NETGOL TV

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun kendim yapmış olduğum uygulmayı sizinle paylaşmak istedim uygulmayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz telegram kanalımıza katılmayı unutmayın 🫡

Canlı TV 📺
Spor kanlları ⚽
Sinema kanlları 📽️
Belgesel ve daha fazlası 🎭

Hocam öncelikle emeğinize sağlık şu indirme linkini dosya co değilde google drive ile verseniz daha iyi olacak gibi çünkü dosya co gibi sitelerde orijinal dosyayı indirirken ek olarak virüslü dosya da indirmeye çalışıyor sonra sizin başınız ağrır.

Hocam öncelikle emeğinize sağlık şu indirme linkini dosya co değilde google drive ile verseniz daha iyi olacak gibi çünkü dosya co gibi sitelerde orijinal dosyayı indirirken ek olarak virüslü dosya da indirmeye çalışıyor sonra sizin başınız ağrır.
Drivede nasıl paylaşılır bir biligim yok siz link yapıp atabilirsiniz

uygulamayı malesef sildim dizi bölümü kumanda kısmı 0 kontrol box için web sitesi yayınları olması belki olumlu olabilir ve 50 mb olması sanırım mobil olduğu için açıkcası şimdilik sildim

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun kendim yapmış olduğum uygulmayı sizinle paylaşmak istedim uygulmayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz telegram kanalımıza katılmayı unutmayın 🫡

Canlı TV 📺
Spor kanlları ⚽
Sinema kanlları 📽️

Uygulamayı güzel, akıcı olmuş. xPola Player'ın performansı enteresan. Elinize sağlık. Teşekkürler...

Canlı TV 📺
Spor kanlları ⚽
Sinema kanlları 📽️

@emrahblgl arkadaşım eline emeğine sağlık. Kanalların açılma hızı konusunda en iyi uyarlama diyebilirim

hangi kanala bassam çok hızlı açıldı, sadece bir reklam çıktı!
bana göre tek sıkıntı Player?
player güncellense vede değişse
güzel olmuş

Canlı TV 📺
Spor kanlları ⚽
Sinema kanlları 📽️

Teşekkürler eline saglik

Konuyu görüntüleyenler

Geri