Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Özür dileyerek yazıyorum gerçekten yapmayı bilmiyorum. M3u paylaştığınız listeden nasıl uygulamadi programa yapıcam. Teşekkür ederim
Linklerden 1 tanesini alıp kullandığınız iptv player içine yapıştırın yayını açın izleyinBu linkleri iptv uygulamadında neyi nereye kopyalanyapıştır yapıcaz anlamadım
@patr0n Tüm yaptıkların için eline emeğine hatta uyku na sağlık cuma günün den bu tarafa bütün yorumları okudum mu3 listesinin ana üreticisin sen olduğunu sananlar bile var gelen yorumlara çok iyi dayanıyorsun aradan birde flim linki veriyor herkese yadımcı olmaya çalışıyorsun çok tşk.ederim.Bir tespit mi paylaşmak istiyorum. Sorunun ana kaynağı listenin birinci sayfada olması 41 sayfa olmuş 1. sayfadan 41. sayfaya kadar sorular cevaplar aynı gibi çalışıyor çalışmıyor vpn li vpn siz genelikle böyle geçmiş. Naçizhane fikrim her güncelleme yaptığında listede sadece çalışan ve kullanıcı sayısı sınırı olmayan (varsa tabi) veya kullanıcı sayı yüksek olan linkleri günlük paylaşman ve önceki linkleri silmen böyle olunca bu forumda bu konuda bir link listesi olacak. Benim fikrim bu olurmu olmaz mı böyle bir fikre ihtiyaç varmıydı onuda bilmiyorum.İyi çalışmalarSağ olun hocam lakin konuda zaten gerekli uyarıyı yaptım bizim insanımız okumaktan aciz gibi hareketler sergiliyor her konumda yazdığım programlar dahil en ince ayrıntısına kadar uyarımı verip söylemem gerekenleri söylüyorum ama nafile okunmuyo sorun bu yani okumamak![]()
Goca patron sen boş ve onları valla gece. Uyumayip sagliklı çalışan link arıyorum. Allah razı olsun.Hocam bu iptv yayınlarını ben mi veriyorum ? Ben iptv sağlayıcı falan mıyım bana birileri sponsor mu ? Ha sorun var dedin ha yok dedin benden ne gibi çözüm bekliyosunuz onu anlamadım napiyim parasını verip size iptv falan mi satın alıyım ne yapıyım yani anlamadım kullanan kullanıyo beğenmeyen Allah için kullanmasın burda da boş mesaj kasmayın dünden beri bi çalışmıyor donuyo inatla aynı şeyler e napiyim donuyosa çalışmıyorsa paylaştığımda çalışıyo oluyo sonradan patlayabilir donuyosa beni alakadar eden bi sorun da yok benden ne gibi çözüm bekleniyo anlamıyorum ki
Öncelikle foruma hoşgeldiniz.biraderim bunu nasil m3u ceviririm?
Öncelikle teşekkür ederim her gün linkleri güncellemeye çalışıyorum güncellediğim vakit zaten çizgiler ile ayırıyorum hangisi bugün hangisi düne ait anlaşılıyor bundan yana sıkıntı yok tek sorun linklerin donması veya çalışmaması buna yapacak bir şeyim yok ben linkleri kontrol ediyorum aktif ve çalışan hesapları burada paylaşıyorum calismayanlari kodladigim program otomatik siliyo.@patr0n Tüm yaptıkların için eline emeğine hatta uyku na sağlık cuma günün den bu tarafa bütün yorumları okudum mu3 listesinin ana üreticisin sen olduğunu sananlar bile var gelen yorumlara çok iyi dayanıyorsun aradan birde flim linki veriyor herkese yadımcı olmaya çalışıyorsun çok tşk.ederim.Bir tespit mi paylaşmak istiyorum. Sorunun ana kaynağı listenin birinci sayfada olması 41 sayfa olmuş 1. sayfadan 41. sayfaya kadar sorular cevaplar aynı gibi çalışıyor çalışmıyor vpn li vpn siz genelikle böyle geçmiş. Naçizhane fikrim her güncelleme yaptığında listede sadece çalışan ve kullanıcı sayısı sınırı olmayan (varsa tabi) veya kullanıcı sayı yüksek olan linkleri günlük paylaşman ve önceki linkleri silmen böyle olunca bu forumda bu konuda bir link listesi olacak. Benim fikrim bu olurmu olmaz mı böyle bir fikre ihtiyaç varmıydı onuda bilmiyorum.İyi çalışmalar
O linklerin her biri ayrı bi m3u linki 1 tanesini alıp iptv oynatıcısına yapıştırın kullanınbiraderim bunu nasil m3u ceviririm?
Ok?!
Sen işin piri sultanısın abiSağol @patr0n . Bugünkülerden birşey bulamadım kendime göre ama önceki bağlantılardan hala çalışanlar olduğu için sorun değil.
Telefondan bile kolay bir şekilde ilk mesajında verdiğin Linke Tıkla ile paste.fo sitesine girip kalbin kadar temiz bir sayfadan denemek istediğim m3u listelerini kopyalayıp kullanacağım uygulamada açabiliyorum.
Bundan iyisi parasıyla Şam'da kayısı.
Teveccüh ediyorsun canım kardeşim. Çalışmıyor olsalardı isyan etmeyeceğimin garantisi yoktu yaniSen işin piri sultanısın abi![]()