Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dosya olarak açılmadı müzik olarak indirildi ne yapmalıyım saygılarımlaeğer m3u dosyası olarak kullanabilen bir vpn var ise vavoo huhu oha yada kool to bunları ki açıkçası ben denedim çalıştıramadim her hangi bir vpn uygulaması ile şu an için vavoo için uyarladığım m3u bağlantısını paylaşabilirim buyrun bağlantı denemek isterseniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Güncel m3u link varsa atarsan sevinirimDosya olarak açılmadı müzik olarak indirildi ne yapmalıyım saygılarımla
Dezordan izliyorum ben pek olmuyorArkadaşlar merhaba huhu.to sitesinde maç zamanı donma takılma oluyor mu ?
Bi iptv oynatıcısında açmanız gerekli televizo iptv# url ekle yada kaydet yerindenDosya olarak açılmadı müzik olarak indirildi ne yapmalıyım saygılarımla
VPN ile deneyebilirsiniz play store da octohide vpn var United kimgdom seçin ülke herşey açılıyorVPN lazım galiba.vpn ile de bir kaç ülke denedim açılmadı kanallar
Bende açılmadı maalesef.neden anlamadım.yine de teşekkürlerVPN ile deneyebilirsiniz play store da octohide vpn var United kimgdom seçin ülke herşey açılıyor
Ben o şekilde açıyorum farklı vpn ve ülkeler ile başka denemeler yapınız rica ederimBende açılmadı maalesef.neden anlamadım.yine de teşekkürler
hocam hepinizin emeğine sağlık sizlerden bir ricam DLTA 4K şifresini bilen varsa bana yazsanız çok memnun olurum şimdiden teşekürler![]()
Vavoo.tv - Premium - Tüm Dünya Kanalları Tek Çatı Altında!
Selam Sinetech Ailesi, Vavoo.tv uygulamasını Premium yapıyoruz. Öncelikle linkte bıraktığım dosyayı indirmemiz gerekiyor. Vavoo.tv Rar dosyası indikten sonra sırasıyla iki APK dosyasını yüklüyoruz. ES File Explorer Pro versiyondur. Tercihinize kalmış farklı uygulamalarda...forum.sinetech.tr
Dosya olarak açılmadı müzik olarak indirildi ne yapmalıyım saygılarımla