Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben "Kendi m3u listem" adlı listeyi hazırlarken bir kaynaktan bütün yayınları almıştım çünkü 1. yayın ve 2. yayın vardı ama 1. yayın listelerde vs. açılmazdı. (Ve 2. yayın için kod yazmak daha kolaydı) ama şimdi o liste patladı çünkü TFF listemi görmüş olacak ki site yasaklandı. Bugün gireyim...
Bende sorumun cevabını buldum azıcık uğraş gerektiriyor ama m3u8 dosyası çıkıyor sonda
İlk olarak tarayıcınıza bu eklentiyi indirmeniz gerekiyor, eğer idm vb. m3u8 linki çıkartıcınız varsa bir sonraki adım
İstediğiniz Vavoo vb. siteye girip name Trending kısmını Name yapın ve Türkiye yapmak...
Site kapandı. Artık faptok.site sitesine girmeye çalıştığınızda kapandığına dair mesaj alıyorsunuz. Güncellemeyi bırakacağım. Demek ki forumda dolaşan ajanlar var
Çok kapsamlı yayınlar, ben 4 tane aynı siteden biliyorum hepsi aynı template ile kurulmuş ve kurucuları büyük ihtimalle aynı. İnternette birkaç tane gördüm vavoo m3u diye ama hiçbiri çalışmadı. Bilen yazarsa sevinirim. :)
CloudStream kullandığım bir uygulama değildir. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Kategorize edip EPG mi eklemem gerekiyor? Söylerseniz sevinirim çünkü benim kendi paylaştığım konuda çökertiyor diyen oldu. :)
GÜNCELLENDİ.
YENİLİKLER:
Yayınları aldığım kaynağın bazen kafasına göre listelenmemiş linklere yayın açtığını gördüm ve bu yüzden en sona 1000 sayısına kadar "Placeholder" ekledim, şu an bu yazıyı yazmamın itibariyle 30. "Placeholder"da A Spor yayını var. Başında zz yazdım ki sona geçsin...
Şu anlık yok, listeyi yazdığım bir kod ile yaptım. Şimdi listeyi güncelleyecektim, yaklaşık 1000 tane kanal var çok zor olur. Belki ileride düşünebilirim. Öneri için teşekkürler.
İçinde yabancı s...r (ve b...n sports 1, 2, 3, 4) kanalları bulunur.
Ülkemizde ŞL yayını yapan kanal yoktur
Ülkemizde LaLiga yayını yapan kanal yoktur
Uluslar Ligi yayını yapan kanalda yoktur, eklemeyi düşünebilirim
https://tinyurl.com/js02m3u
Sadece spor yoktur birsürü farklı yabancı kanalda...
Güzel Program bence, ama tam ekran ses kısma vb. medya kontrol seçenekleri yok, biliyorum linkler sizin değil ama benim bildiğim kadarıyla Bein Sports 8K yayın yapmıyor ama linklerin çoğunda bein sports 8k diye seçenekler var.
Samsung marka bir televizyon var, evdeki en net televizyon bu, ama kekikakademi listesindeki spor kanalları bu televizyonda açılmıyor, içeride başka bir televizyon var android stick var onda, ama benim yapmak istediğim şey ss-iptv uygulamasından açmak. Düzgün spor kanalları olan bir liste var mı?