🎬⚡91xx⚡🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

powerboard

Müdavim
Puan 206
Çözümler 0
@powerboard
BIR KULLANICININ YAPTIĞI ŞIKAYET NEDENIYLE YAYINCI KURULUŞ TARAFINDAN GÖNDERILEN DMCA BILDIRIMINE ISTINADEN KONU KILITLENMIŞ, IÇERIKLER KALDIRILMIŞTIR.

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 14 EYLÜL 2026 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.
herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler Spider-Man Brand New Day (2026)(Marvel-Aksiyon-Macera--Tom Holland-Zendaya-Mark Ruffalo)
🔥Yeni🔥Eklenenler Coyote vs. Acme (2026)(Macera-Animasyon--Samy Burch-James Gunn-Jeremy Slater)
🔥Yeni🔥Eklenenler Mutiny-İsyan-(2026)(Aksiyon-Gerilim--Jason Statham-Chaneil Kular-Ramon Tikaram)
🔥Yeni🔥Eklenenler Obsession (2025)(Korku-Gerilim-Romantik--Michael Johnston-Inde Navarrette-Cooper Tomlinson)
🔥Yeni🔥Eklenenler Batman Knightfall - Part 1 Knightfall (2026)(Aksiyon-Macera-Animasyon--Jeff Bennett-Luis Bermudez-Bruce Boxleitner)
🔥Yeni🔥Eklenenler Mayday (2026)(Aksiyon-Macera-Gerilim--Ryan Reynolds-Kenneth Branagh-Marcin Dorocinski)
🔥Yeni🔥Eklenenler Scary Movie-Korkunç Bir Film (2026)(Komedi-Korku--Marlon Wayans-Shawn Wayans-Anna Faris)

Eklendi.İyi Seyirler

power-sinema
kısa url olarak
Kod:

Sn.Latte ye ve @patr0n a teşekkürler
URL ile de kullanılabilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
M3u dosyasina ulasamadim. Sorun mu var.

bu indirilen dosyayi hangi siteye yükleyip linke cevirebilirim acaba? tvde link girmek dosya yüklemekten daha kolay suan benim icin

bu indirilen dosyayi hangi siteye yükleyip linke cevirebilirim acaba? tvde link girmek dosya yüklemekten daha kolay suan benim icin
Bir bulut depolama alanına yükleyip ,paylaşıma açarak , paylaşım linkini kullanabilirsiniz.
Aşağıdaki konuya bakınız

Konu 'M3u Dosyasını Google Drive/OneDrive ile Kullanabilme'
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Kıyamet sonrası Zombi virüs veya post apokaliptik filmler için ayrı bi arşiv yapma imkanın var mı bu arada eline sağlık

Son düzenleme:
Liste ismi ne başına https yazmalımıyım yükledim ama olmadı yardım eder misiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
olarak başına ekledim ama liste ama hiç bişey gelmedi

Liste ismi ne başına https yazmalımıyım yükledim ama olmadı yardım eder misiniz
kısaltma olarak yüklemedim.direkt dosyayı indirin.m3u dosyasını direkt dosya yolu olarak gösterin.hangi ip playerde kullanıyorsunuz.televizo tavsiye ederim.

kısaltma olarak yüklemedim.direkt dosyayı indirin.m3u dosyasını direkt dosya yolu olarak gösterin.hangi ip playerde kullanıyorsunuz.televizo tavsiye ederim.
Teşekkür ederim,inşallah uzun zaman çalışır.Orada izlenecek çok film buldum. 😎🙂👍

Emeğine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri