Diziverse APK ~ ÜCRETSİZ ile Eğlence Dünyası Parmaklarınızın Ucunda! | ücretsiz film ,dizi izle

Öncelikle elinize kolunuza sağlık gerçektende emek verildiği fark ediliyor ama iki sorum olacak bir film,dizi ve kanal sayısı bence rakiplerine göre az ama gelecek yılarda yükseleceğini düşünüyorum hedef içerik sayısı kaç olacak.birde dizivix adlı uygulama tasarımsal olarak çok benziyor sebebi nedir?tekrardanelinize sağlık devamlılığı sağlanırsa güzel uygulama

Öncelikle elinize kolunuza sağlık gerçektende emek verildiği fark ediliyor ama iki sorum olacak bir film,dizi ve kanal sayısı bence rakiplerine göre az ama gelecek yılarda yükseleceğini düşünüyorum hedef içerik sayısı kaç olacak.birde dizivix adlı uygulama tasarımsal olarak çok benziyor sebebi nedir?tekrardanelinize sağlık devamlılığı sağlanırsa güzel uygulama
tasarım benzemesinin sebebi çünkü satılık tasarım yani satıyolar tasarımı satın almışlar

Teşekkürler yorumun için hergun 20 yakın film 5 yakın dizi ekliyorum dizivix benzerligide arkadaşın dediği gibi belirli ücretle alınan bi tasarim biz bunun üstüne ekliyoruz aslında kimse kimseye benzemiyor veya kimse kimsenin kopyası vs değil veya kimse kimseyi taklit etmiyor piyasada olan bir tasarım veya piyasada çok kullanılan bir tasarimdir

Bu arada websitemiz tasarım olarak güncellenmistir
herzaman gunceliz ve güncel kalicaz

Website adresimiz degişmiştir

+10 Film eklenmiştir . İyi Seyirler

YAŞASIN CUMHURİYET!!! Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluşumuz ve bağımsızlığımız için mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle anıyoruz.

29 Ekim'imiz kutlu olsun..
29ekim

29 Teşrinievvel Cumhuriyet Bayramımız Mübarek Olsun!
Milletimizin şanlı tarihinin bir nişanesi olan Cumhuriyet, hürriyet ve istiklâlin sembolüdür. Bu mübârek günde, Gazi Mustafa Kemal Paşa ve silâhdaşlarını rahmetle yad ediyor, Cumhuriyetimizin daimî olmasını Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyoruz.

Geri