Karışık Canlı Yayın M3u Listesi

patron eline saglik super ya youtubeden zoyade daha sabit olan linkler daha iyi oluyor reis youtbe cok uzun omurlu olmuyor tekrar eline emegibe saglik filim scaran turkce olmasi cok iyi oldu sanirim epic dramada gelecek gibi 🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Bu youtube sistemini çok önce yazmıştım o zamandan bu zamana kadar hala çalışıyor demek ki şu an sorunsuz bir sistem. :D Diğer kanallara gelecek olursak epic drama Türkçe miydi ?

Üstad sorunsuz türkçe kanalların hepsini içeren bir m3u paylaşsan ellerinden öperim.
Estağfurullah, ulusalları şimdilik bile isteye eklemedim bende siz gibi test ediyorum bazen değişiklikler falan yapıyorum tam stabil olursa ve benimde vaktim olursa eklerim.

patron eline saglik super ya youtubeden zoyade daha sabit olan linkler daha iyi oluyor reis youtbe cok uzun omurlu olmuyor tekrar eline emegibe saglik filim scaran turkce olmasi cok iyi oldu sanirim epic dramada gelecek gibi
Bu youtube sistemini çok önce yazmıştım o zamandan bu zamana kadar hala çalışıyor demek ki şu an sorunsuz bir sistem. :D Diğer kanallara gelecek olursak epic drama Türkçe miydi ?
epic drama platforma gore degisiyor reis genelde turkce oluyor ama varsa elinde bakarsin

patron eline saglik super ya youtubeden zoyade daha sabit olan linkler daha iyi oluyor reis youtbe cok uzun omurlu olmuyor tekrar eline emegibe saglik filim scaran turkce olmasi cok iyi oldu sanirim epic dramada gelecek gibi

epic drama platforma gore degisiyor reis genelde turkce oluyor ama varsa elinde bakarsin
ekledim ama Türkçe mi bilmiyorum.

Merhaba değerli forum üyeleri youtube canlı yayınları için bir sistem oluşturdum ve bunu sizlerle test etmek istiyorum ne kadar stabil ne kadar sorunsuz olacak bilmiyorum dediğim gibi henüz test aşamasında.

Player olarak TELEVİZO ve VLC ile test ettim başka playerlar da nasıl sonuç alır bilemiyorum. Şuan için fazla içerik yok henüz test aşamasında olduğu için çok yüklenmek istemedim ayrıca YouTube canlı yayınları olduğu için hepsi tek kategoride toplanmış şekilde duruyor ayrı kategori yapmayı şu an için düşünmüyorum.

YouTube canlı yayın isteğiniz varsa konu altında belirtebilirsiniz. Test etmeniz için linki alta bırakıyorum denemek isteyen deneyebilir herkese iyi forumlar.

M3u listesi adresi:

Bazen bakıma aldığım için ara ara kesinti olabiliyor.

Şu an için devamlılık konusunda söz veremiyorum test sonrasında duruma göre bakacağım.
Sen bu işi biliyorusun @patr0n
Sen yaparsan 1 numara oluyor.
Ellerine sağlık.

Youtube yayınları değilde alttaki sinema kanallarını eklemen çok iyi olmuş. Eline sağlık. Bunlar belli bir süreden sonra kapanabiliyorlar mı yoksa uzun süre devam ediyor mu?

Sen bu işi biliyorusun @patr0n
Sen yaparsan 1 numara oluyor.
Ellerine sağlık.
Estağfurullah, elimden geldiğince. :)
Youtube yayınları değilde alttaki sinema kanallarını eklemen çok iyi olmuş. Eline sağlık. Bunlar belli bir süreden sonra kapanabiliyorlar mı yoksa uzun süre devam ediyor mu?
Yayınlar bana ait değil yani ben restream etmiyorum hepsi dış yayın olduğu için ne zaman kapanır bilmiyorum.

Estağfurullah, elimden geldiğince. :)

Yayınlar bana ait değil yani ben restream etmiyorum hepsi dış yayın olduğu için ne zaman kapanır bilmiyorum.
Peki kanal listesine erişebilme şansımız var mı? Test yayınlarındaki linkin sonuna listede olmayan bazı ulusal kanalların isimlerini yazdım açılıyor, Diğerlerini deneme yanılma yöntemi dışında bulabilme şansımız var mı?

Peki kanal listesine erişebilme şansımız var mı? Test yayınlarındaki linkin sonuna listede olmayan bazı ulusal kanalların isimlerini yazdım açılıyor, Diğerlerini deneme yanılma yöntemi dışında bulabilme şansımız var mı?
Ben bilerek eklemedim cloudflare sunucusuna fazla yüklenmemek için, zaten silmemiştim dışarıdan deneyen olursa bulur diye açık bıraktım. Youtube harici yayınların hepsi dışarıdan toplama yayınlar zaten bazılarının yanlarında rec diye belirttim cloudflare sunucusuna gelen istek sayısı fazla olursa mecbur eklemediklerimi kaldırırım şuan için deneme yanılma ile bulabilirsiniz ama dediğim gibi cloudflare istek sayısı fazla yükselirse kapatmak durumunda kalırım.

Bir kaç ekleme yaptım test etmek için test kategorisi altında kanal eklemesi yaptım bunlar için listeyi güncellemeniz gerekiyor. Bazılarınız kendi oluşturduğunuz listenizdede burada ki yayınları kullanıyorsunuz hazır o şekil kullanırkende yeni eklediklerimi test eden olursa sevinirim, iyi forumlar.
Test ibareli kanallar çalışmadı bende
Rec lerden , Tarih ve NG ler de...
Televizo

Teşekkürler 🙏

ellerine kollarına saglık canlı tv kanallarınıda yukleme imkanın varmı

Geri