Arama sonuçlarınız

1. J

S Sport Plus

günlük paylaşılan m3u listelerine göz gezdirmeni öneririm. yok diyorsun ama genelde var
  2. J

Yardım M3U Header işlerinden anlayan varsa anlatabilir mi?

Site değiştirilmiş, bu listeye artık uğraşmayacağım çünkü yazdığım kod sitenin bozulmasıyla birlikte bozuldu.
  3. J

FENERBAHCE - GOZTEPE M3U8+SITE+APK 4K YAYIN

İki linkte 720p
  4. J

Bende çözebilmiş değilim sitesinde açılıyor link ama m3u sitesinde VPN veya GoodbyeDPI olmadan açılmıyor. Çözemedim
  5. J

Ben "Kendi m3u listem" adlı listeyi hazırlarken bir kaynaktan bütün yayınları almıştım çünkü 1. yayın ve 2. yayın vardı ama 1. yayın listelerde vs. açılmazdı. (Ve 2. yayın için kod yazmak daha kolaydı) ama şimdi o liste patladı çünkü TFF listemi görmüş olacak ki site yasaklandı. Bugün gireyim...
  6. J

Yardım Tv yayın kayıt etmek hakkında

Ya da DVR (Digital Video Recorder) kullanabilirsiniz bu daha pahalıya patlar ama kalitesi genellikle daha iyi olur.
  7. J

Yardım Tv yayın kayıt etmek hakkında

Bilgisayara DVB-S2 veya T2 kartı takıp televizyon kablonuzu bağlayabilirsiniz, yazılım olarak ben VLC kullanıyordum "Capture Card" seçeneği vardı.
  8. J

Stremioyu en iyi şekilde altyazılı nasıl kullanırım?

OpenSubtitles ve TurkceAltyazi.org eklentilerini ekleyin
  9. J

Öneri VAVOO M3U listesi çıkartmak

Bu sitelerin mirroru çok oluyor, gece yazmıştım gözümden kaçmış olabilir. Teşekkürler
  10. J

Huhu.to m3u listesi

Öneri - VAVOO M3U listesi çıkartmak Bende aynı şeyi arıyordum kimse nasıl yapıldığını paylaşmamış Çözüm kısmında paylaştım
  11. J

Bende sorumun cevabını buldum azıcık uğraş gerektiriyor ama m3u8 dosyası çıkıyor sonda İlk olarak tarayıcınıza bu eklentiyi indirmeniz gerekiyor, eğer idm vb. m3u8 linki çıkartıcınız varsa bir sonraki adım İstediğiniz Vavoo vb. siteye girip name Trending kısmını Name yapın ve Türkiye yapmak...
  12. J

Kendi hazırladığım M3U listem

Site kapandı. Artık faptok.site sitesine girmeye çalıştığınızda kapandığına dair mesaj alıyorsunuz. Güncellemeyi bırakacağım. Demek ki forumda dolaşan ajanlar var
  13. J

Çok kapsamlı yayınlar, ben 4 tane aynı siteden biliyorum hepsi aynı template ile kurulmuş ve kurucuları büyük ihtimalle aynı. İnternette birkaç tane gördüm vavoo m3u diye ama hiçbiri çalışmadı. Bilen yazarsa sevinirim. :)
  14. J

Öneri CloudStream ile M3U Listesi Kullanma

CloudStream kullandığım bir uygulama değildir. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Kategorize edip EPG mi eklemem gerekiyor? Söylerseniz sevinirim çünkü benim kendi paylaştığım konuda çökertiyor diyen oldu. :)
  15. J

GÜNCELLENDİ. YENİLİKLER: Yayınları aldığım kaynağın bazen kafasına göre listelenmemiş linklere yayın açtığını gördüm ve bu yüzden en sona 1000 sayısına kadar "Placeholder" ekledim, şu an bu yazıyı yazmamın itibariyle 30. "Placeholder"da A Spor yayını var. Başında zz yazdım ki sona geçsin...
  16. J

Şu anlık yok, listeyi yazdığım bir kod ile yaptım. Şimdi listeyi güncelleyecektim, yaklaşık 1000 tane kanal var çok zor olur. Belki ileride düşünebilirim. Öneri için teşekkürler.
  17. J

İçinde yabancı s...r (ve b...n sports 1, 2, 3, 4) kanalları bulunur. Ülkemizde ŞL yayını yapan kanal yoktur Ülkemizde LaLiga yayını yapan kanal yoktur Uluslar Ligi yayını yapan kanalda yoktur, eklemeyi düşünebilirim https://tinyurl.com/js02m3u Sadece spor yoktur birsürü farklı yabancı kanalda...
  18. J

14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

github üzerinden yapılıyor kolay bir şekilde, linkler uzun oluyor ama bit.ly gibi link kısaltıcıları kullanarak kısaltılabiliyor
  19. J

14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Güzel Program bence, ama tam ekran ses kısma vb. medya kontrol seçenekleri yok, biliyorum linkler sizin değil ama benim bildiğim kadarıyla Bein Sports 8K yayın yapmıyor ama linklerin çoğunda bein sports 8k diye seçenekler var.
  20. J

SS-Iptv için listesi olan var mıdır?

Samsung marka bir televizyon var, evdeki en net televizyon bu, ama kekikakademi listesindeki spor kanalları bu televizyonda açılmıyor, içeride başka bir televizyon var android stick var onda, ama benim yapmak istediğim şey ss-iptv uygulamasından açmak. Düzgün spor kanalları olan bir liste var mı?

Geri