Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eşit yol önceliği durumunda ( ikisi de ana yolda, veya ikisi de tali yolda vb) öncelik sağdaki araçtadır.2 ve 3 ana yolda,1 tali yolda(1 nolu aracin durduğu kavşakta dur tabelası var).
1 tali yolda olduğundan en son hareket edecek.
2 nolu araç ana yol istikametinde olup dönüş yapmayacağı icin ilk o geçişi tamamlar.
Mantığım böyle diyor.ama bazen yanlış fikir yürütme yapabiliriz![]()
Soru "sizce" ile sorulunca işler karışır
Yol vermek iyidir. Arkanızda, yol verme kültürü olmayan bir taş devri prototipi varsa sıkıntı yaşanabilir. Ne kadar medeniler dediğimiz Avrupada, yol vermeyince aracı bir ay bağlıyorlar. Yani döve döve eğitmişler insanları, yoksa genlerinden filan gelmiyor.Ben önce öbür araçlara geç milader sende geç milader diyorum.Güleni mi ararsın el sallayanı mı ararsın.Kafam rahat şekilde yoluma bakıyorum.Zor bişey değil yani yol vermek .Yol müsaitse tabi.burdaki cevapsa 2.
Onu özellikle düşünerek yazdım zaten yol müsaitse diye .Sen istediğin kadar güzel düşün arkandan gelen korna ile veya camdan kollarını çıkararak değişik hareketler yaparken bu dediklerimi yapamazsınYol vermek iyidir. Arkanızda, yol verme kültürü olmayan bir taş devri prototipi varsa sıkıntı yaşanabilir. Ne kadar medeniler dediğimiz Avrupada, yol vermeyince aracı bir ay bağlıyorlar. Yani döve döve eğitmişler insanları, yoksa genlerinden filan gelmiyor.