GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

eline sağlık dostum....
İyi seyirler.

Bu arada TRT 4K kanalını ekledim 1080p 50 fps olarak ulusal kanallarda birinci sırada.
Habibat tv ve film screen tv ekledim,farklı bir kaynak yayınlari buldum sinema, belgesel ve çocuk kategorilerine ekledim.

Karma listeyi tekrar ekledim.

Son düzenleme:
🎬 YENİ EKLENEN İÇERİKLER

30.12.2025 09:00

📺 DİZİLER (6)
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Idol I S1E3
Wizards Beyond Waverly Place S1E10
Güller ve Günahlar S1E12
Ben Leman S1E13
Konuşanlar (Disney+) S1E14
Egao no Taenai Shokuba desu. S1E13

🎬 YENİ EKLENEN İÇERİKLER

30.12.2025 09:00

📺 DİZİLER (6)
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Idol I S1E3
Wizards Beyond Waverly Place S1E10
Güller ve Günahlar S1E12
Ben Leman S1E13
Konuşanlar (Disney+) S1E14
Egao no Taenai Shokuba desu. S1E13
Hocam merhaba
Öncelikle emeklerinize sağlık çok faydalı oldu.
Mümkünse PEACOCK network yayını

The Copenhagen Test​

dizisini ekleme şansınız olur mu?

SAMSUNG tv de Smartone İptv ye yükledim katagorisiz de olsa gayet güzel çalışıyor ustam ellerine sağlık

Merhaba, şimdi kontrol ettim kaynak bulamadım bulabilirsem ekleyeceğim.

📺 Xtream Codes API Destekli IPTV Projesi

Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi sadece canlı yayınları indirir.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

🔐 Üyelik Bilgileri
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

📊 İçerik İstatistikleri
Canlı Yayın Sayısı: 9710
Film İçerik Sayısı: 22883
Dizi İçerik Sayısı: 6868

✏️ İçerik Editörleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. 🙏

❓ Neden İlla Televizo? Neden Diğer Playerlerde Sorun Çıkıyor?
Durum şu:
Eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil ve kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor.
Xtream panel mantığı:
Panele kaynak yayın eklenir, FFmpeg ile tekrar restream edilip TS formatında tek tip yayın çıkışı sağlanır (VOD için MP4 olur).
Bizim durumumuz:
Yayınların hepsi farklı formatlarda - neredeyse hiçbiri aynı değil. M3U8, TS, hatta JPEG formatında videolar bile var!
Çözüm:
Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo birçok formatı desteklediği ve en az sorun çıkaran player olduğu için tercih ettim.

✅ Kullanıcılar Tarafından Test Edilen Playerler
Android:
  • Televizo
  • M3uIptv
  • 9Xtream
  • Iptv Extreme
  • Ott Navigator
  • Tivimate Player
Windows:
  • SFVipPlayer
  • Iptv Smarters Expert
Linux:
  • Open Player

bu konularda benim gibi yeni başlayan çok fazla cahil var ,televizo uygulamasında bunu nasıl kullanacağız anlatabilirseniz sevinirim :)

Cloudstream kraptorplus üzerinde var ama işe yarar mı bilmiyorum üstad
3 tane yabancı dizi sitesi var kaynak olarak kullandığım onlarda yoktu yeni site için bot yapmam lazım.
SAMSUNG tv de Smartone İptv ye yükledim katagorisiz de olsa gayet güzel çalışıyor ustam ellerine sağlık
İyi seyirler m3u kullanıyorsanız normalde onda da kategori olarak ayrılmıştı.
bu konularda benim gibi yeni başlayan çok fazla cahil var ,televizo uygulamasında bunu nasıl kullanacağız anlatabilirseniz sevinirim :)
Estağfurullah, sağ üstte çembere tıklayın ordan çalma listeleri, sağ üstte artıya basin yeni xtream codes liste seçin. Çıkan menu de

Liste adı : istediğinizi yazabilirsiniz
Kullanıcı adı : hpgdisco
Şifre : 123456
Sunucu adresi :

Yazıp sağ üstten tamam işaretine basin kanallar gelecektir.

Destek olmasalarda en azından sunucuya saldırıp durmasalar o da yeter aslında. Sunucu süresi bitince proje sonlanacak devam ettirmeyecegim büyük ihtimal.
Peki bir kaç sorum olacak
Sunucu süresi ne zaman bitecek ilk soru bu ikinci sorum da şu bu kadar film ne olacak transfer edecek birisi yok mu @powerboard ustann projesi vardı umarım o alır

Destek olmasalarda en azından sunucuya saldırıp durmasalar o da yeter aslında. Sunucu süresi bitince proje sonlanacak devam ettirmeyecegim büyük ihtimal.
Hayırlısı olsun inşallah kardeşim inşallah daha iyi ve güzel projelerin olacağına inanıyorum.
Hersey gönlünce olur selametle

Sayın mkyagcı tv box ta çalıştırdım sorunsuz izliyorum fakat sam****ng tv de nasıl yükledin biraz açıklarmısın..

İyi seyirler.

Bu arada TRT 4K kanalını ekledim 1080p 50 fps olarak ulusal kanallarda birinci sırada.
Habibat tv ve film screen tv ekledim,farklı bir kaynak yayınlari buldum sinema, belgesel ve çocuk kategorilerine ekledim.

Karma listeyi tekrar ekledim.
Ellerine emeğine yüreğine sağlık
Habitattv logosu farklı bir tv logosu kalmış
Epic Drama TR versiyonu ses kodegi sıkıntı sesi yok
Görüntü var

Hocam iyi çalışmalar emeğine sağlık dizileri ne zaman faal edersin acaba

Geri