Karışık Canlı Yayın M3u Listesi

reis bunlar var ama yayinlar fena degil ama nasil yapiyorsa ara ara linkleri degistiriyor
varsa telegramin guncel listeyi takip icin kanalina gire bilirsin

buda telegram adresi

#EXTM3U

#EXTINF:-1 tvg-id="3"tvg-logo=" "group-title="TEBER_MEDYA",TEBER STAR 1

#EXTINF:-1 tvg-id="3"tvg-logo=" "group-title="TEBER_MEDYA",TEBER STAR 2

#EXTINF:-1 tvg-id="3"tvg-logo=" "group-title="TEBER_MEDYA",KARA ŞİMŞEK TV

#EXTINF:-1 tvg-id="1"tvg-logo=" "group-title="TEBER_MEDYA",PLANET AKSİYON

#EXTINF:-1 tvg-id="1"tvg-logo=" "group-title="TEBER_MEDYA",HBB TV

#EXTINF:-1 tvg-id="3"tvg-logo=" "group-title="TEBER_MEDYA",KRAL 6

#EXTINF:-1 tvg-id="2"tvg-logo=" "group-title="TEBER_MEDYA",PLANET TURK EHLİBEYT

#EXTINF:-1 tvg-id="3"tvg-logo=" "group-title="TEBER_MEDYA",PLANET COCUK

#EXTINF:-1 tvg-id="3"tvg-logo=" "group-title="TEBER_MEDYA",PLANET SAFARİ

#EXTINF:-1 tvg-id="3"tvg-logo=" "group-title="TEBER_MEDYA",SHOX MTV

#EXTINF:-1 tvg-id="3"tvg-logo=" "group-title="TEBER_MEDYA",SİNE5 TURK
SADE TANITIM VAR 2 GÜNE KADAR YAYINLAR BAŞLIYOR

EXTINF:-1 tvg-id="3"tvg-logo=" "group-title="TEBER_MEDYA",TELE ON
Kontrolü bende değilse eklemiyorum link her değiştiğinde gidip linkleri yenilemem lazım gerek yok. Zaten şu an için liste tam anlamıyla bitmiş değil daha bugün akşam en çok izlenen ulusalları (kanald,atv falan filan) ekledim pek vakit bulamadığım için hepsini tek seferde ekleyemiyorum bide şimdi bunları eklersem her patladığında yenilemem gerekecek o yüzden teşekkür ederim.

M3u listesi adresi maalesef şu an için çalışmıyor. İndiremedim. Tekrar etkin duruma getirebilir misin @patr0n

Merhaba değerli forum üyeleri youtube canlı yayınları için bir sistem oluşturdum ve bunu sizlerle test etmek istiyorum ne kadar stabil ne kadar sorunsuz olacak bilmiyorum dediğim gibi henüz test aşamasında.

Player olarak TELEVİZO ve VLC ile test ettim başka playerlar da nasıl sonuç alır bilemiyorum. Şuan için fazla içerik yok henüz test aşamasında olduğu için çok yüklenmek istemedim ayrıca YouTube canlı yayınları olduğu için hepsi tek kategoride toplanmış şekilde duruyor ayrı kategori yapmayı şu an için düşünmüyorum.

YouTube canlı yayın isteğiniz varsa konu altında belirtebilirsiniz. Test etmeniz için linki alta bırakıyorum denemek isteyen deneyebilir herkese iyi forumlar.

M3u listesi adresi:

Bazen bakıma aldığım için ara ara kesinti olabiliyor.

Şu an için devamlılık konusunda söz veremiyorum test sonrasında duruma göre bakacağım.
Emeğine sağlık kardeşim

Geri