Arama sonuçlarınız

1. areyouokeymister

Huhu.to gibi sitelere mi stickten girme

Öneri - Butun bildiklerinizi unutun. Kodi Bee eklentisi. Mor paket icerir. VPN ile calisir ciahzına marketten kodi uygulamasını kur burada nasıl kuruldugu anlatılıyor bee eklentisi yerine bau bau vavoo eklentisini kur kodi ye
  2. areyouokeymister

huhu.to m3u olarak kullanılabilirmi?

forumda daha önce paylaşmıştı bu arkadaş
  3. areyouokeymister

huhu.to m3u olarak kullanılabilirmi?

https://forum.sinetech.tr/konu/vavoo-tv-premium-tum-dunya-kanallari-tek-cati-altinda.218/okunmamis
  4. areyouokeymister

Vavoo.to M3U URL Bol Alternatifli

gerçekten tek eksik belgesel kanalları keşke belgesel kanallarıda olsaydı
  5. areyouokeymister

kool.to oha.to vavoo.to

hocam aynı dediğiniz adımları uyguladım ilk seferde sorunsuz çalışıyor ama aradan bir süre geçince link açılmamaya başlıyor yani kalıcı olmuyor dünki sizin yaptığınız listede örneğin açılmamaya başladı her seferinde böyle yeni linkler ile mi değişmemiz lazım foruma atılan vavoo listesindeki gibi...
  6. areyouokeymister

kool.to oha.to vavoo.to

ayrıca örnek liste için teşekkürler.
  7. areyouokeymister

kool.to oha.to vavoo.to

hay yaşa tam olarak sormak istediğim buydu eklentiyi kurup deneyeceğim
  8. areyouokeymister

kool.to oha.to vavoo.to

hocam peki bu vavoo dan eklemek istediğim kanalların m3u linkini nasıl çıkartabilirim
  9. areyouokeymister

kool.to oha.to vavoo.to

geçen günlerde bir arkadaşımız vavoo.to adresının m3 u listesini atmıştı içerisinde bir kaç eksik kanal var kendimiz site üzerinden nasıl ekleme yapabiliriz nat geo bein gurme vb şimdiden teşekkürler
  10. areyouokeymister

Android TV İçin Ücretsiz VPN Önerisi

proton vpn ücretsiz ve play storeda bulunuyor sinetech youtube kanalında nasıl kullanıldığı işlendi
  11. areyouokeymister

OHA.TO / HUHU.TO SİTELERİNDE ALDIĞIM HATA

merhaba öncelikle aynı sorun bendede vardı ben dns adresimi 1.1.1.1 - 1.0.0.1 olarak ayarladım daha sonra goodbyedpi ile çözüm buldum youtube : VPN'siz Discord Kullanma Yöntemi: GoodbyeDPI olarak aratın techolay kanalında goodbyedpı nasıl kullanıldıgı anlatılıyor
  12. areyouokeymister

dezor browser windows premıum

tam ekran yapmak istediğiniz uygulama açıkken f11 tuşuna basmanız yeterli olacaktır
  13. areyouokeymister

emulatörleri kaldırdım wsa gercekten daha hızlı ve pratikmiş.
  14. areyouokeymister

tesekkürler bunu ilk defa duyuyorum
  15. areyouokeymister

bende şuan öyle kullanıyorum hocam son çare olarak pc versiyonu daha hızlı yine de
  16. areyouokeymister

hocam ücretsiz olarak indiriliyor ama premıum gerekıyor ben androıddeki gibi modlu versiyonu var mı demek istedim pc için ilginiz için teşekkurler
  17. areyouokeymister

hocam ücretsiz olarak indiriliyor ama premıum gerekıyor ben androıddeki gibi modlu versiyonu var mı demek istedim pc için
  18. areyouokeymister

merhaba arkadaşlar dezor browser ı mı box ta severek kullanıyoruz (mod lu ücretsiz versiyonu) ancak dezorun windows için ücretsiz premıum hali var mı? crack vb.

Geri