Karışık Canlı Yayın M3u Listesi

Geri Bildirim Vermek İçin Geldim Tekrar.
iPhone’da Çok Muazzam Çalışıyor.
Az önce güncelledim 20 tanesi çok muazzam akıcı bir kalitede çalışıyor sadece bir tanesi açılmadı okyanus sesleri olan açamadım çok önemli değil ama ki zaten izlemiyorum geribildirim vermek için sizlere geldim ikinci günümdeyim uzun süreli testler yapıyorum iPhone’da olmama rağmen herhangi bir kasma donma takılma yaşamadım umarım uzun Ömürlü bir liste olur bizim için hayırlı akşamlar diliyorum üstadım eline sağlık.
Okyanus seslerine baktım aktif gözüküyor televizo ile kontrol ettim ve açıldı muhtemelen size anlık denk gelmiştir arkada linki yenilerken. Geri dönüş içinde teşekkür ederim. :)

emegınıze saglık

Bir kaç ekleme yaptım test etmek için test kategorisi altında kanal eklemesi yaptım bunlar için listeyi güncellemeniz gerekiyor. Bazılarınız kendi oluşturduğunuz listenizdede burada ki yayınları kullanıyorsunuz hazır o şekil kullanırkende yeni eklediklerimi test eden olursa sevinirim, iyi forumlar.

Bir kaç ekleme yaptım test etmek için test kategorisi altında kanal eklemesi yaptım bunlar için listeyi güncellemeniz gerekiyor. Bazılarınız kendi oluşturduğunuz listenizdede burada ki yayınları kullanıyorsunuz hazır o şekil kullanırkende yeni eklediklerimi test eden olursa sevinirim, iyi forumlar.
reis eline saglik test kanallarida guzel calisiyor eline saglik yeni kanallarda bekliyoruz teste

reis eline saglik test kanallarida guzel calisiyor eline saglik yeni kanallarda bekliyoruz teste
Teşekkür ederim, kendimde inceliyorum test ettiklerim ne kadar stabil çalışıyor görmek için çünkü ana kaynaktan almıyorum başka yerden aldığım için stabil olup olmaması biraz önemli. 🙂

pc m3uiptv playerde sorunsuz acıyor e.s

patron eline saglik super ya youtubeden zoyade daha sabit olan linkler daha iyi oluyor reis youtbe cok uzun omurlu olmuyor tekrar eline emegibe saglik filim scaran turkce olmasi cok iyi oldu sanirim epic dramada gelecek gibi 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

Üstad sorunsuz türkçe kanalların hepsini içeren bir m3u paylaşsan ellerinden öperim.

Geri