Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneri - Butun bildiklerinizi unutun. Kodi Bee eklentisi. Mor paket icerir. VPN ile calisir ciahzına marketten kodi uygulamasını kur burada nasıl kuruldugu anlatılıyor bee eklentisi yerine bau bau vavoo eklentisini kur kodi ye
hocam aynı dediğiniz adımları uyguladım ilk seferde sorunsuz çalışıyor ama aradan bir süre geçince link açılmamaya başlıyor yani kalıcı olmuyor dünki sizin yaptığınız listede örneğin açılmamaya başladı her seferinde böyle yeni linkler ile mi değişmemiz lazım foruma atılan vavoo listesindeki gibi...
geçen günlerde bir arkadaşımız vavoo.to adresının m3 u listesini atmıştı içerisinde bir kaç eksik kanal var kendimiz site üzerinden nasıl ekleme yapabiliriz nat geo bein gurme vb
şimdiden teşekkürler
merhaba öncelikle aynı sorun bendede vardı ben dns adresimi 1.1.1.1 - 1.0.0.1 olarak ayarladım daha sonra goodbyedpi ile çözüm buldum youtube :
VPN'siz Discord Kullanma Yöntemi: GoodbyeDPI
olarak aratın
techolay kanalında goodbyedpı nasıl kullanıldıgı anlatılıyor
merhaba arkadaşlar dezor browser ı mı box ta severek kullanıyoruz (mod lu ücretsiz versiyonu)
ancak dezorun windows için ücretsiz premıum hali var mı? crack vb.