filmlerin acıklaması gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

panel yapımını benim ne işim var yayın dağıtmayla benim derdim tivimate ye m3u8 listemin tv film dizi ayrı ayrı gelmesini istiyorum bu şekilde film tv geliyor ama diziler gelmiyor birde filmlerin acıklaması gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Daha detaylı bilgi verirseniz ben veya diğer arkadaşlar yardımcı olurlar. Sizde ki ücretiyle satın aldığınız m3u listesi mi? Yoksa kendi topladığınız m3u8 linkleri olan m3u listesi mi?
İlkiyse satın aldığınız kişi yardımcı olur ikincisiyse forumda m3u oluşturma Ile ilgili bir çok konu ve araç var.

Benim kendi hazırladığım m3u listesi kendim hazırladım tivimatede seyrediyorum ama başka Xtream Codes listeleri tv,film,dizi olarak tivimateye geliyor ama benim listem tv,ve film olarak geliyor birde onların listesinde film ve dizilerin açıaması yazıyor benim listemde sadece filmin adı yazıyor konusu yok o yüzden bende listemi nasıl Xtream Codes yapabilirim diyorum yardımcı olursanız sevinirin

Geri