UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!

Öncelikle eline sağlık süper bir liste haber kanalın içine ilke TV koyma ihtimalin var mı koyarsan memnun olurum teşekkür ederim
İlke TV Yerel kategorisi altında mevcut. Legal tüm platformlara baktım uydu harici bir yerde yoklar. Listeyi hazırlarken genelde onlar neyin altına koymuşlar ona bakıyorum fakat daha oralarda yok.

İlke TV Yerel kategorisi altında mevcut. Legal tüm platformlara baktım uydu harici bir yerde yoklar. Listeyi hazırlarken genelde onlar neyin altına koymuşlar ona bakıyorum fakat daha oralarda yok.
Listeye kontrol ettim yok
O kanalı sen ekleme ihtimalin varsa haber katakorisine koy teşekürler

Üstad yerellere EgeMax TV eklenir mi?
Bir de çiftçi kanallarına Agro TV Elinize emeğinize sağlık Teşekkürler

Yukarıda açıklamanızı gördüm ama MkTv, MeltemTv, İlkeTv, Telenews haber kanalı diye biliyorum ama her biri farklı yerlerde, sağlık olsun kendi listemizi sıralarken ayarlıyoruz :)

Not: Kanallar TiviMate, Televizio ve IPTV (Mavi logolu) de sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:
Üstad yerellere EgeMax TV eklenir mi?
Bir de çiftçi kanallarına Agro TV Elinize emeğinize sağlık Teşekkürler

Yukarıda açıklamanızı gördüm ama MkTv, MeltemTv, İlkeTv, Telenews haber kanalı diye biliyorum ama her biri farklı yerlerde, sağlık olsun kendi listemizi sıralarken ayarlıyoruz :)
Ege Max TV canlı yayın sitelerine gelsin diye bekliyorum takip listemde. Farklı bir yayın varsa bakayım.

Agro TV için stabil, herkeste çalışabilecek çözüm arıyorum.

Listeye kontrol ettim yok
O kanalı sen ekleme ihtimalin varsa haber katakorisine koy teşekürler
Kanalların yerlerine bakıcam. Platformları, lisanslarını falan inceleyeyim saydığınız kanalların duruma göre yerleştiririz.

Buradan takip ettiğim/uğraştığım kanalların listesini vereyim, elinde olan varsa eklerim sisteme:

Canlıtv cart curt sitelerinde var olan uğraştığım kanallar:

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Yayınını bulamadığım kanallar:
Kod:

Diğer takip ettiğim kanallar
Kod:

Çözüm için uğraştığım platformlar:
Kod:

Dmax calismiyor lütfen yaparmasin

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251117_102304_Televizo.jpg
    Screenshot_20251117_102304_Televizo.jpg
    179.9 KB · Görüntüleme: 10
Genel ricam; hangi cihaz/playerda sorun yaşadığınızı yazarsanız ona göre kontrol edeyim.

LG - SS IPTV'de denedim bir problem gözükmüyor.

TLC & DMAX'i de tekrar kontrol ettim çalışıyorlar.
Yani ilginizden dolayı teşekkür ederim, Samsung tv benim ki şimdi yine denedim ssiptv de hiç bir kanal açılmadı .

eline sağlık @uzunmuhalefet güzel bir liste olmus tv pc mobil hepsinde denedim kullaniyorum tesekkurler benim tek sorum şu belgesellere history channel kanallları eklemek mümkün mü

Buradan takip ettiğim/uğraştığım kanalların listesini vereyim, elinde olan varsa eklerim sisteme:

Canlıtv cart curt sitelerinde var olan uğraştığım kanallar:

Kod:

Yayınını bulamadığım kanallar:
Kod:

Diğer takip ettiğim kanallar
Kod:

Çözüm için uğraştığım platformlar:
Kod:

reis özel bir istek yapabilirmiyim bu dini kanallardan nur tv ve mpl yi kaldiramn mumkunmu ve sat7 turk u
nur tv kurucusu iskender everset oglu hasa bir donem kendini önce ilah lik iddasinda bulundu sonra kendini peygamber olarak milleti yolladan cijartti youtubede vardir hulki ceviz oglunun sundugu ceviz kabugunda bununla yasar nurinin konun oldugu yasar nuri bunun yalnciligini cikarmisti digeri sat7 turkde oynaylar turk ama herkesi hiristiyanliga davet ediyor misyonerlik kanali yani

reis bi insan icki icse zina etse kumar oynasa gunahkar olur lakin bunlara itibar ederlese imanlari gidip ebedi azaba duccar olurlar

Dmax calismiyor lütfen yaparmasin
Yurt dışından çalışan stabil yayın bulursam eklerim.
Yani ilginizden dolayı teşekkür ederim, Samsung tv benim ki şimdi yine denedim ssiptv de hiç bir kanal açılmadı .
Samsung bazı TVlerde (galiba 2018 ve öncesi cihazlar) benim kullandığım yapıyı (yönlendirme) desteklemiyor. Düzgün destekleyen player bulamamıştım. Düz link verirsem benim yaptığım tüm sisteme boşa gider. Nasıl çözüm bulacağımı düşünüyorum.

reis bunda yayinlar stabil.olmuyor youtube gibi dusun cabuk gidiyor
Biliyorum keyfi orada :D
eline sağlık @uzunmuhalefet güzel bir liste olmus tv pc mobil hepsinde denedim kullaniyorum tesekkurler benim tek sorum şu belgesellere history channel kanallları eklemek mümkün mü
Konunun başında yazmamışım paralı herhangi bir platform yayını HİÇBİR ZAMAN sistemde olmayacak. Maalesef History Channel kanalı ekleyemem.

ilk tv ali ulvi uzunlar hoca efendinin kanali
Sistemde var, yayınları 7/24 değil galiba. Çalışmadıkları anı denk getirince sistem kanalı siliyor.
⬇️
Kod:
Referer bazlı çözüm çok tercihim değil. Bu radyo-telekom kanallarının asıl linkleri oluyor onu arıyorum.

Eline sağlık çok güzel olmuş belgesele balık TV koyma sansın olurmu kardesim

Geri