RedbaroN
Üye
- Konular
- 12
Onu da denemiştim hocam maalesef üstteki mesajlarda bir arkadaşın dediği gibi açarken siyah ekranda takılı kalıyor açılmadı![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Onu da denemiştim hocam maalesef üstteki mesajlarda bir arkadaşın dediği gibi açarken siyah ekranda takılı kalıyor açılmadı![]()
Tam anlayamadım hocam onu nasıl yaptınızhocam bein kanalları bende de çalışmıyordu kanalın linkini değiştirdim ve açıldı
Ekli dosyayı görüntüle 482
Verilen m3u dosyası içerisinde ki bein sports 1 kanalının linkini çalışan bir linkle değiştirdim hocamTam anlayamadım hocam onu nasıl yaptınız
Televizo apk yükleyip dosyayı yükledim sorunsuz izliyorum teşekkürlerBox markası ve nerede takıldıgınızı ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışalım
gerçekten tek eksik belgesel kanalları keşke belgesel kanallarıda olsaydıBelgesellerin olduğu kısımları göremedim aslında kategori yapılabilse çok daha mükemmel olacaktır.
Nerede buldun yeni linki abi?Verilen m3u dosyası içerisinde ki bein sports 1 kanalının linkini çalışan bir linkle değiştirdim hocam
Kral #IPTV yüklüydü vlc den açtım herşey çalışıor ama malum kanala geldikmi ggSelamlar,
Çok soran oluyor.
Buradan tek başlik uzerinden paylaşiyorum.
Forum kurallarina uygun olarak ekledim.
Forumda paylastigim IP TV PRO apk sina ekleyin.
Vavoo patlamadigi surece linkte patlamaz.
Saygilar.
Alintidir.
'IPTV PRO Apk İndir – Full v8.1.5 – Türkçe 2024'
IPTV PRO Apk İndir – Full v8.1.5 – Türkçe 2024
Ekli dosyayı görüntüle 73
Ekli dosyayı görüntüle 74