Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.

Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Epgler uyumlu olmayabilir rastladıkça denemelisiniz.Benim ulusal kanalları içeren bir listem var. Listeye EPG eklemek istiyorum. Hangi EPG dosyasını yüklemem gerekiyor? Televizo ya nereden yükleyebilirim? Yardımlarınız için teşekkürler
Merhaba hocam, bunları Televizo'ya nasıl eklerim bağlantıyı kopyalayıp yapıştıracak mıyım?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu listede TR olanları bir deneyin
.gz uzantılı olanları kopyalayın , epg linki olarak ekleyin.Merhaba hocam, bunları Televizo'ya nasıl eklerim bağlantıyı kopyalayıp yapıştıracak mıyım?
Deniyorum, teşekkürler..gz uzantılı olanları kopyalayın , epg linki olarak ekleyin.
Benim yaptığım epg dosyasını deneyebilirsiniz sürekli güncelleniyorBenim ulusal kanalları içeren bir listem var. Listeye EPG eklemek istiyorum. Hangi EPG dosyasını yüklemem gerekiyor? Televizo ya nereden yükleyebilirim? Yardımlarınız için teşekkürler
Benim yaptığım epg dosyasını deneyebilirsiniz sürekli güncelleniyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.

155 kanal gördüm hepsinin epg'si var mı? yoksa bir kısmının mı var?Benim yaptığım epg dosyasını deneyebilirsiniz sürekli güncelleniyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yani genel anlamda bende155 kanal gördüm hepsinin epg'si var mı? yoksa bir kısmının mı var?
Verdiğiniz dosyada açılanlardan herhangi birini mi deniycez, nereye yazacağımı biliyorum@maths
televizo uygulamasını açıyorsunuz sağ üstte ayarlardan
aşağıdaki resimlerde belirttim
Ekli dosyayı görüntüle 14024Ekli dosyayı görüntüle 14025Ekli dosyayı görüntüle 14026
ben dosya vermedim sadece EPG bağlantı linki verdimVerdiğiniz dosyada açılanlardan herhangi birini mi deniycez, nereye yazacağımı biliyorum
Cevabımı aldım, teşekkür ederimben dosya vermedim sadece EPG bağlantı linki verdim
bu adresi https://raw.githubusercontent.com/braveheart1983/tvg-macther/refs/heads/main/tr-epg.xml
epg adres kısmına girerseniz zaten otomatik açlışta epg dosyalarını çeker
ama bir püf noktası var kullandığınız ka
Bunu Tivimate'de çalıştırmayı başaramadım hocam. Televizo'da oluyor ama Tivimate'de hiçbir kanalda bilgi yok sebep nedir?Benim yaptığım epg dosyasını deneyebilirsiniz sürekli güncelleniyor
Tivimate uygulamasını sıfırlamanı öneririm bende de aynı problem yapmıştı diğer bir bilgi eğer kanal playlistteki tvg id ile epg içindeki channel id birbirine uyuşmuyorsa kanal listenizde düzenleme yapıp tekrar deneyinBunu Tivimate'de çalıştırmayı başaramadım hocam. Televizo'da oluyor ama Tivimate'de hiçbir kanalda bilgi yok sebep nedir?