Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Samsung kaliteli ama bana nedense şey geliyor nasıl diyimSamsung buds pro 2 f/p krali
Telefon hariç samsung için dediklerinize kesinlikle katılıyorum, samsung S serisi mullanıyorum mükemmel, buds 3 pro var son çıkan mikrofon altta olduğu için konuşma berbat uzak durun ayrıca pahalı gerek yok.Samsung kaliteli ama bana nedense şey geliyor nasıl diyim
Uzak durulması gereken bir marka gibi geliyor kaliteli inkar etmem ama sevmiyorum nedense
Ses sistemlerinde home system cinema olarak LG derim ama Tv de Samsung ne bileyim![]()
Telefonda kamerası iyi olan amiral gemileri dışında alınmazTelefon hariç samsung için dediklerinize kesinlikle katılıyorum, samsung S serisi mullanıyorum mükemmel, buds 3 pro var son çıkan mikrofon altta olduğu için konuşma berbat uzak durun ayrıca pahalı gerek yok.
Bu işten anlıyoruz diyorsunEkli dosyayı görüntüle 17071
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
super ama stok kalmamış gelince al kaçırmaBu işten anlıyoruz diyorsun
Valla güzel bir şeye benziyor
Yok üstad ya Lenovo işe yarıyor öyle çok müzik ya da kulaklık kullanan birisi değilimm kör Topal iş görüyorsuper ama stok kalmamış gelince al kaçırma![]()
mor renk Royals lere aittir.Yok üstad ya Lenovo işe yarıyor öyle çok müzik ya da kulaklık kullanan birisi değilimm kör Topal iş görüyorhemde mor renkli senin profil gibi
mor renk hakim
Oda o renkti demiMor falan demesek. Forumun başına iş gelmesinBana vaktinde Anker R50i hediye edildi. Çok kulaklık kullandım. Referans stüdyo kulaklıkları ayrı tutarsak tek geçerim. Gerçi 1 yılda 4 katı fiyatı artmış. değeri geç bilinmiş demek ki.
![]()
Akgül diye okudum
Çok iyi kulaklıktır reis. Bende ki 3.5 mm olanı.Akgül diye okudum![]()
Üstad ben hem kablolu hem silikonlu o tip sevemiyorum kulağımın içinde tıkaç var gibi his ediyorumÇok iyi kulaklıktır reis.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.