youtube mp3 indirme

Snaptube vip kullanıyorum, istediğim kalitede işimi yapıyorum, Şimdi de nereden biliyorsun bu uygulamayı DİE soru soracaksın degilmi? Ben de soruyorum...telegramın varmı? 🙂
onda sıkıntım yok her türlü apk dosyası bulabilirim galiba site üzerinden indirmek daha mantıklı

Bunun için py yazmıştım ben termuxta çalıştırıp ister videoyu istediğin çözünürlükte çekiyorsun ister videoyu ses dosyasına çeviriyordun konularımda olması lazım silinmediyse.

Bunu deneyin. İster video, ister ses olarak indirebilirsiniz.

Buraya da göz atabilirsiniz. İşine yarayanlar olabilir.

nasıl kullanılıyor
yt-dlp programını kurduktan sonra, misal youtube video'dan sadece mp3 olarak kaydecekseniz, bir komut örneği

bu komut makinenizde FFmpeg paketini gerektiriyor:
Bash:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

orjinal formatında saklamak için ise, bu komutu kullanabilirsiniz:
Bash:

Bunu deneyin. İster video, ister ses olarak indirebilirsiniz.

Buraya da göz atabilirsiniz. İşine yarayanlar olabilir.

Open video downlader iyiymiş kardeşim sağolasın.

yt-dlp programını kurduktan sonra, misal youtube video'dan sadece mp3 olarak kaydecekseniz, bir komut örneği

bu komut makinenizde FFmpeg paketini gerektiriyor:
Bash:

orjinal formatında saklamak için ise, bu komutu kullanabilirsiniz:
Bash:
Komut ortamı zor gelirse aynı sistem ekranlı olan bunu indirin hepsini bi klasöre çıkartın .klasörün içinden ''YoutubeDownloader.exe'' yi bulup çalıştırın gelen pencereye indirmek istediğin linki yapıştırın. çıkan ekranda ne tür indireceğinizi seçin ,kaydediceğiniz yeri seçin.hepsi bu kadar.

flv mp3 sitesi vardi kapandi onun exsini indirmistim pcde dutuyo idm icinse yutubun icinde paylas diye bi kisim var ona tikla ordaki sayfayi koypayala bos bi sekmeye yapistir idm indir cikcask yotuberlar soledi

Komut ortamı zor gelirse aynı sistem ekranlı olan bunu indirin hepsini bi klasöre çıkartın .klasörün içinden ''YoutubeDownloader.exe'' yi bulup çalıştırın gelen pencereye indirmek istediğin linki yapıştırın. çıkan ekranda ne tür indireceğinizi seçin ,kaydediceğiniz yeri seçin.hepsi bu kadar.
programı acıyorum komut girecegim zaman kapanıyor

internet download manager ile youtubede olan müzikler nasıl iner yabancı sitelerde videolarda acıklaması yok
jdownloader 2 kullan (bedava), ben oyle yapiyorum ve direk youtube oynatma listesi de indirebilirsin,tek tek indirmeye gerek kalmiyor,fakat ayarlardan script yuklemen gerekecek, dosya indirdikten sonra mp3 convert etmesi icin(sanirim youtube de sadece bazi ses uzantili dosya turleri var:m4a,aac... yani mp3 ses dosyasi barindirmiyor,birini sec).dosya otomatik mp3 donusturulecek script sayesinde, forum sitesinde mevcut(ilk olan script):

İnternet dıwnload manager da işlemi videoda anlatmışlar,

Fakat;
4K Youtubee to Mp3, YouTube, Vimeo veya Facebook sitelerden videoları mp3 dönüştürmenize yardımcı olur, temiz ara yüzü ve basit kullanımı ile 4K Youtube to Mp3 dilediğinizi dönüştürüp indirebilirsin benimde kullandığım program.

video 6 yıl önceye ait artık chorme web mağazasında internet downland maneger uzantısı yok chorme artık desteklemiyor

video 6 yıl önceye ait artık chorme web mağazasında internet downland maneger uzantısı yok chorme artık desteklemiyor
Ben kullanmadığım için güncel durumunu bilmiyorum. Dediğim gibi bu programıkullanıyorum çokta memnunum.
4K Youtubee to Mp3, YouTube, Vimeo veya Facebook sitelerden videoları mp3 dönüştürmenize yardımcı olur, temiz ara yüzü ve basit kullanımı ile 4K Youtube to Mp3 dilediğinizi dönüştürüp indirebilirsin benimde kullandığım program.

YouTube.to.MP3.25

maksatım idm ile mp3 idirmek boşunamı satın aldım
iyide usta idm'nin direk mp3 indirme şekli yok ki ilk çıktığında da yoktu halende yok İdm'nin asıl amacı uzun olan dosyaları ve film videolarının kesintiye uğramadan internetin koptuğunda (90 ' lı yıllarda çok kopma yaşandığı için ) kaldığı yerden devam edebilmen için geliştirilmiş bir program birde indirdiğin dosya ve videoyu farklı kaynaklara bağlanıp 5-6 koldan indirdiği için hızlı indirebilme özelliğine sahip ama şu da var sen demişsin ya crack'li program kullanmam virüs getirebilir idm'nin orjinalininde çok güvenli olmadığını düşünüyorum çünkü neden sen dosyayı indirme komutunu veriyorsun o dosayayı 5-6 kaynaktan parçalara bölerek indiriyor peki bağlandığı kaynakların güvenirliği arka planda bir yere bağlanıyor ama güvenlimi bilmiyoruz orası muamma bence çok güvenilir değil gibi tabii bu benim fikrim illaki doğrudur diyemem. birde artık İDM mi kullanacak çok ortam kalmadı artık internet yavaş değil ve kopma olayı kalmadı tabii buda benim fikrim katılan olur yada olmaz benim fikrim illa doğru diye birşey iddaa etmiyorum

Geri