Yardım Maçlar için güncel APK

Bence bu konu bir süre daha üst sıralarda kalmalı, haftalık erzak için girip çıkanlar oluyor, olaylardan bihaber olunca da; ''mecburen'' konu açılıyor.
hep tükeci yoğunluğu olan kesim bunlar. şöyle bir bakayım ne var ne yok. sonra amaan bana göre birşey kalmamış ben başka yer bakayım modu.

hep tükeci yoğunluğu olan kesim bunlar. şöyle bir bakayım ne var ne yok. sonra amaan bana göre birşey kalmamış ben başka yer bakayım modu.
Herkesi de aynı tutmamak gerek tabi, habersiz olanlar eskiye kafaları gidip rahat olabiliyorlar. Aşırı rahat olanlar konusunda haklısın ama.

Maç yayınları için apk önerir misiniz
Hocam başlığı değiştirip sitem etmişsiniz de; açtığınız konunun başlığı dahil ''apk'' yazmıştınız çünkü, forumla alakası yok. İlk önce forum kurallarını okuyun, forumu dolaşın, aradığınız şey önceden varken; şimdi neden yok, Konulara göz atın, sonra sitem edersiniz. Dediğiniz gibi burası forum ve insanlar kurallar dahilin de yazar çizer, kızacak bir durum yok yani

Maç yayınları için apk önerir misiniz
FORUM KURALLARInı okuyunuz!

3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

1757017312918

Başlığı bu şekilde değiştirmek yerine bu siteminizi keşke konu altında yapsaydınız. Lütfen sizden sonra gelecek arkadaşlarımız için de en azından bulunabilir olması açısından başlığınızı, ilk mesajdaki isteğinize göre düzenleyin.

Forumda Bein Sports yayınları paylaşmak yasaktır (uyarı geldi ve bu şekilde yapıyoruz artık).

Diğer arkadaşlar, sizler de lütfen FORUM KURALLARInı okuyunuz!

Anlamsız-Alakasız Cevap Yazmak ve Konu Açmak
Ceza puanı: 25
Geçerlilik süresi: 1 Ay

Konu ile alakasız mesajlar uyarı alabilirler.

Herkese iyi forumlar dilerim.

FORUM KURALLARInı okuyunuz!

3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Ekli dosyayı görüntüle 12920

Başlığı bu şekilde değiştirmek yerine bu siteminizi keşke konu altında yapsaydınız. Lütfen sizden sonra gelecek arkadaşlarımız için de en azından bulunabilir olması açısından başlığınızı, ilk mesajdaki isteğinize göre düzenleyin.

Forumda Bein Sports yayınları paylaşmak yasaktır (uyarı geldi ve bu şekilde yapıyoruz artık).

Diğer arkadaşlar, sizler de lütfen FORUM KURALLARInı okuyunuz!

Anlamsız-Alakasız Cevap Yazmak ve Konu Açmak
Ceza puanı: 25
Geçerlilik süresi: 1 Ay

Konu ile alakasız mesajlar uyarı alabilirler.

Herkese iyi forumlar dilerim.
'' Anlamsız-Alakasız Cevap Yazmak'' bence bunun için '' 25 uyarı cezası'' çok fazla. Bazen anlamsız ve alaksız olsa bile güldürebiliyor.
Bence uyarı cezası bile olmaması lazım, tabii kişi işin suyunu çıkarıp sürekli yapıyorsa o ayrı konu.

Herkesten ciddi olmasını da beklememek gerekir. Çok disiplin insanı bayar, soğutur, gerer ve toksikleştirir forumu.
Bir de '' anlamsız ve alaksız cevap'' ucu açık bir kavram, '' kime göre, neye göre''yi sordurur.

Yine de tabii benimki bir öneri. Sonuçta bu kadar insanla siz uğraşıyorsunuz, değerlendirmek de, kararı vermek de size kalmış.

'' Anlamsız-Alakasız Cevap Yazmak'' bence bunun için '' 25 uyarı cezası'' çok fazla. Bazen anlamsız ve alaksız olsa bile güldürebiliyor.
Bence uyarı cezası bile olmaması lazım, tabii kişi işin suyunu çıkarıp sürekli yapıyorsa o ayrı konu.

Herkesten ciddi olmasını da beklememek gerekir. Çok disiplin insanı bayar, soğutur, gerer ve toksikleştirir forumu.
Bir de '' anlamsız ve alaksız cevap'' ucu açık bir kavram, '' kime göre, neye göre''yi sordurur.

Yine de tabii benimki bir öneri. Sonuçta bu kadar insanla siz uğraşıyorsunuz, değerlendirmek de, kararı vermek de size kalmış.
Biz de bu durumu değerlendirirken olayın "anlamsız" tarafındayız, kimseye yaptığı bir espiri için bu kural uygulanmadı. Varsa bana hatalı olarak bu kuralı uyguladınız diyen, hatamızdan dolayı özür dileriz.

Ama şu da var ki, birine çok komik gelen bir şey başkası için üzücü, kırıcı olabilir. Hatta konuyu açan arkadaş demek ki alınmış, tam mesajları tek tek detaylı okuyamadım ama demek ki bazı şakalar ona komik gelmemiş, fazla alınganlık yaptı belki de bilemiyorum.

Son olarak da zaten her atılan mesajı tek tek görme şansımız yok, bir çoğundan rapor sistemi sayesinde haberdar oluyoruz, bu konuda bize yardımcı olan tüm arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi iletiyorum.

Biz de bu durumu değerlendirirken olayın "anlamsız" tarafındayız, kimseye yaptığı bir espiri için bu kural uygulanmadı. Varsa bana hatalı olarak bu kuralı uyguladınız diyen, hatamızdan dolayı özür dileriz.

Ama şu da var ki, birine çok komik gelen bir şey başkası için üzücü, kırıcı olabilir.
Yoo, hatırlamıyorum ama ben bazen bir şey yazarken tedirgin olduğum oluyor'' Acaba anlamsız ve alakasız cevap kategorisine direr mi diye'' :ROFLMAO:

hep yiyiciyiz hiç üretim yok hep beleş olsun bulsak oturacağız üstüne konudan bi haber devam foruma girip çıkmaya vardır belki beleşden birşeyler

Yoo, hatırlamıyorum ama ben bazen bir şey yazarken tedirgin olduğum oluyor'' Acaba anlamsız ve alakasız cevap kategorisine direr mi diye'' :ROFLMAO:
Bu düşünceniz anladığım kadarıyla foruma olan sevgi ve saygınızdan dolayı oluşuyor. Teşekkür ederiz :)

Geri