Mi TV BOX 2.nesil kapandı açılmıyor

ShaggyErdi

Üye
Konular
2
Uygulamada iken bir tane kapandı ve açılmıyor açılacak gibi oluyor ama açılmıyor sürekli Google TV yazısı gidip geliyor ve kapanıyor. Ne yapabilirim eğer ürünün garantisi 2 yıl oluyorsa garantisi var garantiye yollayayım mı

Cihazinizin Garanti Belgesi Ve Faturası Varsa Garantiside Devam Ediyorsa Servisine Götürüp Baktırmanızda Fayda Var.

hard reset ataraktan fabrika ayarlarina sifirlama yapman gerekir önceden yüklemis oldugun apk eklentileriden sorun yapmis olabilir.
verdigim link den bir dene bire bir aynisini yap. bir ara benimde mi box cihaz siyah ekran vermisti anlatilan yöntemle sorunu cözdüm. ve mi box cihaz garantisi 1 yilliktir.

hard reset ataraktan fabrika ayarlarina sifirlama yapman gerekir önceden yüklemis oldugun apk eklentileriden sorun yapmis olabilir.
verdigim link den bir dene bire bir aynisini yap. bir ara benimde mi box cihaz siyah ekran vermisti anlatilan yöntemle sorunu cözdüm. ve mi box cihaz garantisi 1 yilliktir.
Çok sağ ol şimdilik düzeldi ama bakacağım

Dediğin gibi büyük bir ihtimalle uygulama yüzünden oldu çünkü ben bir uygulamadayken birden kapandı Bir daha açılmadı uygulamada marketten indirdiğim bir uygulama yani dışarıdan yükleme değil oyun falan gibi bir şey de değil mi BOX zorlayacak

Dediğin gibi büyük bir ihtimalle uygulama yüzünden oldu çünkü ben bir uygulamadayken birden kapandı Bir daha açılmadı uygulamada marketten indirdiğim bir uygulama yani dışarıdan yükleme değil oyun falan gibi bir şey de değil mi BOX zorlayacak
box cihazlar bazen siyah ekran verebilir. böyle durumlarda eletrik akimini kes bir dakika kadar bekle yeniden akimi ver calisir. ve gelistirici ayarlarindan ram calismasini kapali yap ki arka planda calisan gereksiz eklentilerde cihazi kasma yapmakta.

Garanti süresi tüm elektronik cihazlarda asgari 2yıl

Geri