Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Birazdan öneride bulunurlar.Maç yayınları için apk önerir misiniz
Bence bu konu bir süre daha üst sıralarda kalmalı.! Haftalık erzak için girip çıkanlar oluyor, olaylardan bihaber olunca da; ''mecburen'' konu açılıyor.
hep tükeci yoğunluğu olan kesim bunlar. şöyle bir bakayım ne var ne yok. sonra amaan bana göre birşey kalmamış ben başka yer bakayım modu.Bence bu konu bir süre daha üst sıralarda kalmalı, haftalık erzak için girip çıkanlar oluyor, olaylardan bihaber olunca da; ''mecburen'' konu açılıyor.
Herkesi de aynı tutmamak gerek tabi, habersiz olanlar eskiye kafaları gidip rahat olabiliyorlar. Aşırı rahat olanlar konusunda haklısın ama.hep tükeci yoğunluğu olan kesim bunlar. şöyle bir bakayım ne var ne yok. sonra amaan bana göre birşey kalmamış ben başka yer bakayım modu.
Maç yayınları için apk önerir misiniz
Daha kısasını gördük reis. (.)Tebrikler, forumdaki en kısa başlık rekoru size geçti
![]()
Hocam başlığı değiştirip sitem etmişsiniz de; açtığınız konunun başlığı dahil ''apk'' yazmıştınız çünkü, forumla alakası yok. İlk önce forum kurallarını okuyun, forumu dolaşın, aradığınız şey önceden varken; şimdi neden yok, Konulara göz atın, sonra sitem edersiniz. Dediğiniz gibi burası forum ve insanlar kurallar dahilin de yazar çizer, kızacak bir durum yok yaniMaç yayınları için apk önerir misiniz
FORUM KURALLARInı okuyunuz!Maç yayınları için apk önerir misiniz
'' Anlamsız-Alakasız Cevap Yazmak'' bence bunun için '' 25 uyarı cezası'' çok fazla. Bazen anlamsız ve alaksız olsa bile güldürebiliyor.FORUM KURALLARInı okuyunuz!
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
Ekli dosyayı görüntüle 12920
Başlığı bu şekilde değiştirmek yerine bu siteminizi keşke konu altında yapsaydınız. Lütfen sizden sonra gelecek arkadaşlarımız için de en azından bulunabilir olması açısından başlığınızı, ilk mesajdaki isteğinize göre düzenleyin.
Forumda Bein Sports yayınları paylaşmak yasaktır (uyarı geldi ve bu şekilde yapıyoruz artık).
Diğer arkadaşlar, sizler de lütfen FORUM KURALLARInı okuyunuz!
Anlamsız-Alakasız Cevap Yazmak ve Konu Açmak
Ceza puanı: 25
Geçerlilik süresi: 1 Ay
Konu ile alakasız mesajlar uyarı alabilirler.
Herkese iyi forumlar dilerim.
Biz de bu durumu değerlendirirken olayın "anlamsız" tarafındayız, kimseye yaptığı bir espiri için bu kural uygulanmadı. Varsa bana hatalı olarak bu kuralı uyguladınız diyen, hatamızdan dolayı özür dileriz.'' Anlamsız-Alakasız Cevap Yazmak'' bence bunun için '' 25 uyarı cezası'' çok fazla. Bazen anlamsız ve alaksız olsa bile güldürebiliyor.
Bence uyarı cezası bile olmaması lazım, tabii kişi işin suyunu çıkarıp sürekli yapıyorsa o ayrı konu.
Herkesten ciddi olmasını da beklememek gerekir. Çok disiplin insanı bayar, soğutur, gerer ve toksikleştirir forumu.
Bir de '' anlamsız ve alaksız cevap'' ucu açık bir kavram, '' kime göre, neye göre''yi sordurur.
Yine de tabii benimki bir öneri. Sonuçta bu kadar insanla siz uğraşıyorsunuz, değerlendirmek de, kararı vermek de size kalmış.
Yoo, hatırlamıyorum ama ben bazen bir şey yazarken tedirgin olduğum oluyor'' Acaba anlamsız ve alakasız cevap kategorisine direr mi diye''Biz de bu durumu değerlendirirken olayın "anlamsız" tarafındayız, kimseye yaptığı bir espiri için bu kural uygulanmadı. Varsa bana hatalı olarak bu kuralı uyguladınız diyen, hatamızdan dolayı özür dileriz.
Ama şu da var ki, birine çok komik gelen bir şey başkası için üzücü, kırıcı olabilir.
One player bence güzelMaç yayınları için apk önerir misiniz
Google is scanning......One player bence güzel
Anlayisiniz İcin Tesekkur Ederiz @savaska Kardesim Artik Ortada Bir Sorun Olmadigina Gore Basligi DuzeltebilirmisinizSitem değil, esprili bir dile evirmek istedim başlığı. Eleştiriler haklı. Kusura bakmayın.
Bu düşünceniz anladığım kadarıyla foruma olan sevgi ve saygınızdan dolayı oluşuyor. Teşekkür ederizYoo, hatırlamıyorum ama ben bazen bir şey yazarken tedirgin olduğum oluyor'' Acaba anlamsız ve alakasız cevap kategorisine direr mi diye''![]()