Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir ayet (Bakara, 2/281)
Öyle bir günden sakının ki, o gün hepiniz Allah'a döndürülüp götürüleceksiniz. Sonra herkese kazandığı amellerin karşılığı verilecek ve onlara asla haksızlık yapılmayacaktır. Hayırlı Cumalar
Bence çoğu öyle yapıyordu ama tabi bilgilenmis olduk boşuna artık sadece içinden alıp uğraşmaya değmezmiş ben de biliyorum aynı isim şifreye giriş yapmıyoruz nasılsa diye içinden sadece mor paket
alıp kullanıyorduk meğer max giris sayı etkiliyormus
Öğrendiğimiz iyi oldu bizde bulduğumuz her hangi bir max 1 kisilik listeden patlamadan içinden mor paketleri alıp kullanıyordum ama tabi fazla gitmiyordu demekki max giriş etkliliyormus sadece mor paket alsan bile
Teşekkürler listeler için max 1 kışlık olan listelere 3 ve 5 kişi aynı anda giriş yapınca patlıyor biz içinden sadece mor paketleri alıp kullansak max sayıda yine artış olmus oluyormu
Allah'ım Verdiğin nimetin yok olmasından,
verdiğin afiyetin bozulmasından,
ansizin gelebilecek felaket ve
musibetlerden ve gazabına sebep
olacak her türlü işlerden sana
sığınırım. Amin... hayırlı cumalar
" Ey iman edenler; cum´a günü namaz için çağrıldığınız vakit, hemen Allah´ ın zikrine koşun ve alış-verişi bırakın. Bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır.
Cuma suresi 9.Ayet hayırlı cumalar