Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Uygulama uzun süredir çalışmıyor muhtemelen başka bir proje üstünde çalışıyorlardırbu uygulama bende var giriyorum ama film veya diger yerler acilmiyor
Paraları Cukkaladılar, Sonra FinitoUygulama uzun süredir çalışmıyor muhtemelen başka bir proje üstünde çalışıyorlardır
sanmıyorum hocam paralı olacak apk surum uzerınde calışılıyor dedıler lıgler baslar ıken yetısır dedıler haber yok aaa yınede para kaptıran varsaa ölmuşlerının hayrına saysınParaları Cukkaladılar, Sonra Finito
Paraları nasıl cukkalayacaklar ki apk ücretsiz yayınlandıParaları Cukkaladılar, Sonra Finito
bencedeUygulama uzun süredir çalışmıyor muhtemelen başka bir proje üstünde çalışıyorlardır
kimse garanti veremez hocam hersey olabilir.Ftbl izlerken yarıda donmazsa bide filmler diziler güncel olup bol arsivli olursa telif olayı aniden kapatmama sözünü verirlerse yıllık 500e değerlendirilir en azından Hd ve reklamsız uygulamaydı bu arada kanallar çoğu çevrimdışı yazıyordu ücretli üyeler bu sorunu kabul etmez diye düşünüyorum
Telegram adresi var mı?tvx yıllık 500tl yapacakmış yarın yayınlayacaklarmış öyle dediler telegramda ücretsiz versıyonda olacakmış
ustam sana kim dedi yarin paylasacagini tvx grube tamamen kapandi hatda telegram sayfalarida kapandi cünkü bundan bir kac gün önce telegram sayfalarinda az kaldi yepyeni uygulamayla dönüyoruz bunu 2 haftadir ayni konuyu yaziyorlardi sonra birigeldi telegrama onlar icin cok kötü sözler yazdilar sonra tvx tamamen telegramda kayboldu cünkü haftalardir milleti oyaliyorlardi arkadaslar ben sizleri anlamiyorum tutmussunuz yeni apklar olsun adamlar yeni apklarla geliyor bir kac hafta sonra uygulamazini paraya ceviriyor ayni cine 10 gibi adamlar cine 10 yeni actiginda 1 ay sonra ücretli yaptilar simdide yeni uygulama cikardi cine10 onuda enkiza zamaninda ücretli yapar saten önceki uygulamazi ücretliydi cok kisi senelik üyelik aldi peki ozaman senelik ücret ödeyen simdi ne yapsin yen uygulamazi ücretsiz devam ediyor simdilik benceYarın paylaşacağını söyledi yayıncısı paralı ve ücretsiz versiyonu yıllık 500 TL miş
telegram kullanıcı adınızı atın atayim burdan paylaşmam serbest mi bilmiyorumTelegram adresi var mı?
bana bu forumdan alikoo kullanıcı adlı direkt mesaj yolladı telegramını attı tvx in, ona mı ait tabi bilmiyorum. bugun paylaşıcam dedi telegramdaki yöneticiustam sana kim dedi yarin paylasacagini tvx grube tamamen kapandi hatda telegram sayfalarida kapandi cünkü bundan bir kac gün önce telegram sayfalarinda az kaldi yepyeni uygulamayla dönüyoruz bunu 2 haftadir ayni konuyu yaziyorlardi sonra birigeldi telegrama onlar icin cok kötü sözler yazdilar sonra tvx tamamen telegramda kayboldu cünkü haftalardir milleti oyaliyorlardi arkadaslar ben sizleri anlamiyorum tutmussunuz yeni apklar olsun adamlar yeni apklarla geliyor bir kac hafta sonra uygulamazini paraya ceviriyor ayni cine 10 gibi adamlar cine 10 yeni actiginda 1 ay sonra ücretli yaptilar simdide yeni uygulama cikardi cine10 onuda enkiza zamaninda ücretli yapar saten önceki uygulamazi ücretliydi cok kisi senelik üyelik aldi peki ozaman senelik ücret ödeyen simdi ne yapsin yen uygulamazi ücretsiz devam ediyor simdilik bence
arkadaslar her yeni cikan apkya baglanmayin digerleri gibi sizleri yariyolda birakir bakin inat tv box yaklasik8-10 senedir var simdiye kadar milletden her hangi bir ücretde bulundumu adamlar öyle bir uygulama yapmis daha halen ayakda ve tüm malumlar diziler iptvler rahatlikla izleniyor hatirliyorsaniz bundan bir kac hafta önce inat box icin haberler cikti ve gercek ortaya cikti inat box birkac sahtesi cikdi ve sahte
inat box telegram sayfalari cikti o haber bu sahtekarlara gerliydi düsünün arkadaslar eger öyle bir sey olsaydi su an inat box kapalmidi