patr0n
Geliştirici
- Konular
- 46
Teşekkür ederim, boş olduğum vakit muhtemelen eklerim.ellerine kollarına saglık canlı tv kanallarınıda yukleme imkanın varmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkür ederim, boş olduğum vakit muhtemelen eklerim.ellerine kollarına saglık canlı tv kanallarınıda yukleme imkanın varmı
değil tek ses var oda ingilizceekledim ama Türkçe mi bilmiyorum.
Kalsın bu şekilde önemli değil.değil tek ses var oda ingilizce
Merhaba, teşekkür ederim.slm usta emeğinize sağlık tsk ederim. suan cok güzel calisiyor.
benim için önemli bir şey. filmscreen tr bu arada, bende kaynak olsa burada işim ne... boncukta ki tek kişilik mac hesabı 30-40sn sonra sürekli kesilir.Kalsın bu şekilde önemli değil.
Elinizde sorunsuz Türkçe kaynak varsa verin ekleyim yoksa böyle kalacak.benim için önemli bir şey. filmscreen tr bu arada
nasılYouTube da canlı yayın da garip oluyo![]()
Yani YouTube da canlı yayın görüyorum ya
Çünkü her platform kendine hastı üstad face' de paylaşım, youtube da video, twitch de canlı yayın... Şimdi hepsi birbirine girdi neyin ne oşduğu belli değil artık bir yönden iyi oldu bir yönden de kötü hele ki tiktok' un ilk çıktığı zamanlar aman amanYani YouTube da canlı yayın görüyorum ya
Eskiden canlı yayın bulmak için ooooo ne zorlanır idik
ha anladım artık her şey eskisi kadar zor değil zaman ve teknoloji buna pek müsaade etmiyor.Yani YouTube da canlı yayın görüyorum ya
Eskiden canlı yayın bulmak için ooooo ne zorlanır idik
Ahhh gardaş TV kartları ile neler yapardıkha anladım artık her şey eskisi kadar zor değil zaman ve teknoloji buna pek müsaade etmiyor.![]()
yaşım o kadarına yetmiyor benim bildiğim tv kartı dsmart uydusunda gelen kart onun harici çok küçükken yükselticiler vardı onun olmadığı yerde çatal falan soktuğumu hatırlıyorum ama dediğim gibi çok küçüktüm.Ahhh gardaş TV kartları ile neler yapardık
Kalsın bu şekilde önemli değil. Forumda boncuk tv var, orda epic drama Türkçe, çekebilirsiniz
Merhaba, teşekkür ederim.
TenksBu youtube sistemini çok önce yazmıştım o zamandan bu zamana kadar hala çalışıyor demek ki şu an sorunsuz bir sistem.Diğer kanallara gelecek olursak epic drama Türkçe miydi ?
reis bunlar var ama yayinlar fena degil ama nasil yapiyorsa ara ara linkleri degistiriyor