Kulaklık kullanıyor musunuz kullanıyor iseniz kimler hangi kulaklığı kullanıyor

remixtik

Paylaşımcı
Konular
144
Ben Lenovo thinkpluslp40
Mor renkli
Hepsiburadamı n11 mi öyle bir yerden aldımdı

Ekli dosyalar

• 5LKni0ooGXcmEsed.jpg
    5LKni0ooGXcmEsed.jpg
    63.3 KB · Görüntüleme: 3
Samsung buds pro 2 f/p krali
Samsung kaliteli ama bana nedense şey geliyor nasıl diyim
Uzak durulması gereken bir marka gibi geliyor kaliteli inkar etmem ama sevmiyorum nedense
Ses sistemlerinde home system cinema olarak LG derim ama Tv de Samsung ne bileyim 😒

Samsung kaliteli ama bana nedense şey geliyor nasıl diyim
Uzak durulması gereken bir marka gibi geliyor kaliteli inkar etmem ama sevmiyorum nedense
Ses sistemlerinde home system cinema olarak LG derim ama Tv de Samsung ne bileyim 😒
Telefon hariç samsung için dediklerinize kesinlikle katılıyorum, samsung S serisi mullanıyorum mükemmel, buds 3 pro var son çıkan mikrofon altta olduğu için konuşma berbat uzak durun ayrıca pahalı gerek yok.

Telefon hariç samsung için dediklerinize kesinlikle katılıyorum, samsung S serisi mullanıyorum mükemmel, buds 3 pro var son çıkan mikrofon altta olduğu için konuşma berbat uzak durun ayrıca pahalı gerek yok.
Telefonda kamerası iyi olan amiral gemileri dışında alınmaz

Mor falan demesek. Forumun başına iş gelmesin :) Bana vaktinde Anker R50i hediye edildi. Çok kulaklık kullandım. Referans stüdyo kulaklıkları ayrı tutarsak tek geçerim. Gerçi 1 yılda 4 katı fiyatı artmış. değeri geç bilinmiş demek ki. :)

Huawei FreeArc

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251207_233442.jpg
    Screenshot_20251207_233442.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 3
Mor falan demesek. Forumun başına iş gelmesin :) Bana vaktinde Anker R50i hediye edildi. Çok kulaklık kullandım. Referans stüdyo kulaklıkları ayrı tutarsak tek geçerim. Gerçi 1 yılda 4 katı fiyatı artmış. değeri geç bilinmiş demek ki. :)
Oda o renkti demi 😒
Onunda patentiini almıştır onlar

Yıllardır bunu kullanırım. Çok iyi ses verir kendisi.

IMG 20251208 111601

Benim kallandığım :
T13 ANC 4 Mikrofon Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık Aktif Gürültü Engelleme Siyah.

Geri