Arama sonuçlarınız

1. B

Güne Bir Söz Bırak

Sahip olduklarina şükretmeyi bilmeyenin, kaybettiklerine isyan etmeye hakk yoktur Hz.Mevlana
  2. B

Öneri Sakultah spor M3u listesi

Gayet başarılı donma yok ellerine saglik
  3. B

Hayırlı cumalar

Bir ayet (Bakara, 2/281) Öyle bir günden sakının ki, o gün hepiniz Allah'a döndürülüp götürüleceksiniz. Sonra herkese kazandığı amellerin karşılığı verilecek ve onlara asla haksızlık yapılmayacaktır. Hayırlı Cumalar
  4. B

Öneri 20 Adet Ip Tv Panel List

Bence çoğu öyle yapıyordu ama tabi bilgilenmis olduk boşuna artık sadece içinden alıp uğraşmaya değmezmiş ben de biliyorum aynı isim şifreye giriş yapmıyoruz nasılsa diye içinden sadece mor paket alıp kullanıyorduk meğer max giris sayı etkiliyormus
  5. B

Öğrendiğimiz iyi oldu bizde bulduğumuz her hangi bir max 1 kisilik listeden patlamadan içinden mor paketleri alıp kullanıyordum ama tabi fazla gitmiyordu demekki max giriş etkliliyormus sadece mor paket alsan bile
  6. B

Listeyen kaynak aldım diyorlar patlamadan o ney oluyor aynı sey değilmi
  7. B

Yani listeden boşuna mor paket almanın mantığı yok ozman yine max sayı artmış oluyorsa teşekkürler cevap icin
  8. B

Teşekkürler listeler için max 1 kışlık olan listelere 3 ve 5 kişi aynı anda giriş yapınca patlıyor biz içinden sadece mor paketleri alıp kullansak max sayıda yine artış olmus oluyormu
  9. B

Derbi İçin Uygulama Önerirmisiniz?

Güzelmiş eline saglik
  10. B

Hayırlı cumalar

Allah'ım Verdiğin nimetin yok olmasından, verdiğin afiyetin bozulmasından, ansizin gelebilecek felaket ve musibetlerden ve gazabına sebep olacak her türlü işlerden sana sığınırım. Amin... hayırlı cumalar
  11. B

NETGOL TV

Teşekkürler eline saglik
  12. B

Hayırlı cumalar

Hayırlı cumalar
  13. B

Hayırlı cumalar

Selamünaleyküm hayırlı cumalar herkese
  14. B

Hayırlı cumalar

" Ey iman edenler; cum´a günü namaz için çağrıldığınız vakit, hemen Allah´ ın zikrine koşun ve alış-verişi bırakın. Bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır. Cuma suresi 9.Ayet hayırlı cumalar

Geri