youtube mp3 indirme

kemal93

Paylaşımcı
Konular
9
internet download manager ile youtubede olan müzikler nasıl iner yabancı sitelerde videolarda acıklaması yok

dırek vıdeo url alıp yotube donusturucu ile indirebilirsin mp3 mp4 hangısını ıstersen g00glede ara donusturucu hangısını seversen kolay gelırse onu dene

maksatım idm ile mp3 idirmek boşunamı satın aldım
kusura bakma hocam ıdm satın alan bırını ılk kez gordum :) ıdm eklentısı var onu kullandıgın tarayıcıya uzantılara ekle.. ordan sonra her vıdeoda sana sorar hangı format ve kalıtede olsun dıye

kusura bakma hocam ıdm satın alan bırını ılk kez gordum :) ıdm eklentısı var onu kullandıgın tarayıcıya uzantılara ekle.. ordan sonra her vıdeoda sana sorar hangı format ve kalıtede olsun dıye
virüs algılandı diye mesajlar geliyor idm her güncellendiginde ugraşmak zorunda kalıyordum

WinRAR satın alan adam skeci geldi aklıma 😅

internet download manager ile youtubede olan müzikler nasıl iner yabancı sitelerde videolarda acıklaması yok
İnternet dıwnload manager da işlemi videoda anlatmışlar,

Fakat;
4K Youtubee to Mp3, YouTube, Vimeo veya Facebook sitelerden videoları mp3 dönüştürmenize yardımcı olur, temiz ara yüzü ve basit kullanımı ile 4K Youtube to Mp3 dilediğinizi dönüştürüp indirebilirsin benimde kullandığım program.

satın almak en güvenlisi cracklı uygulamalar virüs bulaştırıyor pcyi cökertiyor format atmak zorunda bırakıyor ben pcmi 2020de aldım o günden beri format atmadım
hocam herseye tıklamadıgın ve guvendıgın sıtelerden edınırsen sorun mınımum yasarsın. yanı her crack pack vs guvenlı degıl tabı.. ama sorunsuz da uzun yıllar kullandıgın oluyor elbette yanı bıldıgınden sasma.

hocam herseye tıklamadıgın ve guvendıgın sıtelerden edınırsen sorun mınımum yasarsın. yanı her crack pack vs guvenlı degıl tabı.. ama sorunsuz da uzun yıllar kullandıgın oluyor elbette yanı bıldıgınden sasma.
Cracke alışmış vücudum benim 😅😅

OPUS formatı varken halen MP3 kullanmak artık yersiz. Ses kalitesi çok bozuluyor. Video için demiyorum. Müzik vb şarkılarda indirip telefondan falan dinlemek için. OPUS şu an normal bir kullanıcı için en ideal ses formatı.

Chrome Tarayıcı kullanıyorsanız eğer bu eklentiyi deneyebilirsiniz IDM Direk Youtube videolarını MP3 olarak indiremez convert yapmanız gereklidir ama farklı sitelerdeki mp3.ogg.flac tarzı dosyaları algılar ve indirmenize olanak sağlar
birde benim en çok kullandığım bir site öneririm

En İyisi MediaHuman YouTube Downloader Türkce Dil Desteği Var Mp3 Veya Klip Olarak İndire Biliyorsun.

MediaHuman YouTube Downloader 3.9.18 (2512) Multilingual (x64)​

Dosya
Burada indire bilisin.

youtube da sürekli yayın yapan dizi ve film kanallarını m3u linki olarak nasıl alabiliriz.

Snaptube vip kullanıyorum, istediğim kalitede işimi yapıyorum, Şimdi de nereden biliyorsun bu uygulamayı DİE soru soracaksın degilmi? Ben de soruyorum...telegramın varmı? 🙂

Geri