Graveworm
Paylaşımcı
- Konular
- 19
aynen biraz öyle oldu![]()
Emeğe saygı yinede hocam. Ellerine, vaktine sağlık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
aynen biraz öyle oldu![]()
Emeğe saygı yinede hocam. Ellerine, vaktine sağlık.
Aslında uygulamanın adının ''Tizen'' olması Samsung un Tizen işletim sisteminden gelme bir şey. Bu proje ilk olarak ''Samsung Tizen'' tv ler için başlatıldı. Sonrasında Android sistemler için ''TizenTube cobalt'' olarak devam edildi. İsim de gayet güzel ve bilinirliği olduğu için muhtemelen değiştirilmedi. Sonuç; kurumsal düşünülmüş bir çalışma. Tekrar tebrik ediyoruz."Tiz" Osmanlıca'da var. Esası Farsça. "Tiz vurun kellesini" cümlesini duymuşsunuzdur. Çabuk, hızlı, hemen anlamlarına geliyor. "Zen" Farsça'da var ama anlamsız olur. Etimolojik olarak en uygun köken Thai dilleri ailesinden meditasyon anlamında kullanılan geldi. Logo zaten Yinyang'ın üçlü simgesi gibi. Ben öyle yorumladım naçizane. Kafayı yemiş de olabilirim.![]()
Yani şimdi ben kafayı yemiş mi oluyorum bu durumda?Aslında uygulamanın adının ''Tizen'' olması Samsung un Tizen işletim sisteminden gelme bir şey. Bu proje ilk olarak ''Samsung Tizen'' tv ler için başlatıldı. Sonrasında Android sistemler için ''TizenTube cobalt'' olarak devam edildi. İsim de gayet güzel ve bilinirliği olduğu için muhtemelen değiştirilmedi. Sonuç; kurumsal düşünülmüş bir çalışma. Tekrar tebrik ediyoruz.![]()
Sony Vegas denediniz mi?üstad o biraz kullanım alanına göre değişir bence, neden ? örneğin bir video slayt yapılacak düğün olur yada başka bir şey bunun için Corel VideoStudio kullanılabilir, görsel arası resimler videolar arası geçişleri fazladır, premiere de geçişler fazla yok, Corel de tek tek uğraşmak gerekiyor yada hazır templete denilen hazır kalıpları bulmak gerekiyor, bu hazır templete ler premiere de de var ama güzel olanların çoğu ücretli, yine de premiere daha profesyonel, yeni patlayan uygulama Capcut da başarılı hele birde yapay zeka geldi güzel oldu telefonda çocuklar bile kullanıyor, alt yazı ve seslendirme yapmada bayağı başarılı aynı özellik premiere de geleceği söyleniyor, onunda pc versiyonunda güzel efektleri ücretli direkt kaydetmeye izin vermiyor üzerine kendi filigranını ekliyor, yalnız onu pc versiyonunda çözmüşler çok kaliteli olmasa da o ücretli efektleri kullanıp filigransız çıktı alınabiliyor, çok daha yanar dönerli logo tasarımı, takip eden yazı olayı youtube da gördüğünüz çoğu youtuber ların kullandığı beğeni butonu filan, izlediğimiz basit reklamlar geneli adobe after effect de yapılıp premiere de birleştiriliyor, bunlar bu efektler premiere de de yapılabilir biraz zaman alır, o hazır templete yüklenip after da kullanılan efektler premiere de çalışabilir, after effect in tek eksi yanı ses düzenlemede çok sıkıntılı onun için orada sadece efekt verilebilir video birebir düzenlemek zor olur insanı darlar o derece, adobe proagramları bir zincir gibi birbirine bağlı, mesela ses düzenleme programı adobe audition dır , buna alternatif "Audacity" ses düzenleyici yada "İzotope" kullanılabilir..
Estağfurullah üstad.Yani şimdi ben kafayı yemiş mi oluyorum bu durumda?
Sony Vegas denediniz mi?
Corel teknik çizimle piyasaya girdi. Sonra diğer ürünler çıktı. Ama yapay zeka meselesi işleri çok değiştirdi. Gerçekten kurgu yapmayı bilmeyen adamlar video editörü oldu başımıza.
Ben resmi belgeli hacker görmedim ama siber güvenlik fimaları hepsinin peşinde. O hesap. Benim dediğim kurgu bambaşa bir şey edit başka bir şey. Kurgudan mahrum edit yüzünden sinema bitti.aynen, şuanda bu belge çok bir şey ifade etmiyor aslında biliyorum farkındayım, bunu almamın sebebi ben bundan anlarım dediğimde "yav he he" demesinler kaale alsınlar diye aldım yoksa artık yapay zeka halledecek işin çoğunu, bu belge alma işini 2009-10 yıllarında yapsaydım farklı olurdu tabi..