TizenTube İçin Logo Çalışması Yaptım (Kendi Çapımda)..

ersin08

Paylaşımcı
Konular
7
Herkese merhaba;
Bu logo çalışması bana aittir uygulamayı yapan arkadaşlarla ilgisi yoktur, uygulamayı yapan arkadaş yada arkadaşlar daha iyisini zaten yaparlardı biliyorum kendine özgü bir tasarım yaptıkları zaten aşikar evet ama tube deyince insan gözü yine de kırmızı beyazı arıyor :) , bunu kendim için yapmıştım sizlerle de paylaşmak istedim..

Tiizeen Tiizen2

Emeğine sağlık yinede 🙂🖐️

Tasarım alternatifleri her zaman lazım. Başka çalışmalar da bekliyoruz. Hangi programı kullanıyorsunuz?

Herkese merhaba;
Bu logo çalışması bana aittir uygulamayı yapan arkadaşlarla ilgisi yoktur, uygulamayı yapan arkadaş yada arkadaşlar daha iyisini zaten yaparlardı biliyorum kendine özgü bir tasarım yaptıkları zaten aşikar evet ama tube deyince insan gözü yine de kırmızı beyazı arıyor :) , bunu kendim için yapmıştım sizlerle de paylaşmak istedim..

Güzel Olmuş Eline

Sağlık Sana Katılıyorum

Proje Mükemmel Logo Bi Tuhaf Duruyor Geliştiricisinin de bi bildiği vardır diyor Konu Canlı Kalsın diyor bende bir tane logo bırakıyorum

Ekli dosyayı görüntüle 1e4efea7a74c0394ab9d6d757f623ca4_7284feecb966cb84693deb5685a2d22e.mp4
Grok image xt74kn3

Tasarım alternatifleri her zaman lazım. Başka çalışmalar da bekliyoruz. Hangi programı kullanıyorsunuz?

Teşekkür ederim, Photoshop da banner olanı da yaptım APK editör Studio da basit şekilde kullandığım Tizen e ekledim, ama o apk yı burada o programa emek vermiş insanlara saygısızlık olmasın diye paylaşmıyorum çünkü isteselerdi orj logoya yakın birşey yaparlardı zaten, ben dediğiniz gibi bir alternatif sunmak istedim sadece

• Beğen
Tepkiler: ENS
Teşekkür ederim, Photoshop da banner olanı da yaptım APK editör Studio da basit şekilde kullandığım Tizen e ekledim, ama o apk yı burada o programa emek vermiş insanlara saygısızlık olmasın diye paylaşmıyorum çünkü isteselerdi orj logoya yakın birşey yaparlardı zaten, ben dediğiniz gibi bir alternatif sunmak istedim sadece
Tasarım üzerine mi çalışıyorsunuz?

Tasarım üzerine mi çalışıyorsunuz?

yok video editing üzerine belgem var iş bakıyorum :) , video yaparken meteryal gerektiği için photoshop da yüzeysel olarak kendime yetecek kadar biliyorum

• Beğen
En çok tavsiye ettiğiniz, edebileceğiniz Video Edit uygulamarı nelerdir? Belgeli birini bulmuşken sorup öğrenelim.

Hocam bir de Tizen'in anlamını, ne olması gerektiğini, logoda nelerden bahsettiğini anlatıp da AI toollarına sorsana. Belki daha güzel bir şey çıkar, ya da daha güzel bir fikir verir sana.

Arkadaşlar çok özür diliyorum ama, yaptığınız logolar gerçekten çok kötü. Böyle global ölçekte bir uygulamanın logosunun bunlar olduğunu düşünemiyorum. Kırılma darılma olmaz umarım..

estafirullah üstad yazdım zaten kendim için yapmıştım, aslında başta orj yootube logosunda "you" kısmını silip Tizen yazıp denedim basit ve uygulamayı yapan arkadaslara biraz ayıp olur diye geldi çünkü adamlar mavi kullanmış şekli değiştirmiş demekki öyle olsun istemişler, benimki sadece bir öneri bir değişime açıklık olsun diye

Arkadaşlar çok özür diliyorum ama, yaptığınız logolar gerçekten çok kötü. Böyle global ölçekte bir uygulamanın logosunun bunlar olduğunu düşünemiyorum. Kırılma darılma olmaz umarım..
Darılma olmaz. Herkes fikrini beyan eder forum kuralları içinde. Katılıyorum ama kendim için yaptım demiş ilk mesajında. Onu dikkate almak lazım.

Hocam bir de Tizen'in anlamını, ne olması gerektiğini, logoda nelerden bahsettiğini anlatıp da AI toollarına sorsana. Belki daha güzel bir şey çıkar, ya da daha güzel bir fikir verir sana.
''Tizen'' özel isim, bir anlamı yok. Açılımı var mı bilinmez, @reisxd 'e sormak gerek. Logo daki şekil bana uğur böceği gibi geldi..

• Beğen
''Tizen'' özel isim, bir anlamı yok. Açılımı var mı bilinmez, @reisxd 'e sormak gerek. Logo daki şekil bana uğur böceği gibi geldi..

Ulan 2 saattir düşünüyorum bu Tizen bana tanıdık geliyor diye. :D Meğer senin açtığın konuymuş. Logosunda da bir sıkıntı yok zaten, arkadaş fantezi denemiş galiba. :D

"Tiz" Osmanlıca'da var. Esası Farsça. "Tiz vurun kellesini" cümlesini duymuşsunuzdur. Çabuk, hızlı, hemen anlamlarına geliyor. "Zen" Farsça'da var ama anlamsız olur. Etimolojik olarak en uygun köken Thai dilleri ailesinden meditasyon anlamında kullanılan geldi. Logo zaten Yinyang'ın üçlü simgesi gibi. Ben öyle yorumladım naçizane. Kafayı yemiş de olabilirim. :)

Bizim gibi ihtiyarlara zor işler bunlar🙂internetten beğendiğim logoyu indirip projektviy launcherde logo değiştirme var onunla idare ediyorum.

En çok tavsiye ettiğiniz, edebileceğiniz Video Edit uygulamarı nelerdir? Belgeli birini bulmuşken sorup öğrenelim.

üstad o biraz kullanım alanına göre değişir bence, neden ? örneğin bir video slayt yapılacak düğün olur yada başka bir şey bunun için Corel VideoStudio kullanılabilir, görsel arası resimler videolar arası geçişleri fazladır, premiere de geçişler fazla yok, Corel de tek tek uğraşmak gerekiyor yada hazır templete denilen hazır kalıpları bulmak gerekiyor, bu hazır templete ler premiere de de var ama güzel olanların çoğu ücretli, yine de premiere daha profesyonel, yeni patlayan uygulama Capcut da başarılı hele birde yapay zeka geldi güzel oldu telefonda çocuklar bile kullanıyor, alt yazı ve seslendirme yapmada bayağı başarılı aynı özellik premiere de geleceği söyleniyor, onunda pc versiyonunda güzel efektleri ücretli direkt kaydetmeye izin vermiyor üzerine kendi filigranını ekliyor, yalnız onu pc versiyonunda çözmüşler çok kaliteli olmasa da o ücretli efektleri kullanıp filigransız çıktı alınabiliyor, çok daha yanar dönerli logo tasarımı, takip eden yazı olayı youtube da gördüğünüz çoğu youtuber ların kullandığı beğeni butonu filan, izlediğimiz basit reklamlar geneli adobe after effect de yapılıp premiere de birleştiriliyor, bunlar bu efektler premiere de de yapılabilir biraz zaman alır, o hazır templete yüklenip after da kullanılan efektler premiere de çalışabilir, after effect in tek eksi yanı ses düzenlemede çok sıkıntılı onun için orada sadece efekt verilebilir video birebir düzenlemek zor olur insanı darlar o derece, adobe proagramları bir zincir gibi birbirine bağlı, mesela ses düzenleme programı adobe audition dır , buna alternatif "Audacity" ses düzenleyici yada "İzotope" kullanılabilir..

Geri