emrahblgl
Üye
- Konular
- 2
Kullanılıyor telegram da kurulum videosu varPlayer boxta yüklenmiyor. Alternatif koysaniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kullanılıyor telegram da kurulum videosu varPlayer boxta yüklenmiyor. Alternatif koysaniz
Hocam öncelikle emeğinize sağlık şu indirme linkini dosya co değilde google drive ile verseniz daha iyi olacak gibi çünkü dosya co gibi sitelerde orijinal dosyayı indirirken ek olarak virüslü dosya da indirmeye çalışıyor sonra sizin başınız ağrır.Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun kendim yapmış olduğum uygulmayı sizinle paylaşmak istedim uygulmayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz telegram kanalımıza katılmayı unutmayın
Canlı TV
Spor kanlları
Sinema kanlları
Belgesel ve daha fazlası
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Benle alakalı bir şey değilDostum indirmeye çalışınca trojen için yönlendirmeye çalışıyor arkadaşlar indirmeden önce dikkat edin
Drivede nasıl paylaşılır bir biligim yok siz link yapıp atabilirsinizHocam öncelikle emeğinize sağlık şu indirme linkini dosya co değilde google drive ile verseniz daha iyi olacak gibi çünkü dosya co gibi sitelerde orijinal dosyayı indirirken ek olarak virüslü dosya da indirmeye çalışıyor sonra sizin başınız ağrır.
Drivede nasıl paylaşılır bir biligim yok siz link yapıp atabilirsiniz
TeşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Buyur hocam
büyüksün patron,emeğine sağlıkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Buyur hocam
Hocam uygulama bana ait değil bu yüzden bana değil @emrahblgl 'ye teşekkür ediniz.büyüksün patron,emeğine sağlık
@emrahblgl teşekkürler...ben sizin linkten indirmiştim o yüzdenHocam uygulama bana ait değil bu yüzden bana değil @emrahblgl 'ye teşekkür ediniz.
Olsun hocam yinede böylesi daha doğru gibi. Bu arada bunun için de size teşekkür ederim, hayırlı geceler.@emrahblgl teşekkürler...ben sizin linkten indirmiştim o yüzden
Uygulamayı güzel, akıcı olmuş. xPola Player'ın performansı enteresan. Elinize sağlık. Teşekkürler...Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun kendim yapmış olduğum uygulmayı sizinle paylaşmak istedim uygulmayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz telegram kanalımıza katılmayı unutmayın
Canlı TV
Spor kanlları
Sinema kanlları
Belgesel ve daha fazlası
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
@emrahblgl arkadaşım eline emeğine sağlık. Kanalların açılma hızı konusunda en iyi uyarlama diyebilirimÖncelikle herkesin kandili mübarek olsun kendim yapmış olduğum uygulmayı sizinle paylaşmak istedim uygulmayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz telegram kanalımıza katılmayı unutmayın
Canlı TV
Spor kanlları
Sinema kanlları
Belgesel ve daha fazlası
hangi kanala bassam çok hızlı açıldı, sadece bir reklam çıktı!
bana göre tek sıkıntı Player?
player güncellense vede değişse
güzel olmuş
Teşekkürler eline saglikÖncelikle herkesin kandili mübarek olsun kendim yapmış olduğum uygulmayı sizinle paylaşmak istedim uygulmayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz telegram kanalımıza katılmayı unutmayın
Canlı TV
Spor kanlları
Sinema kanlları
Belgesel ve daha fazlası