Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dostum senin program veya telegrama gecsekOnlar yazın ağzınıza bir parmak bal çalıp paralıya çevirdiler diye biliyorum silinen konulardan yersen.
Forum da Uygulamalar Bolumune Acmalaydin Konuyu Kapali Oldugu Oldugu İcin Mi Tv Box Bolumune Acmissin Birazcik Sabredemiyorsunuz Degilmi Calismayann Bir Uygulamanin Konusunu İsitip Uygulamalar Ve M3u Paylasimlari Bolumlerinin Kapatildigini Bile Bile Anlamsiz Bir Konuyu Acmak Gercekten Bunlara Artik Birilerinin Dur Demesi Gerekiyor Bundan Sonra Her Onune Gelen Konu Acamasin Sinetech Hocamizdan Ve Yonetici Arkadaslarimizin Onayi Olmadan Kimse Konu Acamasin.Aksi Taktirde Forum Her Onune Gelen Anlamsiz Konu Acarsa Forum Dahada Kullanilamaz Hale Gelecek Saygilarimla.Kargo1975Mi box 2 de kullandigim tvx artık çalışmıyor. Kullanan var mı.nasıl aktif edebilirim.
guzeldi allah icin hakkini yemiyelim yayinlara iyidi kalitede iyidi ama parali surume geccez kisa surede yayinlicaz dediler oyle kaldi aylardir yok piyasada.o uygulama kapandı beklemeyin![]()
guzeldi allah icin hakkini yemiyelim yayinlara iyidi kalitede iyidi ama parali surume geccez kisa surede yayinlicaz dediler oyle kaldi aylardir
dostum sen onu boşver o gitti kapandı beklemeMi box 2 de kullandigim tvx artık çalışmıyor. Kullanan var mı.nasıl aktif edebilirim.
yanliz dışarıdan indirme kaçak siteler var sıkıntı yaşarsın benim dediğim yerden yaparsan orijinal site yönlendirecek senirec tv belki biliyorsun onu yükle belki yüklü bilemem de yüklü değilse telegrama rec tv yazdiginda yazının altında bot yazar ona bas indirme linki yazar ona tıkla seni orijinal siteye yönlendirecek ordan indir keyfine bak![]()
hocam sadece Gllge yi indirse yeter inat rec hepsi icinde zaten daha iyiyanliz dışarıdan indirme kaçak siteler var sıkıntı yaşarsın benim dediğim yerden yaparsan orijinal site yönlendirecek seni
Bulamadım apksinihocam sadece Gllge yi indirse yeter inat rec hepsi icinde zaten daha iyi
yenı guncelleme yapıcaz dedıler sonra telegram kanalları telıf yedı daha bulamadım adamları kayboldularMi box 2 de kullandigim tvx artık çalışmıyor. Kullanan var mı.nasıl aktif edebilirim.
hocam netflix vs hıç espirisi kalmadı eskı fılmlerı toplayıp toplayıp yenı ıcerıkler kısmına koyup koyup eskılerı onumuze ısıtıp ısıtıp atıyorlar yanı para vermeye degecek bır platform degıl hıc guncel ıcerık kendı ozgun ıcerık vs eskı havalı gunlerınden uzak..Zamanında ülkemizde harita üretimi yapan bir firma CEOsuna, niye korsanla mücadele etmiyorsunuz diye sordular. Onlar bizim ücretsiz reklamımızı yapıyor. Gören, kırık kurukla uğraşmak istemeyen lisanslı cihaz alıyor dedi şahıs. Belki de bu programlar ona yol açacak. Prime ya da HBO takılıyorum bu ara. Koptuydu, gittiydi yok. Netflix standart alıp olayı bitirebilirim