🎬 ⚡80xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Kaldığı yerden devam etme kısmını nasıl yapabilirim hocam yardımcı olursanız çok sevinirim
@Pikachu06 Televizio ve Wuffy Player Ekli Oldugunu Varsayayip Anlatayim Wuffy Player Yoksa Sinetech Drivedan İndirebilirsiniz Oynatma Listesin Ekledikten Sonra İzlemek İstediginiz Filmi Secip Farkli Player İle Ac Deyip Wuffy Playeri Secerseniz Wuffy Playerde Filmi Acar Misal Yarim Saat İzlediniz İsiniz Cikti Cikis Yapin Tekrar Girin Ayni Filmi Secip Wuffy Player"le Ac Deyin 2Secenek Gelecek Ekrana Bastan Basla ,Digeride Kaldigin Yerden Devam Et Kaldigin Yerden Devam Et Secersiniz Kaldigi Yerden Devam Edecektir Filme Umarim Yardimci Olabilmisimdir.

Son düzenleme:
@powerboard Hocam M3uİptv Player a Linkinizi Ekledim Denedim Sizede Tavsiye Ediyorum Bu Playeri Hem Kategori Halinde Hem Goruntu Kalitesi Linkler m3u8 Olsada Avc1 Codec 1920x 1080 p
Aradaki Goruntu Kalite Farki Abartmiyorum Transformers5 Sectim Bu Filmde Kare Atlama Cok Yaparken Bu Player Hic Bir Sekilde Kare Atlamiyor Goruntu Desem 4 K Hder Hlg Dts Gibi Deneyince
Bana Hak Vercekseniz Su An İcin 8089 Film Kategoriler Seklinde Goruluyor En Buyuk + Si Goruntu Kalitesi Zaten Sizde Cok Sasiracaksiniz Bu İse Daha Once Neden Denemedim Diyeceksiniz.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim hocam eline sağlık
@Pikachu06 Televizio ve Wuffy Player Ekli Oldugunu Varsayayip Anlatayim Wuffy Player Yoksa Sinetech Drivedan İndirebilirsiniz Oynatma Listesin Ekledikten Sonra İzlememek İstediginiz Filmi Secip Farkli Player İle Ac Deyip Wuffy Playeri Secerseniz Wuffy Playerde Filmi Acar Misal Yarim Saat İzlediniz İsiniz Cikti Cikis Yapin Tekrar Girin Ayni Filmi Secip Wuffy Player"le Ac Deyin 2Secenek Gelecek Ekrana Bastan Basla ,Digeride Kaldigin Yerden Devam Et Kaldigin Yerden Devam Et Secersiniz Kaldigi Yerden Devam Edecektir Filme Umarim Yardimci Olabilmisimdir.

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 01 EYLÜL 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

✨ ANIMASYON ✨COCUK✨ Smurfs (2025) Şirinler
💢BELGESEL💢 Christopher: A Beautiful Real Life (2025 ) Biyografi
🔥Yeni🔥Eklenenler Ogni Maledetto Fantacalcio (2025) Komedi
🔥Yeni🔥Eklenenler Planeta Singli 4: Wyspa (2025) Bekarlar gezegeni:Yunan Macerası
🔥Yeni🔥Eklenenler Kızıl Sonja (2025) Red Sonja

Eklendi.İyi Seyirler

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 01 EYLÜL 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler Planeta Singli 4: Wyspa (2025) Bekarlar gezegeni:Yunan Macerası

Eklendi.İyi Seyirler
Eline emeğine sağlık kral 👍

☪ GÜNCELLEME ☪

herkese iyi seyirler

Eklendi.İyi Seyirler
emeğine sağlık

☪ GÜNCELLEME ☪

herkese iyi seyirler

Eklendi.İyi Seyirler
Ellerine emeklerinize sağlık üstadım.Saygılar.

☪ GÜNCELLEME ☪

herkese iyi seyirler

Eklendi.İyi Seyirler
Eline Emegine Saglık @powerboard Hocam

Bunu cloudstreame ekleyebilir miyiz?

Filmleri aldığım site yi sizde biliyorsunuz.Direk ordan alıyorum.fazla dil seçeneği ve alt yazı için herhangi bir işlem yapmıyorum.iyi seyirler
Öyle mi? O zaman unuttum hangisi olduğunu neyse söylemeyin sizin keşfiniz güzel bir site bulmuşsunuz 🤓🤝 başarılarınızın devamını dilerim 💪

☪ GÜNCELLEME ☪

herkese iyi seyirler

Eklendi.İyi Seyirler
Ellerine sağlık @powerboard üstad

televizo da ileri geri sarma var ayarlardan girip ne kadar ileri veya geri gitmesini istiyorsanız (sonu 1 dakika)yani birere dakika aralığıyla ileri veya geri alabilirsiniz..sadece kaldığı yerden devam et yok.ancak @Kargo1975 bu konuda daha önce nasıl yapılacağını anlatmıştı zannedersem.Bunun dışında tavsiye edebileceğim tv box ve android tv ler için Tivimate dir.
İphone için önerin var mı hocam

Geri