Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yeni taşınmış olduğumuz apartmanda merkezi ortak uydu sistemi mevcut fakat bazı kanallar çekerken bazı kanallardan sinyal gelmiyor yada belli zamanlarda sinyal geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim
Bu çanakla alakalı bir durum.odaklamasi sıkıntılı gibi.Yeni taşınmış olduğumuz apartmanda merkezi ortak uydu sistemi mevcut fakat bazı kanallar çekerken bazı kanallardan sinyal gelmiyor yada belli zamanlarda sinyal geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim
Aynısı kardeşim gündüz çekmeyen bazı kanallar gece yarısı çekebiliyor. Diğer daireler uyurken sinyal gücü artıyor gibi bende bu işten birşey anlamadım.benim anlamadığım mesela gündüz veya farketmez herhangi bir saatde tv8 sabah sinyal yokken öğleden sonra sinyal geliyor ve akşam bir daha gidiyor yada diğer şekillerde oluyor bu günden güne farklılık gösterebiliyor bunu anlayamadım acaba aprtmanda bu kanalı belli bir sayıda aynı anda izlendiğinde mesela 9 daire izlerken 10.daire seyredemiyormu sinyal alamıyormu bir türlü anlayamadım
Hocam tv başında biri varsa, santral başındaki kişi tek tek kabloları çıkarır, sinyal kesildiğinde kablo sizinkidir. Alır, boş porta takarsınızSantralden kaynaklı olabilir santralden kendi çıkışınızı bılmak zor olur o büyük ihtimalle yapan usta bilir
Uydu cihazınızda vertikal ve horizantal frekanslar mevcutturLnb bozuk yada iyi ayarlanmamış. Bende bazı kanallarda sinyal yoktu hatta bazı tpler gelmiyordu . Lnb bozuk çıktı değiştirdim düzeldi.
Çatıdaki santrali yakabilirsiniz, omaj, polarite, volt farklılığındansinyal yükseltici iş görürmü
Sitenin yöneticisine aöyleyin uyducuyu çağırsın kaliteli lnb taksın .sinyal yükseltici iş görürmü
Komsularinda durum nedir, aynı dertleri varsa merkezi sistemdendir. Yönetici ilginmesi gerekirYeni taşınmış olduğumuz apartmanda merkezi ortak uydu sistemi mevcut fakat bazı kanallar çekerken bazı kanallardan sinyal gelmiyor yada belli zamanlarda sinyal geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim