Öneri 20 Adet Ip Tv Panel List

ycanerler

Paylaşımcı
Konular
32
Hepsi aktif ve çalışıyor dilerseniz sizde kontrol edebilirsiniz.

M3U.LAR İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Bunlar kaç kişilik?

abicim ellerine sağlık

Teşekkürler listeler için max 1 kışlık olan listelere 3 ve 5 kişi aynı anda giriş yapınca patlıyor biz içinden sadece mor paketleri alıp kullansak max sayıda yine artış olmus oluyormu

Teşekkürler listeler için max 1 kışlık olan listelere 3 ve 5 kişi aynı anda giriş yapınca patlıyor biz içinden sadece mor paketleri alıp kullansak max sayıda yine artış olmus oluyormu
olur tabi fark etmez o dns o an o kullanıcı adıyla kaç kişi olduğu önemli

Yani listeden boşuna mor paket almanın mantığı yok ozman yine max sayı artmış oluyorsa teşekkürler cevap icin

Yani listeden boşuna mor paket almanın mantığı yok ozman yine max sayı artmış oluyorsa teşekkürler cevap icin
Bende başından beri söylüyorum ama kimse bakmıyor bile anlatmaya çalıştığım şey bu 1 kişilik listeden m3u list yapıyorlar sadece 1 kişi izliyo diğerleri için açılırmı orası bir muamma.. (açılırsada 20sn de bir loadinge girer)

Listeyen kaynak aldım diyorlar patlamadan o ney oluyor aynı sey değilmi
Bende başından beri söylüyorum ama kimse bakmıyor bile anlatmaya çalıştığım şey bu 1 kişilik listeden m3u list yapıyorlar sadece 1 kişi izliyo diğerleri için açılırmı orası bir muamma.. (açılırsada 20sn de bir loadinge girer)

Listeyen kaynak aldım diyorlar patlamadan o ney oluyor aynı sey değilmi
aynı şey değil işte 1000 kişilik var misal o kadar kişi kullanıyor ve her zaman online izlediğin için listeyi güncelliyor a dan b ye b den c ye gibi tek liste ile izleme şansın yok yada mac adresinden genelde liste yapılır bunlar daha sağlıklı örnek bunun gibi

Hayır Kaynak Denilen şey direkt yayın oluyor ama bu tür ıptv listesinden alınan ıptv url yayınlar çöp oluyor
Öğrendiğimiz iyi oldu bizde bulduğumuz her hangi bir max 1 kisilik listeden patlamadan içinden mor paketleri alıp kullanıyordum ama tabi fazla gitmiyordu demekki max giriş etkliliyormus sadece mor paket alsan bile

Öğrendiğimiz iyi oldu bizde bulduğumuz her hangi bir max 1 kisilik listeden patlamadan içinden mor paketleri alıp kullanıyordum ama tabi fazla gitmiyordu demekki max giriş etkliliyormus sadece mor paket alsan bile
aynen o zaman herkez bi liste alır kendi m3u listesini yapar kullanır mantık bu yanlış yani mantık olarak

Bence çoğu öyle yapıyordu ama tabi bilgilenmis olduk boşuna artık sadece içinden alıp uğraşmaya değmezmiş ben de biliyorum aynı isim şifreye giriş yapmıyoruz nasılsa diye içinden sadece mor paket
aynen o zaman herkez bi liste alır kendi m3u listesini yapar kullanır mantık bu yanlış yani mantık olarak

alıp kullanıyorduk meğer max giris sayı etkiliyormus

Konuyu görüntüleyenler

Geri